אוףףףףףףףףףףף!

אוףףףףףףףףףףף!

בגלל שאני עצבנית מהמכונת כביסה (יבואו לתקן רק ביום שישי), וכל הזמן הראש שלי חושב, אם לתת את הבגדים שיש למכבסה/לקרוא לאמא מת"א שתיקח לכבס/לקנות כמה חליפות חדשות לכל אחד... אז..... הכנתי עוגת שוקולד במנג'טים ושכחתי לשים ב-י-צ-י-ם. זה כבר בתנור. מה יקרה לעוגות במנג'טים? מסקנה: אסור לבשל/לאפות כשעצבנים...

satr

New member
נויה אני ממש מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif

באמת הימים כאילו עדיף להתרחק מהמטבח. מחזיקה לך אצבעות שיעברו מהר הימים הללו,
ורד

nicki3

New member
מה שיקרה זה.....

שאולי תופתעי לגלות שהמצאת מתכון חדש ונפלא לעוגיות......תחשבי על הצד החיובי שבעניין. ויום שישי זה כבר אוטוטו מחרתיים, בטח יש מספיק בגדים לעוד יום אחד בבית.....חייכי לעצמך ותרגישי נהדר. קחי
ענק - זה תמיד עוזר!

תודה בננות../images/Emo23.gif

את הנגלה הראשונה זרקתי ל
. הכנתי נגלה חדשה, נראה יפה מאוד. עוד לא טעמנו. עוד מעט יגיעו 5 חברים, אז אתן להם לאכול ואצרף מרשם.

עידכונים!!!

הגיעו 6 חברים + 2 אמהות. הכל נטרף!!!!!!!!! אפילו לא הספקתי לטעום. אמא אחת לקחה מתכון. אז אני מצרפת את המרשם גם לכם.

../images/Emo41.gifעוגות שוקולד במנז'ט../images/Emo41.gif

עוגות שוקולד במנז'ט / דנית סלומון - "שוקולד ושושנים" תבנית שקעים מנז'טים מס' 4 המצרכים עבור 12 עוגות (לי יצאו 18 יפות): 1 כוס קמח 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה קורט מלח 1/4 כוס אבקת קקאו 75 גרם חמאה/מרגרינה מרוככת 3/4 כוס סוכר 50 גרם שוקולד מריר מומס 2 ביצים קטנות, טרופות 1/2 כוס חלב/מים אופן ההכנה:
מנפים יחד קמח, סודה לשתיה, מלח וקקאו לתוך קערה.
בקערה שניה מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת בהירה ואוורירית. מוסיפים את השוקולד המומס ומקציפים היטב, מוסיפים את הביצים הטרופות, בהדרגה, תוך הקצפה.
מוסיפים את תערובת הקמח ואת החלב לתערובת החמאה ומערבלים במהירות נמוכה רק עד שהתערובת אחידה ובלי גושים.
מחלקים את התבליל בין עטרות הנייר.
אופים במרכז התנור ב-180 מעלות במשך כ- 25-30 דקות. מצננים. לזיגוג: 40 גרם שוקולד מריר קצוץ 20 גרם חמאה / מרגרינה 1 כפית מים
ממיסים את החומרים ובוחשים לתערובת חלקה.
יוצקים כפית זיגוג על מרכז כל עוגה, ומניחים לזיגוג להתפשט. מעטרים בקרוקנט. (אני ציפיתי בסירופ שוקולד ובזקתי סוכריות צבעוניות)

yifatushc

New member
נויהל'ה תודה, ו.... ../images/Emo24.gif

יהיה בסדר, יש ימים ויש ימים... אני מאמינה שכל יום דף חדש, ומחר יהיה יותר טוב.
ואני שמחה שהעוגיות יצאו מעולות!!
נשיקות, יפעת

תודה../images/Emo25.gif

נראה לי, שלא תהיה ברירה, ואני אקרא לאמא שלי, שתבוא לקחת את הבגדים עוד הערב (אחרי האמבטיות) הכנתי הכל בשקיות ענקיות ואני כל הזמן מוסיפה בגדים. אני לא אשרוד, אם לא. מעצבן!!

Rebeccan

New member
../images/Emo24.gif

החזיקי מעמד רוצה איזו קלמנטינה מהשוק ? פרינצסה
בגן הפרחים

למעלה