יו!!! את לא יודעת איך אני מבינה אותך
אני כבר חשבתי שגילית ואחרי זה ישר נעלמה... וגם לי לא היה רופא נשים עד אז... אני סובלת ממגרנות ובצבא הניורולוג הפסיק לי את הגלולות באמצע החפיסה ואמר לי " את משאירה את הגלולות אצלי ולא משתמשת יותר!" הניורולוגית שלי כרגע גם כן אסרה עלי שימוש בגלולות (מכל סוג). אז ככה שמאז השחרור (שהיה ב- 2004) לא הייתי אצל רופא נשים. באוגוסט האחרון הייתי בחו"ל וקיבלתי שם 3 פעמים בחודש!!!! ספטמבר גם לא היה חודש מלבב... פעמיים באותו החודש ואז, שבועיים אחרי המחזור האחרון של אותו החודש - בוווווווממממממ!!!!!!!! - אני בדרך לחתונה של החברה הכי טובה שלי, נוהגת בכביש 4... ופתאום כאבי בטן, הם עוד התחילו בבית ואני חשבתי לעצמי "טוב נו שוב מחזור" אבל הכאבים בדרך רק נהיו יותר חזקים... עצרתי בתחנת דלק (של בני ברק ואני עם שמלה לא הכי צנועה....) בשביל לקנות קצת מים וללכת כדי להרגיע את הכאבים והגלי חום (כי במחזור זה נורמאלי שיש לי את זה, זה קורה הרבה...) אבל אז גיליתי שאני לא יכולה לדרוך על הרגליים, שאני לא מסוגלת לעמוד... נכנסתי חזרה לאוטו התקשרתי לאחים שלי ואחרי 40 דקות באו לפנות אותי משם... כשהוציאו אותי מהאוטו התחלתי להקיא ולא הפסקתי... מה שכן זה הרגיע את הכאבים, והתקשרנו לרופא משפחה (הקודם שלי, עוד מהימים שהם היו נותנים את המספר טלפון שלהם, כיום הוא כבר פרש...) הוא אמר שאם הקאתי נראה אם הכאב יפסק ואם לא שיקחו אותי למיון... למיון לא הגעתי, אבל הלכתי לרופאת משפחה העכשוית שלי, בדקו כל דבר אפשרי חוץ מהאזור הגניקולוגי, ולא היה כלום, הכאבים חזרו שוב 3 ימים לאחר מכן באמצע הלילה, הייתי לבד בבית, בקושי יכלתי לתפקד, אף אחד מהאחים שלי לא רצה לבוא לקחת אותי למיון... אז התקשרתי לדודה שלי שגרה בניין ליד והיא לקחה אותי אלייה הביתה, יעצה לי לקחת את הכדור שהרופאה נתנה לי (שהרדים אותי ברגע) וכבר נשארתי לישון אצלה... רופא נשים (בגלל הקושי בלמצוא אצלהם תור פנוי) ראיתי רק אחרי שבוע. הוא צחק לי פנים, אמר שלא היה לי כלום, שזה היה סתם ביוץ, אבל ליתר ביטחון ישלח אותי לUS כדי להרגיע אותי. אני נרגעתי הוא נכנס ללחץ אחרי התוצאות והפנה אותי במידי למיון. במיון, גם לא עשו כלום כי לא הצליחו לבדוק בבדיקות זרימה באזור של הציסטה. ובבדיקות החיצוניות יצא שאין זרימה. מאז בצילומים לא הצליחו לבדוק. יש לי ביום ראשון דופלר, הרופאה (רופאת נשים חדשה שעברתי אליה) אמרה להתעקש על הזרימה. (יש לציין שאני בתולה, ככה שזה מהווה גורם בבעיה של הצילום.) קיבלתי, כמו שאמרת, גלולות, שיש לי איתן בלגן כרגע, דימום תוך כדי לקיחה, ככה שבעצם אני כבר 3 שבעות במחזור! ועוד אתמול הגיע לי המחזור של הגלולות עם כאבים שאי אפשר לתאר אותם... וכמובן איך אפשר לשכוח את המגרנות שרק גוברות??? עד אוגוסט היה לי את המחזור הכי סדיר בעולם! תמיד בא בזמן, לתקופה של 3 ימים בדיוק! אבל, ויש פה אבל מאוד גדול... הכאבי מחזור בלתי נסבלים, זה מתחיל ממגרנות יום לפני המחזור שיכולות להמשיך כל תקופת המחזור, אני מתעלפת בזמן מחזור, אני מקיאה, יש לי כאבים באזור של הרגליים שלפעמים אני לא מצליחה לעמוד עליהן ולפעמים הן נרדמות, גלי חום (רק אני מסוגלת בזמן מחזור ב- 5 מעלות להיות עם גופייה ומכנס קצר!!!) בצבא התעלפתי פעם אחת ומאז הורידו לי פרופיל על מחזור וקיבלתי יומיים חופש כל חודש בזמן המחזור... בקשר לילדים... יש לי חברה טובה שתמיד אומרת לי שאני צריכה בן זוג דוס. בגלל שהם יותר איטיים עם בנות ולא ישר מכניסות למיטה (מה לעשות זה בעייתי שאין גלולות, וגם כי אני לא אעשה את זה עם כל סטוץ שיש, אני כזאת) ובגלל שאני כל כך שונאת לקבל מחזור, זה יפתור את בעית המחזור - מצוות פרו ורבו - ככה אני אהיה כל החיים בהריון ולא יהיה מחזור... אחלה של תיאוריה...