אוףףףףףףף כבד לי כל כך!

אמאלה2010

New member
אוףףףףףףף כבד לי כל כך!

אני מרגישה כבר המון זמן מועקה בגוף. רע לי בנשמה.ואני יודעת שמשהו בחיי לא נכון.ואני יודעת שזה קשור לעבודה.ואני נמצאת במקום הלא נכון כבר שנים.ואני לא ממצה את הפוטנציאל שבי. אבל לצערי יש גם נסיבות חיים.וצריך כסף,כי נקלענו לחובות,ויש לנו ילד קטן שצריך לדאוג לו,אז אי אפשר בדיוק להתפנק. אבל למרות כל זאת...רע לי וכל הזמן רע לי,ואני מרגישה שאין לי טעם בחיים,שאין תכלית.וכל יום כמו רובוט,אני קמה לעבודה שאני לא אוהבת,ואני משועממת רצח שם! אומנם היא זמנית,לשלושה -חצי שנה,אבל עדיין זה משפיע עליי מאוד. נמאס לי להיות במקום לא נכון.נמאס לי לסבול. אבל מה עושים??? איך פותרים את הקונפליקט הזה,שמצד אחד חייב כסף,ומצד שני רע בנשמה? אני פשוט מרגישה תקועה,כמו איזה ג'יפ 4X4 בתוך בוץ טובעני... מקווה שתוכלו לעזור לי...כי אני באמת זועקת לעזרה מבפנים! תודה. אגב,אני גם מחפשת מטפל בעלות סבירה ביותר.

גרא.

New member
אמאלה2010,את מתארת מצב של שחיקה,שהיא תחושה של

אכזבה ותסכול קשים עקב הפער בין המצוי לרצוי.כפי שאת עצמך כותבת "אני יודעת שזה קשור לעבודה ואני נמצאת במקום הלא נכון כבר שנים ואני לא ממצה את הפוטנציאל שבי"..את מודעת למה שקורה לך,כאשר בו זמנית את מבינה שזה מצב של חוסר ברירה,כי "יש גם נסיבות חיים וצריך כסף כי נקלענו לחובות..."לכאורה את מתארת מצב בלתי פתיר.ובכל זאת,מה את מנסה לעשות בכדי שהמצב ישתנה? האם העבודה הנוכחית שלך היא ברירת המחדל שלך ובאמת אינך יכולה למצוא עבודה אחרת? מה בקשר לבן זוגך? עוזר? מבין? מפרגן? חייב להוסיף,כי לעיתים תחושות כשלך יכולות להעיד על חוסר איזון הורמונאלי,אולי תת פעילות של בלוטת התריס.לכן כדאי לחשוב על שיחה עם רופא המשפחה שאולי יפנה אותך לאנדוקרינולוג (רופא מומחה להורמונים).

אמהלה2009

New member
שלום לך גרא

אני מתנצלת קודם כל על האיחור בתשובה....אבל העיקר שעונים. אתה צודק בניתוח שלך,אני אכן חווה אכזבה ותסכול גדולים. לגבי מה אני מנסה לעשות? אני לא יודעת כל כך מה אפשר לעשות,כי אני נמצאת במילכוד.אנחנו חייבים כסף.נקודה.והייתי במקום הזה של להיות מובטלת בבית חודשים.ואני מפחדת נורא להיות שם שוב. אבל מצד שני,אני אומללה מאוד מבפנים,וכל יום שעובר אני כמו רובוט,שהולך לעבודה,וחוזר הביתה. בן זוגי,משתדל להבין אותי ולתמוך,אבל הוא גם מאוד רציונלי,ואומר שחייבים משכורת,כי המצב הכלכלי שלנו קשה . לגבי בלוטת התריס.אכן יש לי בעיה איתה,ואני מתכוונת לעבור בדיקות דם לבדוק מה מצבה,כי יש לי חשד מתגבר שהיא לא מאוזנת. אשמח גם אם תוכל להמליץ לי על מטפל בעלות נמוכה יחסית,באזור המרכז. תודה מראש ולילה טוב

גרא.

New member
אמהלה2009,מטפל בעלות נמוכה באזור המרכז,קשה

למצוא.האפשרויות שלך הן כמה,ראשית לפנות לקופ"ח שלך שם הטיפול מסובסד בעלות של כחמישים אחוז מהמחיר בשוק הפרטי.במשך 30-60 שעות לפי העניין.אפשרויות אחרות,למשל "מרכז הייעוץ לאשה",מצ"ב קישור.את יכולה לפנות גם לקליניקה הפסיכולוגית שיש ליד כל חוג לפסיכולוגיה בכל אוניברסיטה.במרפאות משרד הבריאות,הטיפול הוא חינם,אלא שיש גם זמן המתנה,ובעיקר אינך יכולה לבחור את המטפל שלך.בהצלחהבכל החלטה.

hanagreen

New member
מנסים למצוא מקום עבודה אחר, אבל

אל תתפטרי לפני שאת מוצאת מקום עבודה אחר אם תנסי למצוא, אם תחפשי, כבר יתן לך אור במנהרה החשוכה בהצלחה

למעלה