אוףףףףףףףףףף

טאKילה

New member
אוףףףףףףףףףף../images/Emo4.gif

יש ימים כאלה שמשו מתישב שם בדיוק במרכז של הצד השמאלי, מועקה כזו שורפת, דוקרת, מטרידה, והשינה לא שינה מקוטעת. איכס ההרגשה הזו מלווה אותי מאתמול, בא לי ללכת בלילה לים להכנס למים הקרים ולצעוקקקקקקקקקקק חזק עד שכל התחושה הזו תשפך מהנשמה לתוך הגלים הגועשים ותעלם רחוק. ואז לחזור חדשה [עם דלקת ריאות] להכין תותים עם שמנת וסוכר כשהראש מאוורר להיות מרוכזת רק רק בטעם המתוק.
צ'טערת נו היה לי חשק לקטר קצת

אלמרה

New member
אז בשבילך מתוקה שלנו תותים

ורק בשביל שמירת הפיגורה היפה שלך אני לא מוסיף קצפת משמנת מתוקה...

קטריייייייי......../images/Emo201.gif

שפכי טאקטאק מי עשה לך רע? מי? תגידי לי אני אשלח בו את הזאבים הרעים!!!

הכל בגלל מזג האויר../images/Emo182.gif

החזאים צופים קרה הערב...אז השמרי לך מגלים וכאלה. חוץ מזה
חם לך טאקי .

שמים1

New member
יש ימים כאלה ../images/Emo24.gif

ולים לא כדאי ללכת מפני שקור כלבים שם. אולי לאיזה ג'קוזי קרוב וחם ....לפחות שתהני. נשיקות לך

מכירה את ההרגשה טאק...

מן עקצוץ מתמשך כזה של חוסר שקט.....
בואי נלך לים ונצעק לתוך הגלים ביחד.....

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifהאוף הזה נמצא אצל כל אחד

תאמיני לי, הוא עובר מאחד לאחת ,, וכל יום מבקר מישהו אחר הוא כל כך מעצבן ומטריד לפעמים......
גם לי יש ימים שבא לי ממש לקפוץ למים קפואים......
זה עובר בסופו של דבר, עד הביקור הבא!!!

את יודעת מה עוזר לי להעביר ימים

כאלה? רק מוזיקה... שירים שאני אוהבת לשמוע ....לצחוק איתם, לבכות איתם, להתרגש איתם.

טאkי יקרה../images/Emo24.gif

לכל אחד ואחת מאיתנו יש יום שכזה בו אנחנו רוצים לצעוק עד אין קץ את יודעת טאקי שהייתי לא מכבר בהודו בסוף ה"מסע" שלי שם הייתי כשבוע בהאשרם של אושו בעיר פונה בין שאר המדיטציות ששם יש אחת כזו בשם "דיינמיק" DYNAMIC MEDITATION למדיטציה 4 שלבים בדברי ההסבר לאחד מהם כתוב כך : מתרגמת מילה במילה במשך 10 דקות "התפוצץ! בטא את כל מה שאתה רוצה לזרוק החוצה ממך צרח, צעק, בכה, קפוץ , רעד, רקוד, שיר, צחק, השתולל. אח תשמור דבר. המשך להניע את כל הגוף . אל תאפשר למחשבה להפריע לך במה שקורה היה טוטאלי ופעל מכל הלב. זכור, כאשר אתה משתגע במודע אתה עצמך נשאר צופה. וזה רק חלק מארבעת השלבים של אותה מדיטציה ואת יודעת איזו חויה זו שיחד איתך עושים את זה עוד המון אנשים מכל קצוות העולם ועל השאר ועל החויה המיוחדת שעברתי שם ובכלל אולי פעם אחרת ערב טוב מחכה לטריויה ליאור

../images/Emo24.gif

יש ימים כאלו.. אני מכירה את זה.. מה שעושה לי הכי טוב זה לשים שירים שאוהבת לשיר לבכות ולרקוד... לפעמים סתאם יוצאת לטיול באוויר הקר.. משחררת צעקה.. ככה.. המועקה זורמת לה החוצה.. ואולי לך טאקוש אמבטיה חמה מתאימה.. או איזה כוס בירה קרה ובקיצור תעשי מה שעושה לך הכי טוב וזה עובר.. והנה
בתקווה שזה כבר עבר...

את רואה.....

לא שמעת בקולי בנוגע לתה המתוק.... בגללך לראש שלי יש סימנים של אספלט מהבוקר! כפרה... יש ימים כאלה...מזג האויר תורם את שלו... עוד קצת... זה יעבור! (אני תמיד צודקת)

למעלה