אוףףףףףףףףף

rush2

New member
אוףףףףףףףףף

מה? מה בסך הכל ביקשתי? למצוא מחשב נייד שיתאים לדרישות שלי- אבל אני לא מוצא. אם

rush2

New member
המשך... (התפלק לי...)

אם יש מסך 15.4- אז אין כרטיס מסך כמו שצריך. אם יש הארד דיסק מהיר- אז אין צורב DVD. מישהו יכול להגיד לי אולי אם הוא מכיר מחשב שמכיל את המפרט הבא: מעבד- פנטיום M מהירות- לפחות 1.73MH זיכרון- לפחות 512MB DDR2 מסך- רחב 15.4 כרטיס גרפי- בעל זיכרון לא משותף לפחות 64MB דיסק קשיח- לפחות 60G מהירות דיסק קשיח- 5400 כונן- צורב DVD כרטיס רשת אלחוטי 802.11g משקל- לא יותר מ 2.9KG יציאות חובה- FIRE-WIRE, S-VIDEO רצוי גם יציאה פרללית , אינפרא אדום ובלוטות'. אחריות- לפחות שנתיים, רצוי 3 (בשום אופן לא שנה) מחיר- עד 8K כולל הרחבת אחריות. נו מישהו יכול לעזור לי? אם לא מפרט מדוייק אז לפחות כמה שיותר קרוב לזה... תודה!

apl2006

New member
קבל

אני גם מחפש בדיוק אותו הדבר והגעתי בסופו של דבר אל 2 מחשבים (בקובץ) שים לב שה-ACER משתמש בטכנולוגיית ATA100 ולא SATA מצד שני יש לו 3 שנות אחריות ול-TOSHIBA רק שנתיים אני עדיין מתלבט בין שניהם..

rush2

New member
ל ACER אין S-VIDEO

וגם לא FIRE-WIRE לא יציאה פרללית לא בלוטות' ולא אינפרא. ובנוסף- דיסק איטי. ל TOSHIBA -כרטיס מסך SHARED. מה דעתך על ה TOSHIBA הזה ? (אחריות ניתן להוסיף..) עכשיו רק מצאתי אותו בהזדמנות הראשונה אני קופץ לחנות כי אני גר באיזור. רק השאלה איך הניידים של TOSHIBA ...

shoshvany

New member
חשוב מאוד

את הדגם הנ"ל לא מייבאים לארץ כרגע ראה קישור. (בדקתי מול היבואן מפעיל) בלי קשר, מנסיון (4 שנים) טושיבה יודעים מה הם עושים. דרך אגב דווקא ה1652WLMI נמכר עם דיסק 5400 PATA (לפי GOLDTOP)שהוא סביר אבל באמת אין לו SVIDEO.

apl2006

New member
ההבדל בין 125 ל-110 מסתכם ב

כרטיס מסך 128 ושנה פחות אחריות? האחריות ממש יקרה לטושיבה - 650 שקל לכל שנת אחריות נוספת

shoshvany

New member
כמעט

ל110 יש גם EXPRESS CARD SLOT לכרטיסים עתידיים מהתקן החדש (אני עוד לא ראיתי כאלה בארץ) ולא לשכוח שבגלל של123 כרטיס מסך של אינטל יש לו עוד שעתיים שמן עבודה בלי חשמל. בנוסף, ע"פ האתר של טושיבה, הסטנדרט (גם ב110) זה שנתיים אחריות, מאיפה ה650 לכל שנה נוספת? אם יש קישור אני אשמח. לסיכום ואולי הכי חשוב (ועד שיתקבל מידע סותר) את ה110 אי אפשר כרגע להשיג בארץ.

shoshvany

New member
כמה קרובים

מה שאני לא כותב שאין, אז יש... (לא יודע לגבי IRDA וPARALEL) 2045 FUJITSU - אחריות שנה (אולי אפשר להוסיף ועדיין יכנס ב8K) - אין BT, + 80G SATA, XP PRO 1692 ACER - אחריות לשנה (גם אם אפשר להוסיף, יעבור לפחות בקצת את ה8K) - כונן קשיח 4200RPM, XP HOME + BT, 80G, 1K RAM, X700 256MB TOSHIBA M70-113 - אחריות לשנתיים -עובר קצת את ה8K, אין BT + 1.86MHZ, 80G SATA, X700 128MB, XP PRO, 2.7KG גם יפה וגם אופה (וגם טושיבה)

rush2

New member
נראה לי שהחלטתי...

