אוףףףףףףףףףףף

אוףףףףףףףףףףף

וואו איך התאכזבתי עכשיו...
קיבלתי 73 במבחן אישיות,זה מה זה מעציב ומרגיז אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא ייאומן!!הייתי בטוחה שהלך לי ממש טוב,אחרי שבעבודות קיבלתי ציונים כמו 100 ו95,וככה נפלתי במבחן... ממש מאכזב.אני יודעת שאתם חושבים שאני עושה מיזה ביג דיל,אבל אני לא מצליחה להתגבר על התחושה הרעה הזו..זה מה זה מרגיז אותי אוווף
.אוף אוף אוף אוף אוף!

בואי ואספר לך סיפור קצר:

גם אני פעם קיבלתי ציון שכזה! אך למזלי, היה זה בקורס בן 2 נק"ז, ומתוך כל ה-120 נק"ז שלמדתי במהלך התואר הראשון, ציון זה השפיע על הציון הסופי המשוקלל ברמה של 0.004 מהציון או משהו כזה... לעומת זאת, בסמינרים מחקריים בני 4 נק"ז, ושבסופו של דבר מקבלים משקל גבוה בשקלול הממוצע הסופי לתואר, קיבלתי ציונים מאוד גבוהים, דבר ששיפר את הממוצע באופן ניכר. אני ממליץ לך לא להתבאס מן הציון, למרות ההרגשה המרה באותו רגע... חכי, בסבלנות, יש לך תואר שלם לעבור, ותהינה הזדמנויות לרוב כדי לשפר את הממוצע. (אני דוגל בעמדה של לא לגשת למועדי ב'. אך אני, בתור חולה במחלה כרונית שלעיתים משפיעה עלי לרעה, ובאה לידי ביטוי גם במהלך הבחינות, אני ניגש למועד ב' בידיעה שבמועד א' לא מיציתי את כל כולי. למזלי, ניגשתי למועד ב' כדי לשפר ציון רק פעמיים במהלך שלוש שנות התואר הראשון). ואני עדיין זוכר את הציון הזה, שקיבלתי בו 70, (אך המרצה נתן לי ציון סופי 75 על השתתפות בכיתה), ואני צוחק עליו עכשיו, ממש כמו שאני צוחק על הכשלון שלי בטסט הראשון... דאנטה

אתה צודק מאוד דאנטה..

זה ממש ככה-זה ממש חשוב לקחת את הכל בפרופורציות,חבל שלא תמיד מצליחים לעשות את זה (במקרה של החיים שלי זה 99 % מהזמן חחחחח...)איזה כייף לך שאתה צוחק על הדברים,הלוואי עליי!!!! בכל מקרה..אני מקווה שבשאר הקורסים אני אקבל ציונים יותר גבוהים.. תודה על הניחומיישן..מה זה הייתי בדאון אתמול ובכיתי אפילו כשנסעתי באוטובוס,כולם ראו אותי
לא נעים,לא נעים...

ViolSastrad

New member
מקרה ממש דומה למה שקרה לי ../images/Emo201.gif

בחינה ממש, אבל ממש קלה שניגשתי אליה, והייתה דומה שתי טיפות מים כבדים לבחינה שנערכה כמה שנים לפני זה... הממוצע הכיתתי היה מעל 85... אבל מה? בעוד שכל הסטודנטים הביאו איתם לבחינה את המבחנים משנים קודמות (בחינה פתוחה עם כל חומר אפשרי) ופשוט דלו את הפתרונות משם (פחות או יותר), אני הבאתי איתי רק את המחברת ואת ספר הקורס
. בסופו של דבר קיבלתי 70. וזה מבאס!!! . אי אפשר לדלג על הביאוס, אבל אחרי זמן מה באות המחשבות הבאות מה לעשות בהמשך (אולי זה גם יעזור לך..) אם זה מבחן שידעתי בו את החומר על בוריו - אז יש מועד ב'! אם זה מבחן עם משקל לא משמעותי (2-3 נקודות מקסימום) אז אוכלים את הכובע וממשיכים הלאה... לא נראה שזה ישפיע (כ"כ) על הממוצע הסופי. (במיוחד אם שאר הציונים טובים יותר). אופציה נוספת (לא תמיד עובדת, אבל אפשר לנסות) - ערעור... לחרוש על כל פתרונות המבחן (אולי להשוות עם חברים) ולנסות לשכנע את המרצה להוסיף קצת (זה מאוד תלוי במרצה... יש מרצים שהם פשוט
ואז שוםדבר לא יעזור).

