אוףףףףףףףףף

soelistit

New member
אוףףףףףףףףף

כמהה אליה, משוועת, צורחת ברחובות - אבל היא לא רוצה להגיע - אטומה לזעקה - היא תפסה עצמאות הפוסטמה - שמעה על זכות הביטוי, החופש והתנועה - והחליטה שחייבת לנסות את הטרנד החדש הזה - בלי מחוייבות לטווח ארוך....... אז היא מתעתעת, היא משלה, היא מענה ומתעללת - אבל בלתי נתפסת, בלתי מוחשית ואולי היא סתם פנטזיה פרי דמיון הזוי של מח צר אופקים - שסבור שאהבה תספק לו משו - שתספק לו מקור של עידוד, צמיחה ותוציא ממנו כל מיני מאגרים נסתרים, כוחות מאגיים שלא הכיר....... אז אני עובדת על זה - להגיד לה כל יום מחדש - יכולה גם בלעדייך - מצליחה גם בלי שתלווי אותי - קיימת גם מבלי שתשלטי בי ברמ"ח איברייך....... פאק איתך אהבה - חשבתי שנהיה חברות טובות - שתלכי איתי יד ביד, שתזיני אותי ואני אפרה אותך, שנשתעשע ביחד בחול על שפת הים, נתפרע ונצחק יחד כשברקע השקיעה, יחדיו נבכה מהתרגשות, נרקוד משמחה, נכבוש הרים, נזחל לעמקים, נתגבר על מכשולים - והנחיתה תמיד תהיה רכה - כי נהיה מרופדים בתוך שריון של אהבה - בתוך בועה של אינטימיות שרק תתרחב ותקיף רדיוס אינסופי של - פשוט - עוד אהבה..... אבל את בוגדנית, מתחכמת, לא מקלה..... ואני נותרתי עם המשאלה/אשליה המתוקה/הזויה - שיום אחד תעיזי לשכון בתוכי ולמלא אותי באותה חדווה ולהפיח בי רוח חדשה ומנשבת - רוח נעימה ומלטפת, רוח חודרנית ומציתה...

סוליסטית

....אז שוב רדפת אחרי הרוח, סליחה, אחרי האהבה? את עוד לא יודעת שאהבה היא חופשית? שאם מחזיקים בה חזק- היא בורחת? עדיין לא למדת שאסור להתלות באהבה? שיש לתת לה חופש ונשימה? לא. את לא יכולה בלעדיה, אבל את עומדת עכשיו לאהוב: את תצאי לקניות, ותפנקי את עצמך במשהו שאת אוהבת ותרגישי טוב, אם זה בגד חדש, תכשיט או נעליים. את הולכת להרשם לחוג ריקודי בטן. טוב, אם זה לא מעניין אותך, אז גם חוג ריקמה הולך. את תלכי לשפת הים לראות איך הגלים נושקים לחול ונסוגים. את תרימי ותאספי את כל הצדפים שתוכלי, ואחר כך גם תכיני מזה מחרוזת. את תלכי לבית קפה ותשתי מילק שייק עם המון קצפת. יאללה, מספיק להתבכיין. יש לי הרגשה שאת בוחרת אותם בכמה וכמה דרגות מתחתייך. כאלה, שמלכתחילה הם לוזרים ולא יכולים לספק לך את מה שאת רוצה. ואז, אחרי שזה ברור גם לך, את נדהמת ולא מבינה למה. אי אפשר לחיות בלי אהבה! ועוד תהיה לך אהבה, מילה של יפת עיניים. אנחנו, אני ואת, הולכות לחגוג סתם את זה שאנחנו קיימות. את האושר מבפנים. צפי הערב לשיחת טלפון ממני. וסתם כדי שתהיה לך סיבה לבכות, אז הנה שיר מקסים שאני אוהבת עד סוף העולם מאז שנפגשנו היה לי ברור שזו התחלה מתוקה של סיפור מרגע לרגע הבנתי יותר שכאן זה התחיל ולא יגמר רוצה להגיד לך כדאי שתדעי אני בעננים שאת לצידי וגם ברגעים שאני לא איתך יש מי שלנצח אוהב רק אותך ואין בעולם עוד כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחווה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם כשאת מאושרת אז טוב לי בלב ואם את נשברת גם לי זה כואב כי את משלימה בי את מה שחסר אוספת אותי כשאני מתפורר הביטי אלי ותראי שאני חצוי וזו את החצי השני באש ובמים אהיה לך חומה אתן את חיי בשבילך נשמה ואין בעולם עוד כזאת אהבה... ( ביצוע: חיים משה ויואב יצחק מילים: יוסי גיספן לחן: שמעון בוסקילה)

