אוףףףףףףףף!!!!!!

• פותח הנושא BBOAZ
  • פורסם בתאריך

BBOAZ

New member
אוףףףףףףףף!!!!!!

לא הולך לי! הדבר היחידי שהצלחתי מאז שאני מנסה זה שאני חולם יותר,כמעט כל לילה,ושהצלחתי פעם אחת בווילד להרגיש משהו בחלק התחתון של הרגל השמאלית לדקה בערך וזהו! אני רוצה לדעת כמה זמן לקח פה לאנשים עד שהם הצליחו להתחיל לחלום חלומות צלולים! וגם אני אף פעם לא מצליח לזכור את החלום ויוצא לי איזה שלוש שורות ביומן חלומות שלי לא לאבד תקווה אתם אומרים?

לא רוצה לאכזב אותך אבל..

זה מאוד אינדיבידואלי.. אני למשל זוכר לפחות חלום אחד כל לילה כבר הרבה זמן (מאז שהתחלתי לקרוא על צלולים אני מודע לזה יותר אבל גם לפני) ולפעמים אפילו שלושה או יותר תלוי בתקופה ועד עכשיו היו לי רק שלוש פעמים שהבנתי שאני חולם והתעוררתי מיד.. וגם ווילד לא ממש הלך לי. מה שכן, אני לא רושם חלומות כבר איזה חודשיים ואני לא ממש עושה בדיקות מציאות בצורה קבוע אלא רק מתי שאני נזכר. בקיצור אני מחפף :) זה דברים שיכולים לקחת זמן אל תלחץ ואל תמהר.. פשוט תחיה עם זה.. במוקדם או במאוחר זה יבוא.

LucidGuess

New member
אתה אשם!

תגיד, אתה מקפיד לישון כל לילה לפחות 6-7 שעות? אתה מקפיד בכל בוקר כשאתה מתעורר להישאר עם עיניים עצומות ולנסות במשך 10 דקות שלמות להיזכר בחלומות שלך בלי לינדוד עם המחשבות לכיוונים אחרים? האם אתה ממשיך לנסות 10 דקות שלמות בלי להתייאש גם אם בדקות הראשונות אתה עדיין לא זוכר כלום כלום? האם אתה משנה תנוחה במיטה מדיי פעם? יש לי הרגשה שאתה לא מקפיד על כך, כי אם היית אז אני בטוח שהיית זוכר הרבה הרבה יותר! תתחיל להקפיד על הכללים, ורק אחר כך תתלונן. אתה אשם! * אצבע מאשימה * Lucid

Cheetah

New member
עוד פעם...

אם אתם רוצים לגרום לחלום צלול כדאי שתיהיה לכם גישה רגועה וקבלה כלפי התוצאה(מה שהיא לא תיהיה), מוקדם או מאוחר זה יעבוד... אל תדאגו(!) שמחתי להזכיר לכם.. ברצינות כדאי להפנים את הרעיון הזה, זה לא חלק מאיזה שיטה או טכניקה זה הבסיס. במילים אחרות, תפסיקו עם ההשוואות וההתבכיינויות, זה ממש לא עוזר לאף אחד.

LucidGuess

New member
נו דיי כבר עם הקטנוניות הזאת...

אני לא מבין למה אתה קורא לזה השוואות והתבכיינות, זה מקובל מאד שכאשר יש נושא שמעניין קבוצה מסויימת של אנשים אז אוהבים לערוך השוואות, ולראות איך כל אחד מתקדם יחסית לאחרים, ולהשוות הצלחות, וכישלונות, וכמעט הצלחות, ותחושות, ודברים נוספים שקשורים לעניין, אני לא רואה בזה שום התבכיינות או דבר שלילי אחר, זה פשוט כיף לדון בנושא שמעניין את כולם וזה לא משהו שלילי, להיפך, זה רק הופך את הדיונים למעניינים יותר. Lucid

BBOAZ

New member
ל-lucid

תראה,אני ישן 5 וחצי שעות ואז מתעורר לאיזה 10 דקות וחוזר לנסות את השיטה...זה מספיק זמן בשבילי בשביל להתעורר... לא,אני לא מנסה להיזכר בחלומות ישר בבוקר,רשמתי ויעשה זאת.

