אוףףףףףףף

אוףףףףףףף

קצת נשבר לי חושבת אולי למחוק את כל הפרטים בכרטיסישי שלי. נמאס לי לקבל מסרים בסגנון "תגידי, מתי אפשר לבוא אלייך לעיסוי?" נו, אם טרחת לקרוא את הכרטיס שלי, איך דילגת על החלק שאני לא בארץ? אהה.. בעצם לא באמת התכוונת רק רצית לזרוק איזה משפט מקורי? איכס. טוב בעצם זה רק שחרור קיטור כי באמת נמאס לי מאלו. חברים, למה לא תשקיעו מעט מחשבה, תקראו איזו הודעה או שתיים ואולי תמציאו איזה משפט שיסקרן אותי לענות לכם? בסדר.. בסדר .. אולי רק אמחק את סעיף העיסוק (מי שצריך לדעת כבר יודע) ואולי גם את התמונה.. ואולי אזמין את כולכם לשחרר קיטור קצת – מהם המשפטים (משפטי פתיחה) שהכי מעצבנים אתכם? (ויש כאלו ממש מעליבים ברמה הנחותה שלהם.. ) יאללה חבר'ה.. לשפוך חמתכם.

nerissa

New member
לא משפט. זה טרום משפט מעצבן..

זה מילות התחלה מעצבנות: "חרמנית?" (כאילו, דא???) "מה מחפשת?" (נפלה לי עדשת מגע בחדר דרושה צייתנית. מישהו מצא?) "מה לאישה בגילך ולאינטרנט?" (בדיוק התקינו מחשב בחדר ההסבה של "גיל זהב - גיל פז". האחות שולה מראה לנו איך גולשים..) "היי. מהיכן?" (מהבית שלי!)

וואלה.

את רואה למה אני אוהבתותך? כי את חרמנית שמחפשת עדשת מגע בחדר דרושה צייתנית, באה מהבית שלך ועושה את כל זה בבית גיל הזהב.. אפשר נשיקה?

nerissa

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

למה להסתפק במועט, מתוקתי?

cyberKnight16

New member
יש את הערסיות שבאות אליך

בונהה,נראה טוב אתהה...בוא מותק.. ככה באות אליך ברחוב משום מקום..חחח נשבע שהערסים זה זן מיוחד..חחח עד היום לא מצליח להבין אותם

משפטים מעצבנים:)

1. יש לי זין ענק. 2. אם את מלכה טובה היית גם בטח שפחה בעבר. 3. מה את לא רוצה עבד חלק סקסי שחום שיודע ללקק? אוף את לא מלכה רצינית. 4. אפשר לבוא לבקר אותך? 5. את רוצה עבד היום? 6. אני אתן לך להעניש אותי. 7. אני זקוק לחינוך מחדש. 8. ולסיום: אני אהיה עבד מצוייין - אני אתן לך לזיין אותי בתחת (האיש כמובן מת שיזיינו אותו בתחת אבל מציג את זה כאילו הוא עושה לי טובה)

Pixy led

New member
הצעות, אה?

גם אני מקבלת כאלה... זה די מוזר, אבל בסך-הכל, דווקא הופתעתי מהרצינות של חלק מהאנשים... ממש שולחים הצעות מפורטות וענייניות, הצהרת כוונות וכו'. את זה לא הכרתי לפני שבאתי הנה.
ובכל זאת, משתתפת בצערך - זה המחיר של היות אשה משוחררת באינטרנט.
אל תחששי לענות להם בשנינות כמו שאני יודעת שאת יכולה לעשות!

נכס...

אני חדשה וכבר הספקתי לספוג את ההודעה של המעסה החתיך שזה פסדר אבל מה שיותר מרגיז זה שאלות אם אני סאבית כאילו דא אכזרית וסאבית ? :)

שאייאן

New member
פיי..