soelistit

New member
יפת עיניים../images/Emo140.gif

להזכירך - אני סוליסטית...
כן - הכל פרוש שם לפני- ואלופת חוויות-הלבד - חוויות הלא לשים ז על אף אחד - כי זה גורלם של סולסטים - להיות שם - אבל בעצם מנותקים... לא מדובר על גבר שנטש את המערכה - כי יש לי תמרור אין כניסה - לא מעוניינת בסתם קשר ללא חיבורים אסטרטיגיים שיהוו מעין השלמה טוטאלית של תדרים בכל החיבורים - אז נותרת עם הלבד - לומדת לתת לו מקום של כבוד והערכה, להעניק לו פיצוי, לספק לו תמיכה מורלית, לגדוש אותו בתעסוקה... אך לעיתים הוא צף מעל הכל - כמתחנן - די כבר, אל תטביעי אותי, אני לא יכול - אני זקוק למגע יד מלטפת אוהבת וחמה, למבט שיקרא אותי, שיחדור ויפרוץ את החומה, למילים שיותירו אותי משתאה ומרוגש, לשפת גוף שתקלע למטרה - שתצוד אותי, שתשבה, שתכבוש - ובאותם רגעים בהם הוא גואה - אני מהסה אותו, את הלבד הזה, מאיימת עליו בסנקציות, מזכירה לו במה דברים כרוכים - כולל מע"מ ושאר מיסים - והוא שב לצלול מבלי אומר ודברים, ממשיך להתבונן ולהנות משתיקתם של חבריו לחיים - אלה שלצידו מתפתלים, שנענים לגלים, שיופיים מרהיב ומרשים - אך שותקים - כטבעם של דגים - מן קשר של שתיקה, נטול מבע וחסר מגע... אבל סתם לרקורד אחותי - הוא אמנם שם ומלווה אותי - אך לרוב מצליחה עליו להערים, להפליג מעליו על ספינת שודדים - להתעמת עם סערות החיים, להנות מקרני שמש מלטפת ולהתנועע מוקסמת לצלילי מקצבים...

hemi32

New member
../images/Emo45.gif להתערב בשיחת הנשים הזו ? ../images/Emo45.gif

כן ? לא ! כן לא לא כן , טוב , משפט אחד וזהו ! שימי לב טוב טוב , כי רצוי וראוי להבחין בין 'אהבה' ל 'צרכים' ... זהו ! עד כאן , לא הרחיב יותר ! ומי שרוצה מוזמן לערוך הודעה זו ..

לפעמים הציפיות גבוהות מדי

מחפשים את הנסיכה הקסומה, האביר על הסוס הלבן או דווקא המישהו שיהווה השלמה טוטלית של תדרים בכל החיבורים אז מסננים אנשים שאיתם היינו שמחים לחלוק את חיינו, אנשים טובים מאוד אך אויבו של הטוב הוא הטוב ביותר. חולפות השנים, מתחילים להבין שבחיים צריך גם להתפשר, פתאום הדרישות יורדות וההוא שסיננו ללא רחם פתאום נראה המציאה הכי גדולה. אבל אז כבר מאוחר והדרישות שלנו הולכות ויורדות אמנם כתבתי את זה בתגובה אליך, אבל אני לא מכיר אותך ולא יודע אם התופעה הזו מאפיינת אותך אז אל תקחי זאת אישית. לדעתי כולנו נגועים בבעיה הזו במידה זו או אחרת.

בן אדם זה מכונת מיון משוכללת

שפועלת סביב היממה. שלוש משמרות רצופות של בחירה בין אלטרנטיבות ושל קבלת החלטות. לא רק כשאני ער, אלא אפילו מתוך שינה אני בודק איך הכי כדאי לשכב, על הגב או על הצד. ואם על הגב, האם ברגליים ישרות, או מקופלות. ואם על הצד העל צד ימין או על שמאל. והאם להתהפך עכשיו או להשאר באותה תנוחה. והאם עדיף לנשום מהאף או מהפה. וכשאני מתעורר אני שוקל האם לקום, או אולי לישון עוד קצת. והאם ללבוש חולצת טריקו או מכופתרת. וכשאני יוצא מהבית לכיוון הקטנוע, האם ללכת מהר או ללכת לאט. והאם לנסות לתפוס את הרמזור הירוק. או לנהוג באיזי. והאם לאכול בצהריים ארוחה מבושלת או סנדוויץ' או סלט ירקות. וככה כל היום. ועכשיו אני צריך להחליט האם להמשיך לגלוש באינטרנט או ללכת לישון

soelistit

New member
אכן

סבוכים הם חיינו הפשוטים - ואני בחורה פשוטה אני - כולה עם רשימת מכולת בסיסית.... אבל - וואלה - מסתבר שגם בכדי לרכוש את המצרכים הבסיסיים הללו נדרשת אסרטיביות וכושר החלטה - האם ללכת על הלחם הלבן או השחור?... האם על חלב בשקית או בקרטון?.... אך השאלה הקשה מכל היא - האם להתפשר במקרה שאין את המצרכים שדמיינתי מבעוד מועד במוחי שיספקו אותי?...

