בילביל יקירתי
סיבכת אותי לגמרי ... לא תמיד בא לי לענות על הכל , אבל נתת לי המון חומר למחשבה , חלק מהדברים עלו בראשי אבל עדיין קשה לי להתמודד , אז ככה , גם לפני לא היה לי יותר מידי זמן לבעלי אבל השתדלתי לסדר את חיי הבתאם למשמרות שלו . מאז שנכנס החבר לחיי כ- 4 חודשים לא שכבתי עם בעלי ולא פיניתי לו זמן ,אני כל הזמן מוצאת תירוצים , ישיבות , עבודה , ונעלמת , השבוע לדוגמא ראיתי אותו החל ממוצ"ש שעבר רק אתמול ,היתה לנו שיחה לבעלי ולי , לא אמרתי חד משמעי מה אני רוצה , אבל הוא הבין שאני בלבטים קשים , הוא יודע שאני הולכת לפסיכולוגית ומקווה שזה יעזור לקשר שלנו , בינתיים הוא מבין שאני זקוקה לזמן שלי לעצמי , לפתור בעיות , להתחבר לעצמי ולהבין מה אני רוצה , אתמול בערב הוא שאל אם אני הנסיעה שלי לצפון היא כדי להחליט אם אני רוצה להישאר איתו או לא , הוא נורא משתדל לעשות הכל בשבילי , יותר ממה שעשה קודם רק כדי שיהיה לי טוב , הוא גם חוזר ואומר כל הזמן כמה הוא אוהב אותי ולא מוכן לוותר עלי . קשה לי כשהוא מנסה להתקרב אלי, אני לא מרגישה שום משיכה , אבל גם לא מצליחה לחשוב חד משמעי על להתגרש ממנו . לגבי החבר קצ מלחיץ אותי , אני מרגישה שקצת הסתבכתי , אני אומרת לו מה שהוא רוצה לשמוע , לפעמים (לעיתים קרובות) אני מוותרת על דברים שלי שאני אוהבת לעשות כדי לפנות לו זמן כדי שלא ירגיש שאני זונחת אותו . הוא מבין מדבריי שממש בזמן הקרוב אני עוברת לגור איתו ועוזבת את בעלי , אני לא יודעת באמת איך יראו הדברים איתו , אני גם לא רוצה לתלות דבר בדבר , אני צריכה להחליט עם עצמי בנפרד , דבר ראשון אם מערכת היחסים שלי עם בעלי טובה לי או לא ואם לא אז לסיים אותה והכל בלי שום קשר או השפעה של החבר (שזה קצת קשה ) כי לפעמים קל יותר שאתה יודע שמישהו מחכה לך . דרך אגב , עליתי ב- 3 חודשים האחרונים כ- 5 קילו , אני לא מצליחה לסתום את הפה , אני כל הזמן רעבה , אוכלת שטויות כל היום . ולמה התכוונת בלמחזר דפוס ???