אוףףףףףף

אוףףףףףף../images/Emo46.gif

שבוע הבא יש לי את בדיקת הUS הנוראית
אצל בארגבל התקשרתי היום למחלקה לברר האם זה בסדר אם אבצע את החוקן בלילה ונאמר לי בפרוש "לא! חייבים לעשות את החוקן בבוקר". אמרתי לאחות שאני מפחדת שאצטרך לשירותים בדרך, אז היא ענתה לי שיותר מפעם אחת לא אצטרך לרוץ לשירותים
יא רייט!! אני זוכרת בפרוש שבחוקן שעשיתי בלילה לפני הניתוח הקודם רצתי מספר פעמים לשירותים וכמובן שגם בבוקר וכל הלילה הבטן השמיעה רעשים נוראיים וזה היה רק מבקבוק אחד ופה הם דורשים שניים!. האם יש כאן מישהי שעשתה את החוקן בלילה לפני (בלי לשאול במחלקה) וזה היה בסדר? אולי כדאי לעשות עם בקבוק אחד בלילה ועם הבקבוק השני לפנות בוקר (5 בבוקר)?? אוףףףףףףף אני לא יודעת מה לעשות, ואין סיכוי שאעשה כמו שהם דורשים שעתיים לפני הבדיקה שחצי שעה אח"כ אני צריכה כבר לצאת מהבית.

קרנון32

New member
אני עשיתי בקבוק אחד על הבוקר

והבדיקה שלי הייתה בסביבות תשע והיה בסדר גמור בהצלחה ד"ר באר גבל מקסים ונותן הרגשה מאד נעימה והבדיקה עוברת בקלות לא נעים...אבל לא נורא....

זואילי

New member
אני עשיתי בלי לשאול

דבר ראשון, ביום שלפני הבדיקה לא אכלתי דברים שמכבידים על הקיבה. ואכלתי ארוחת ערב קלה מוקדם. נגיד בשבע ואח"כ איזה שעתיים אחרי עשיתי חוקן אפילו לא עם האנימה פליט אלא עם הטיובות הקטנות שסיפרתי לך. ממש לא זוכרת אם השתמשתי בשתיים או רק באחת כזו וזהו. רק שתיתי מים וגם בבוקר הבדיקה לא הכנסתי כלום לפה מלבד מים (גם לא קפה). לא שאלתי אף אחד שם. תעשי בערב בקבוק אחד ואחרי שעה או משהו כזה תנסי גם את הבקבוק השני.

זואילי

New member
זה לא הרדמה יו נואו

אבל באמת שאין לי מושג לגבי מסטיק. כשאת בצום נניח לפני איזה בדיקת דם, את שותה קפה? לועסת מסטיק? תתנחמי בזה שאחרי הבדיקה תלכי לך לשתות קפה ולאכול קרואסון מופגז חמאה. זה ישכיח הכל...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif לוקרין../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עברו בערך 6 שבועות מאז קיבלתי את הלוקרין, אחרי שבועיים קיבלתי מחזור וכעת 4 שבועות מאז אותו מחזור החלו להופיע לפני יומיים הפרשות חומות. בשעה האחרונה החלו להופיע גם כאבים (בנתיים קלים). נשמע הגיוני?? התופעה מוכרת?? לא ייתכן שיופיע פעמיים מחזור עם הלוקרין,נכון? מקווה שזה אכן לא יתפתח למחזור

זואילי

New member
ממממ, זוכרת את חברתינו דינוש?

הכל יכול לקרות. בואי נקווה שזה לא יהיה זה...

בהחלט זוכרת

אבל אצלה היו כל הזמן דימומים (למיטב זכרוני) אצלי המקרה שונה. ונכון שהכל יכול לקרות. ואולי בכלל הזריקו לי מים ולא לוקרין ...

../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

זהו היא הגיעה
בבת אחת התחיל דימום והכאבים גם הם כאן
כבר התחלתי עם הנקסינים
אז מה עזר לי הלוקרין?? היה עדיף להמשיך עם הגלולות, אז היו לי שבועיים ממש טובים שלא לקחתי כלל משכך, אבל האם השבועיים האלו שווים לקבל כבר שני מחזורים????

זואילי

New member
שולחת חיבוקים גדולים ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

בטח שזה שווה את זה. אל תקלי ראש בשבועיים שלמים ומלאים ללא משככים. בטח שלא מול השנה וקצת רצופת הסבל שהייתה לך. ונכון ששני מחזורים זה פיכסה, אבל הם מחזורים לפני הניתוח, אז מה שהם יעוללו לגוף יתוקן בקרוב מאוד. ככה זה. לטוב מתרגלים מהר מאוד. אבל כשמגיע הבום ואיתו הכאבים אז זה מרגיש הכי נורא מאי פעם. עד ששוב מגיע השקט. הרי מתי שהוא הדיכוי יעשה את העבודה. תחזיקי מעמד

למעלה