../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif-הצליח לי!!!!!!!
אייקונים - גם לכם בעיות הבקר? רציתי לשים אייקונים של בננות...... בקיצור- אתמול על ההתחלה פרצתי בבכי דמעות =לא הכרתי את עצמי בכלל..... כמעט התחלתי לרשום את רשמי כדי שלא אשכח. אלמה= פשוט "נכה" מבחינה רגשית = אגואיסטית לא יודעת מה זה "לתת" מגעילה אפילו דנילו רואה את זה אבל הוא "על תנאי" אז הוא שומר לעצמו את המחשבות עליה. פשוט אשה מגעילה.אמרתי פה בשבוע שעבר שהיא דברה על קמילה כעל "סחורה פגומה" איזה סוס שהיא קנתה. חשבתי על זה שקרולינה דיקמן לקחה את התפקיד וידעה שהיא תגלח את הראש " על אמת" --------פשוט גדולה גדולה !!!!!!!! זה נקרא שחקן.הם לא מוותרים הבאים = כמה שיותר ריאלי יותר טוב !!!!!!! שיגעו אותנו עם הכשרונות האלה. אורלנדו- מנוול !!!!!אני חושבת שהסרסור יספר לקפיטו.למרות שעוסק בעסק מגעיל הוא בן-אדם רגיש....נו שנראה כבר את קפיטו מחוץ לעסק הזה !!!!!!! נו רציתי להדגיש - מיגלוש של ימוש - חושב שישלח ספר לאלמה וישנה אותה קצת-כזה תמים, טוב , מתחשב - ימוש מתי אנחנו עולות על המטוס? פדרו וסינטיה - זה לא נראה לי יאריך ימים.הוא יודע לאכול עם סכו"ם? איריס- ממזרתה כזאת - הלוואי שתיבהל שהנבואות שלה מתגשמות כי היא מכשפה אמיתית........אוף - אם היא ממשיכה אני לא ייתן לה עוד צ'אנס......... קלרעה --------- גם ממזרתה שהולכת על מה שהיא רוצה.משחקת אותה עם שיחת טלפון מאמא שלה . הכל מבויים מראש...פרדי רואה אותה שקוף........ממש לא רוצה וכן רוצה אין לו ברירה-בגלל הילדה שהיא מאוד חשובה לו..... אלנה - אצילת נפש- רצתה להגיד לא לקלרעה אבל הלב שלה נמס לדברים של קלרעה עם נינוצ'קה הבלונדינית הקטנה....... והכוכבת - קו טלפון ישיר, sms,ללא הפסקה=מתמסרת בקלות ז י ל ד ה היא fofoca- רכלנית אבל אף פעם לא משקרת למרות שבפקיד כזה היא יכולה לעשות מניפולציות אין ספור. נשמה שתבוא להכין לי מרק !!!!!!!!! איי איי אילוזיות.......