אוףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלום לכולם! לא רוצה להיות מאנייק אבל לוקחים לי את הבית. אני מקבל בברכה את המצטרפים החדשים-מי אני שיגיד מייכול להצטרף ומי לא.אבלבכל השמחה הזו של הגדילה המהירה אני מרגיש ויודע שהכל הולך להשתנות.יבוא פיטנס עם האופטמיות המדהימה שלו ויגיד שהכל לטובה.יכול להיות.כולי תקווה. רק בקשה אחת לי אליכם דיירים חדשים-זהירות על הואזה!?!?!?!!?!?!?!? ואני? מה עלה בגורלי? אז חוץ מסופת השלגים הנוראית(נוראית לדנים אני נהנה מכל רגע,אפילו מהבוץ של השלג יניב
).התחלתי ללמוד דנית.ואני כבר בשלב האינפנטילי של לדעת לומר מה שמך שמי הוא אני גר ב וכדומה.כמה שצחקתי על הגברת כשהיא התחילה ללמוד באולפן ככה זה יחזור אליי כמו בומרנג.בקורס יש רק בת דודה אחת שזה נדיר.פלסטינאית מאלג´יר.השאר מרחביי תבל אמריקאי ויאטנמי ואמריקאית יהודיה מניו יורק ואפילו קצת אפ סטייט מרב,סרי לנקה סין חצי יפני חצי דני קטלני אלבני איסלנדי ברזילאי ליטאית והיפה מכולן שילוב מנצח של שוויצרי ואיטלקי(לא יודע מה התחולל שמה בגנים אבל זה הצליח להם). המורה נחמדה-אפילו מדברת קצת אנגלית שזה דיי נדיר למורים לשפות ומזה פחדתי הכי הרבה.ונראה לי שהולך להיות טוב שמה. זה עתה חזרתי משר הטבעות-מעולם לא קראתי את הספרים אז תלונות על דיס אורייטנציה למשנתו של טולקין לא תשמעו ממני אבל אני חיי בלומר שאני חולק על דעת רבים מסתבר והסרט השני לא יותר טוב מהסרט הראשון.בראשון הייתה עלילה בשני? עלילה? איפה מורידים את זה? זהו לבנתיים-בברכת יום טוב סמיה!!
שלום לכולם! לא רוצה להיות מאנייק אבל לוקחים לי את הבית. אני מקבל בברכה את המצטרפים החדשים-מי אני שיגיד מייכול להצטרף ומי לא.אבלבכל השמחה הזו של הגדילה המהירה אני מרגיש ויודע שהכל הולך להשתנות.יבוא פיטנס עם האופטמיות המדהימה שלו ויגיד שהכל לטובה.יכול להיות.כולי תקווה. רק בקשה אחת לי אליכם דיירים חדשים-זהירות על הואזה!?!?!?!!?!?!?!? ואני? מה עלה בגורלי? אז חוץ מסופת השלגים הנוראית(נוראית לדנים אני נהנה מכל רגע,אפילו מהבוץ של השלג יניב