אוףףףףףףףף!
אני מתגעגעת אליו כל כך.... הבעיה היא שגם כשהוא פה אני מתגעגעת אליו..לפחות ככה זה היה בפגישות האחרונות... בסך הכל יש לו תקופות שהוא הבנאדם שהכי כיף איתו בעולם ויש תקופות שהוא מין יצור עם חוסר יכולת לתקשר.. הוא מסתגר בתוך עצמו ופשוט לא רואה אף אחד. כולנו ככה אבל הוא ממש מקצין את זה. אני יושבת פה בבית וקוראת סמסים שהוא שלח לי או את התיעוד שיחות של המסנג'ר... זה בן אדם אחר.. זה פשוט הזוי כמה שזה נראה תקופה אחרת כשזה היה לפני פחות מחודשיים.
הוא: אז מחר על הבוקר מוקדם מה יש לך לעשות ? אני: כלום ושום דבר.... ולהיפגש איתך אני מניחה הוא: איך שאת רוצה אבל אם תדעי ת'שעה שאני אגיד לך עכשיו את תהרגי אותי אני: נו נראה... תפתיע אותי הוא: 6:00 אני: שאלוהים ישמור עליי
אני: כאילו אתה משפחה.. חחחח ברגע שנכנסת קשה מאוד לצאת הוא: באמת אין מצב שאני מוותר על כזאת משפחה אני: וגם הבחורה עצמה לא עד כדי כך נוראית הוא: חחחחחח הבחורה הכי מתוקה שיש..היא הכל בשבילי! אני זוכרת כל כך הרבה דברים יפים וזה נראה כאילו זה קרה לפני שנה אבל לא... פשוט החודשיים האחרונים מוציאים ממני כל כך הרבה כוחות...:| רק שיחזור לעצמו מהר.... שייתן לי להרגיש רק טיפה כמו פעם... שימלא אותי בכוחות להמשיך מתוך אמונה שזה הוא...הבחור שהתאהבתי בו!
אני מתגעגעת אליו כל כך.... הבעיה היא שגם כשהוא פה אני מתגעגעת אליו..לפחות ככה זה היה בפגישות האחרונות... בסך הכל יש לו תקופות שהוא הבנאדם שהכי כיף איתו בעולם ויש תקופות שהוא מין יצור עם חוסר יכולת לתקשר.. הוא מסתגר בתוך עצמו ופשוט לא רואה אף אחד. כולנו ככה אבל הוא ממש מקצין את זה. אני יושבת פה בבית וקוראת סמסים שהוא שלח לי או את התיעוד שיחות של המסנג'ר... זה בן אדם אחר.. זה פשוט הזוי כמה שזה נראה תקופה אחרת כשזה היה לפני פחות מחודשיים.