אוףףףףףףףףף.....

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
אוףףףףףףףףף.....

נמאס כבר מהסטיגמה כשמשקרים האף מיתארך למעשה הדבר היחידי שמיתארך הוא...כשהוא פוגש אותה והשקר לא רלוונטי לנושא מעוף

maof

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

מה בדוק...הסטיגמה או שזה מתארך
מעוף

המתארך וגם הסטיגמה..כ

כי שקרן הוא שקרן הוא שקרן והמתארך שלו..זה הגועל העצמי שלו שאיתו יחייה..לגבי אות קין? אם היה אפשר..הייתי שמה מטבע מלובן עם סימן של שקרן על המצח שכולם יראו ויראו..

maof

New member
../images/Emo13.gif

כיפאקקקקקקקקקק היי לפטנט לא לשכוח זכויות יוצרים מעוף

maof

New member
אפשר תמיד לנסות...../images/Emo13.gif

מי שלא מעיז לא יצליח לגעת בקשת שבענן מעוף

maof

New member
וואלה...../images/Emo13.gif

אני מקליפות של תפוזים עושה ריבה מעוף

דניאל1958

New member
../images/Emo20.gifשקר לבן

ישנו מושג שנקרא שקר לבן, שקר אשר משרת אותך ,ואינו מזיק לאחר ,שמעתי שבסוג קשר כזה, האפון מתקצר דוקא .

maof

New member
הצחקת אותי ../images/Emo10.gif

יש דבר כזה שקר בצבע מועדף

בן הקשת

New member
../images/Emo142.gifהאמת../images/Emo35.gif...

כשמזדקנים האף מתארך
(...וגם האזניים
) וזה בגלל שהסחוס, בניגוד לעצם, לא מפסיק לצמוח כשמתבגרים, הוא בשלו, גדל ומתפתח. וזו לא סטיגמה. זו עובדה מדעית בדוקה. ובנימה אופטימית זו, בן הקשת, חושב על מספר לא מצומצם של גברים, שהיו רוצים שיהיה להם סחוס במקום אחר בגוף...

אדמiנית

New member
זותומרת ש...

"סבתא סבתא, למה יש לך אוזניים גדולות כל כך" "סבתא סבתא, למה יש לך אף ארוך כל כך"... לא היה סתם. היה חלק מפרסום מדעי ב- NEJM.... ממממממממממממממ מעניין

N D R

New member
אתה.........

אני אתבע אותך!!! יש לי ים של פגישות חשובות היום ואיך אני אוכל להתרכז בפגישות אם כל הזמן אגע ואמדוד את הסחוסים שלי לבדוק כמה התארכו? תביא מהר משהו עובדת קונטרה על משהו שאם אגע ואלטף אותו אז לפחות אהנה

מצוטטת

New member
ואני זו שוב ש.........

אצתי רצתי ל
להתנדב.... וכך מפרגן לי שוב תוכחה......... שוב מיחפש את מה שאין באחורה של המתחת של האותיות שתדע שנעלבתי עמוקות

למעלה