*מתחת לכל הבלאגן יש מישהו מיוחד*(האמת היא שלא. אין שם כלום .) *תגיד אתה באמת כל כך רע?* (לא אני בכלל לא רע אני אנטיפת יש הבדל) *היי מה קורה* (עדיין לא יודע מה להסיק מהודעה כזו...) *אני כבר מאוהבת ב..* (את מאוהבת בלסבול ואת מיואשת זה מה נראה לי..) והכי אני שונא את אלו שמנסות לנתח אותי. כאילו מה זה יעזור לי לדעת שאני רגיש שאני חלאה שאני דבש או שאני מרור. אני כבר יודע. ואלו שמנסים ולא מצליחים לא יודעים רוצים לדעת גם. פאק איט. מה שכן יש הודעות שחופשי עושות לי את זה. זה בדרך כלל הודעות נאצה.. אחחח חולה עליהן. רק שמה מרשים לי מתפוז להשתולל על האנשים.. דקה אני מחפש דוגמא. הנה אחת מישהו שקיבל בראש באיזה פורום לפני המון שנים ולא יודע ניסה לדס'קס אותי למוות.. אגב קוראים מלמעלה למטה כי זה תגובות ובלה בלה בלה.. : ========================================== הודעה מ: שאייאן אל: אדום כחול צהוב תאריך: 22/05/2003, שעה: 7:17:56 וואלה...בורות זה לא טרגדיה. זו הזדמנות. טיפשות לעומת זו...זה דבר אחר לגמרי. לך זדיין. ========================================== הודעה מ: אדום כחול צהוב אל: שאייאן תאריך: 22/05/2003, שעה: 2:08:12 אבל ! אני זה אני וזה לא מה שאתה היית רוצה להיות אני,אבל אני זה לא אתה ואתה לא אני אז מי אני ?! טוב פרעוש טיבטי,דיסקסתי איתך מספיק,אם לא הבנת מי אני אז יש לך בעיה ! ואגב התחת שלי ?! יעני אתה גם הומו בנוסף לכל...תפתח לי את התחת ?! בבקשה (_._)....אתה מוזמן לנסות. יא הומו אפגניסטאני. ========================================== הודעה מ: שאייאן אל: אדום כחול צהוב תאריך: 13/04/03, שעה: 23:43:49 אני? מי זה אני.? אדום כחול צהוב...אממממ מה זה ...? אמממ וואלה אחי...לא יודע מי זה אתה... אבל תמשיך להיכנס לי לשרשורים אני אפתח לך את התחת וירטואלית עד שלא יהיה לך נעים להסתכל במראה בבוקר כי אתה תרגיש מחורבן... מעבר לזה... אם אני זה מי שאני חושב שזה..אז גם אני עני ואני אניני ויאללה קממבר. ========================================== הודעה מ: אדום כחול צהוב אל: שאייאן תאריך: 13/04/2003, שעה: 23:32:26 לך תמצוץ לנמלה ותראה איך אתה יוצא מבסוט ! אידיוט !!! "

אייבורי

New member
אכזרית = חילוני עם שטריימל

מה פה קורה פה ??????????? או שמא זו אכזרית עם שטריימל או סאבית עם חילוני הכל מכל וכל

Pixy led

New member
... אולי זו התופעה הנפוצה

של בלבול כתוצאה משמוש ביותר מכנוי אחד. קורה.

אייבורי

New member
או שכל הפחדנים

מתחזים לנשים גברים זקנים וטף ורק שוכחים להיות עצמם נשיקה פיקסי

gidionline80

New member
משבר זהות לאחר

החגגג יש אנשים שמתפצלים בעיקר פסח שיש אחד ואחכ בסוף עוד אחד:)

שאייאן

New member
אז רגע איך אפשר להתקרב אלייך פומ'?

אם לא במילים במה בניסים? ואם אין לנו דגלים נבוא עם ניסים ערומים? קיצר ספרי שגם לפרחחים הלא יוצלחים כמוני יהיה איזה ז'יטון להכנס לפחות לסיבוב אחד..

אייבורי

New member
סוויטי

ראשית אשה יפה קבלי זאת כמחמאה שכל גברי ישראל (כולל נריסה ואותי) רוצים עיסוי או פגישה. שנית רוצה שאכתוב לך כרטיס ? מתנה ממני ככה שאפחד לא יציק לך ואצלי מה שהכי לא אוהב בצאט או שהודעות אלו הדברים הבאים זאת שמשווקת את עצמה - אני נראת טוב, בלה בלה בלה זאת שבהלם שאני לא מחפש אותה ואין לי עניין בפגישה כזו או אחרת - נו מה לעשות לא מעוניין בפגישות, מספיק לי צאט

אתה???? אנלא מאמינה...

אתה בצ'אט עם כל העולם ורק אתי לא? |אייקון של פולניה נעלבת|

אייבורי

New member
אני ממש לא בצאט עם כל העולם

בטח לא בימינו אלו |עושה פרצוץ של מחליף חיתול| ואם אני בצאט, במקרה ולא שמת לב אני שואל עם את במקרה באיזור אבל היו זמנים שצאטטתי יותר, גם אז לא ממש חיפשתי פגישות כל הזמן מה לעשות צריך לגרות את בלוטת השכל שלי קודם.

למעלה