תודההה לכם../images/Emo201.gif

ממש תודה על הניחום,זה באמת עזר לי... היום אני מרגישה יותר טוב,למרות שעדיין נותרה האכזבה..אפילו חלמתי כמה חלומות הזויים למדיי על זה.. לוויולססטרד (מה הכינוי הזה אומר?) החלטתי שאני לא עושה מועד ב' לא משנה מה,גם כי אין לי כח והחומר משעמם אותי,גם כי הציון לא כזה עקרוני לציון המשוקלל של התואר...אבל זה היה קורס ראשון שלי,אני פוחדת גם שבשאר הקורסים זה יהיה ככה,וזה מה שדיכא אותי..שצריך ממש ממש לקרוע את התחת כדי לקבל ציון נורמאלי..ועוד בפסיכולוגיה שצריך מעל 90 ממוצע של כל התואר-אלוהים!!לא מבינה איך אנשים עושים את זה..זה בהחלט גרם לי לתחושה שלא שווה לי בכלל להמשיך במסלול הזה..כי זה ממש ממש ממש קשה לקבל ציונים גבוהים כאלה. הא!והחלטתי לערער.זה עלה לי 20 שקלים,הגנבים האלה,נקווה שזה יישתלם.

ViolSastrad

New member
קודם כל...

מה לא ברור בכינוי שלי? אני חושב ש-ViolSastrad זה אחד מהשמות הנפוצים... אם כבר צריך להסביר מה אומר הכיוני "מרחפת בין העולמות"?
... טוב... בצחוק.
ללא ספק ציונים זה פונק' של השקעה
(בד"כ... יש גם חריגים). שאלה - למה צריך בממוצע של 90 בתואר (ללימודי המשך, במקרה?) ועולה לכם כסף לערער? ממש בושה! מקווה שלפחות אין לכם הגבלה על מספר הערעורים...

היי,חבוב

אני באמת לא יודעת מה זה ויולססטרד! והיי,מרחפת בין העולמות זה כינוי מעולה...לא להעליב אותי אני בתקופה רגישה... מממ אם רוצים להיות פסיכולוגים קליניים אז צריך ממוצע מעל 90 פלוס עוד הרבה דברים אחרים..קיצר דרך ארוכה ומתישה. אני מקווה מאוד שאין לנו הגבלה על מס' ערעורים!!!!

ViolSastrad

New member
אוקי.. סליחה

לא התכוונתי להעליב
...זה היה בצחוק. זה לא שם נפוץ

ViolSastrad

New member
עקשנית! ../images/Emo46.gif

את לא רואה שאני מנסה להתחמק מהפרשנות ?
את באמת רוצה לדעת? (הפירוש שמור במערכת...באיזה
איפשהו...)

מתן4ל

New member
במבחן אישיות?!

אני כנראה סתום, אבל לא הבנתי מה זה מבחן אישיות? זה מבחן אשכרה רגיל על חומר? זה באוניברסיטה? באיזה מקצוע זה?

mesoo

New member
חחח

כן יש מבחן אישיות והקורס נלמד בפקוךטה למדעי הרוח.

Lir האחת

New member
אצלי

זה היה נקרא, "תיאוריות אישיות". למדנו בקורס על תיאוריות אישיות מרכזיות בפסיכולוגיה; תיאוריות פסיכודינמיות, דיספוזיציוניות, הומניסטיות וקוגנטיביות. קורס די מעניין

מתן4ל

New member
מסתבר שאני כן סתום ../images/Emo13.gif

חשבתי שזה מבחן בסגנון של: א) "אני נוהג ליהיות בדיכאון כשחברה שלי חושבת שאני מכוער" 1) תמיד. 2) בדרך כלל כן. 3) לפעמים כן. 4) לפעמים לא. 5) בדרך כלל לא. 6) אף פעם. 0) לא רלוונטי/כל התשובות נכונות. אם סכום הנקודות שלך הוא: 1-5) פעם הבאה שחברה שלך קוראת לך מכוער תזרוק אותה. 6-10) לך תמצא חברה.

mesoo

New member
חחחח

שואלים שם על האגו,סופר אגו,מנגנוני הגנה ובלא בלא בלא

@יעל@

New member
ווי איזה מעניין זה נישמע

אבל למרות שפסיכולוגיה נישמע מעניין ורציתי ללמוד את זה. עכשיו אני יודעת שאין מצב שאני אהיה פסיכו'.

חחחחחחחחחחחחחח

מתן הרגת אותי..הלוואי והיו מבחנים כייפים של אישיות במקום החרא שיש באוניברסיטה. הקורס הוא "אישיות-תיאוריה ומחקר" והוא של האוניברסיטה הפתוחה.מקצוע-פסיכולוגיה.

למעלה