כן אבל לפחות בתמונה שלי אני רוקדת יפה
ס סוף עונה New member 19/12/05 #23 את רואה מה זה?? את רוקדת ואני חוזרת מהעבודה אין צדק בעולםםםםםםםםםםםםםם
D d a n i e l s 5 New member 19/12/05 #25 נמכת?????????? חחחחחחחח זה רק נדמה לך..... ביום שתהיה מכפלת בג'ינס.....תראי איך תגבהי , מבטיחה לך !
ס סוף עונה New member 19/12/05 #27 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכל תלוי בפרוד שלי, כבר דיברנו על זה, לא?????????????
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכל תלוי בפרוד שלי, כבר דיברנו על זה, לא?????????????
D destiny36 New member 19/12/05 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נמכת חחחחחחחח
ס סוף עונה New member 19/12/05 #28 את יודעת מה זה "נמכת" בעצם?? נמכת = נמסטה פשוט אני מצודדת אפצ'יייייייייייי
D destiny36 New member 19/12/05 #29 תיזהרי שמעתי שאפצ'י מאוד מנמיך../images/Emo3.gif תגידי את חושבת שבאמת קצת התכווצת? אמרתי לך מייבש מכניס מידה אחת
תיזהרי שמעתי שאפצ'י מאוד מנמיך../images/Emo3.gif תגידי את חושבת שבאמת קצת התכווצת? אמרתי לך מייבש מכניס מידה אחת