LucidGuess

New member
תנסה, זו שיטה מעולה!

תקפיד מאד כל בוקר להישאר עוד 10 דקות במיטה ועם עיניים עצומות זה מאד חשוב! בשום אופן אל תינדוד עם המחשבות, כל הזמן תשאל את עצמך מה חלמת בלילה ותנסה להיזכר בחלומות שלך, תמשיך לנסות ואל תתייאש גם אם בדקות הראשונות לא תיזכור שום דבר! ובשום בשום אופן אל תינדוד בזמן הזה עם המחשבות! אם תתחיל לינדוד עם המחשבות גם לא תיזכור את החלומות וגם אתה עלול להרדם שוב! אלו כללים מאד פשוטים שאם תקפיד עליהם תראה שאתה זוכר המון חלומות כל בוקר! וכמובן שאחרי שאתה קם חשוב שתירשום את הכל ביומן החלומות שלך! ( חוץ אולי מפרטים מאד "אישיים" שלא חייבים לרשום, למקרה שמישהו ימצא את היומן שלך ויקרא בו ). אני מציע לך לנסות שיטה מעולה לווילד ( WILD ) שאני גם מתכוון לנסות עכשיו במשך כמה ימים, לפי השיטה הזאת אתה צריך להתעורר אחרי 5-6 שעות שינה, ואיך שאתה מתעורר ישר ישר לנסות ווילד בלי לקום בכלל מהמיטה! אחרי שהתעוררת חזור מיד למיטה ובה בלי לזוז בכלל! ( "Play dead" ) תוך כמה שניות בדרך כלל ( כמה דקות לכל היותר ) תמצא את עצמך בתוך חלום צלול! לשיטה הזאת אני מאד ממליץ להתרכז בנשימות כדי לא לאבד את המודעות העצמית, אם אתה מנסה את השיטה הזאת פעם או פעמיים ורואה שאתה מאבד את המודעות העצמית ונירדם מאד מדיי אז בפעם הבאה נסה את אותה השיטה רק הפעם נסה להתרכז במוסיקה חלשה ונעימה שתכין מראש ליד המיטה ( דיסק שאתה אוהב זה מעולה ) כי הרבה יותר קל להתרכז במוסיקה מאשר בנשימות רק שמוסיקה לפעמים קצת מפריע להרדם. תנסה ותגיד איך זה! Lucid

LucidGuess

New member
כמה הבהרות קלות לגבי השיטה הזאת

טוב כתבתי קצת מהר מדיי ולא יצא ברור כל כך - בשיטה הזאת חשוב מאד שאיך שאתה מתעורר מיד תחזור למיטה, עדיף לאותה תנוחה שהתעוררת בה, או תנוחה אחרת שנוחה שלך, ואז אתה צריך להישאר כמו שאתה בלי לזוז בכלל, תישאר קפוא במיטה באותה תנוחה שבה אתה נמצא ( "Play Dead" ). תוך כמה שניות, 5 דקות לכל היותר - אתה שוב בארץ החלומות, ואם רק תקפיד לישמור על המודעות העצמית שלך ( ע"י התרכזות בנשימות שלך או במוסיקה חלשה ונעימה ליד המיטה ) אז הרווחת שיטה מעולה ליצור איתה חלום צלול מתי שבה לך! כאמור אני גם כן יתחיל לנסות אותה השבוע, פשוט שמתי לב שאם אני מתעורר אפילו ל 10 דקות מהמיטה מאד קשה לי להרדם אחר כך שוב, אז אולי זו שיטה שיותר מתאימה לי, ננסה אותה!
Lucid

Variety

New member
תגובה

אתה צריך קודם כל לסדר את זכרון החלומות. אולי להתעורר כמה פעמים בלילה בשביל לרשום חלומות. ברגע שתתחיל לרשום זה יתן לך תאוצה גדולה בנושא. ברגע שתשפר את יכולת זכירת החלומות שלך, גם המודעות בחלולמות תעלה. תעבוד על זה, תשקיע ביומן חלומות, תקום אפילו באמצבע השינה, תרשום ותחזור לישון.

למעלה