יש לי תשובות

החלטיות. ודאי שלחם שחור עדיף. ודאי ודאי ודאי שחלב בקרטון. (לפחות בשבילי) בקשר לחיים בכלל, אין לי עצה. גדול עלי
בהצלחה

soelistit

New member
אני דפקא

בעד לבן (יא גזענית) ובעד חלב ניגר (לא מניגריה!!) במחשבה שניה - הכי טוב שמנת...יאמי...
ואם זה מגיע מוקצף - זה כבר בקטגורית פיתויים בלתי חוקיים בעליל...

admor

New member
סולי חזרת להתבחבש?

עזבי אותה, היא תמיד באה שלא מצפים לה. תני לה את השקט וחיי את חייך לבד, כמו שאת אוהבת. אבל אל תסגרי את החלון. כי חמקנית שכזאת, לא אוהבת את הדלת. היא אוהבת לחמוק פנימה, כשממש לא מצפים לה.

soelistit

New member
התפלק לי אדמור......../images/Emo12.gif

יו נוי - גם פנתרים מיללים לפעמים בלילות (או שזה תנים
) אבל נירהלי שדוקא בשל העובדה שלא פותחת לה דלת (או רגליים
) היא לא מופיעה - כי אתה יודע מה קצב הגלישה במקרה שיותר מדיי חלונות פתוחים... ואגב - ידוע לך במקרה מה העונש המירבי על התערטלות מביכה??
האם קיימות הקלות בחוק בנוסח: "עדות זו נגבתה שלא כדין לאחר נסיונות כושלים של מגעים פנימיים תוך נסיונות גישור ופישור לצורך השגת פתרון שיהלום את המרכיבים הדומיננטיים בפרשה סבוכה זו"?......

admor

New member
אני אדמור רחום וחנון

טוב גם חנון, גם לנו יש זכות קיום!!!!! זהו שאת משאירה יותר מידי חלונות פתוחים, לסגור את כולם ומיד. אפילו לא להשאיר את הוויטרנה בסלון פתוחה, מספיק סדק צר בחלון של חדר השינה. יותר מידי חושבת: אני אפתח לו חלון והינה יגיע החלום. עזבי את החלום הזה יש חלומות אחרים להגשים, שאת יכולה להגשים לבד. ואז שעזבת אותו הוא החלום ירגיש זנוח ויזנק עליך בהפתעה. תני סיכוי לאהבה אבל לא להתייחס אליה כסם החיים. כשאת סוגרת את הרגלים תפתחי חזק את העיניים, לפעמים דווקא אלו שפסלת ראשונים, כי הם... אלו לפעמים הכי מתאימים.

soelistit

New member
טוף

לימדו אותי שאין חכם כבעל הנסיון....
ואני ילדה מחונכת...
אז הפנמתי ומפטיחה להיות ממושמעת...
(אגב - מחלקים בסוף תעודות???
)

uri80

New member
לא נורא, בסין היו מעמידים אותך מול

כיתת יורים, כאן אנשים יותר סלחנים. האדמו"ר הזה מפתיע אותי בכל פעם מחדש. בכל פעם שאת חושבת שתהית על קנקנו והבנת שמדובר בסה"כ הכל ברודף שפנים מושחת, הוא שוב מוציא איזה משפט נכון. חבל לסגור דלתות, חבל להעמיד תמרורי אין כניסה. גם הסוליסטים שבנו זקוקים למישהו נוסף לצידם. הדרך קלה הרבה יותר בשניים ולעיתים, כפי שהלץ הזה שמעלי כתב בכישרון רב, דווקא אנשים שאנחנו פוסלים מהר מדי מסוגלים להיות אלה שאנו מתאימים אליהם יותר מכל.

uri80

New member
דוגמא אישית זו בעיה. כמו שכתבתי

בתגובה למישהו אחר כאן, לדבר תמיד יותר קל. (אבל אני משתדל
)

למעלה