טוב הייתי היום במשב והגדם שרציתי M70-110, אכן אזל ממלאי היבואן. לגבי הדגם שרצית לקנות (125)-הוא בעל כרטיס מסך עם זיכרון משותף ולכן אני לא מעוניין בו. וחוץ מזה ירדתי מטושיבה כי הבחור ממשב אמר לי שהיבואן בעייתי ושיש בעייה עם האספקה של המחשבים וגם ש"אם תהיה איתו בעיה בעתיד- לא כדאי לקנות מיבואן בעייתי". הוא הציע לי את הדגם הזה של HP- שהוא גם אופציה נחמדה כי למרות שפסלתי אותם מזמן בגלל השירות- הוא אמר לי שלסדרת NX יש אחריות שכלול בה איסוף והחזרה לבית הלקוח (בגלל שזו סדרה עסקית בעיקרון).היתרון במחשב הזה- מהירות HD 5400 ומסך רחב בעל רזולוציה גבוהה מהרגיל. אבל נראה לי שאני אלך על ACER 1692 יש בו כל מה שחיפשתי ואפילו יותר(חוץ ממהירות ה HD-לא נורא...) והציעו לי אותו היום בסקאל במחיר של 7990 כולל אחריות מורחבת ל 3 שנים. אז נראה לי שהפור נפל עליו.

apl2006

New member
נראה פיצוץ תתחדש

אני הולך על ה-125. פשוט התאהבתי. וחוץ מזה אני לא צרכן משחקים או תוכנות גרפיקה אז בשבילי זה אפילו יתרון הכרטיס מסך השיתופי שלו

shoshvany

New member
רק שתדע לגבי משב

אחרי שלחצתי עליו קצת הוא אמר שהוא לא מוכר טושיבה כי אין להם שוק בארץ, מה שנכון כי מפעיל, היבואן, עושים 0 שיווק בשוק הפרטי ועיקר העבודה שלהם מתמקדת בכלל במכונות צילום. מנסיון שלי עם מפעיל, השירות שלהם מהיר ואדיב ואין שמץ של אמת במה שהוא אומר, לגבי ה110, מפעיל בכלל לא מייבאים אותו, ובנוסף להכל אם בנאדם משמיץ את השירות של מפעיל ואז בא וממליץ על HP, כל מילה מיותרת בשורה התחתונה ה1692 נראה מחשב נפלא ואם באמת תקנה אותו אני אשמח לשמוע ביקורת עליו

יאיר B

New member
מה ששמעת זה לא נכון.

דווקא הפעם משב צודקים. ראה פה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06a/1090713-1124055-1124055-1124055-1124111-12115034.html 3 שנים מראש (בלי הרחבה שאפשר לעשות לכל המחשבים שלהם) יש רק לסדרת ה-Business Notebook PC Enterprise series‏. לסדרהת העסקית השנייה (Business Notebook PC Essential series‏) שאליה משתייך המחשב שקישרת אליו יש רק שנה אחריות. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF02a/1090713-1124055-1124055.html

רבקהrc

New member
אני קניתי את הACER

המחשב מעולה בנתיים וההארד דיסק הוא5400 ולא 4200 כך שמבחינה זו אין בעיה

rush2

New member
אמרו לי במפורש שזה 4200

וגם בכל האתרים זה מופיע 4200...

shoshvany

New member
רבקה

את בטוחה? כי גם החנויות וגם היבואן חוזרים ואומרים 4200