הבלבול
אז ככה ... כתבתי כאן לפני כחודש על מעשיי ועל בעייתי , אני אחזור בקצרה , אני נשואה , יש לי חבר נוסף , אני חיה חיים כפולים מתמרנת בין שני גברים ולא נותרה לי דקה לעצמי אני עם חוסר שינה עצום אני כבר עם סימנים מתחת לעיניים מצד אחד "ברור" לי פתאום שבעלי לא מספק את צרכיי (והכוונה לא רק למיניים) אני לא מרגישה אליו כבר כלום כנראה , לא יכולה שיגע בי . חושבת שאני רוצה להתגרש ולא מעיזה לומר זאת , אפילו לא כששוחחתי איתו על כך הוא אמר שזה נשמע כאילו אני מנסה לשכנע אותו לעזוב אותי כי לי אין את האומץ לעשות כן . מהצד השני יש את החבר (אני לא קוראת לו מאהב כי זה לא )אני מפנה עבורו כל דקה פנויה , מבלה איתו עד השעות הקטנות של הלילה ללא שינה ולמחרת הולכת לעבודה כרגיל (כשבעלי בתורנות לילה) , אני כל הזמן מבטיחה לו שאני מתקדמת עם הנושא עם בעלי (הגירושים - הפרידה ) ולא תמיד מדייקת בעובדות אלא אני חושבת שאני אומרת מה שהוא רוצה לשמוע . בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי מתרצת ל"חבר" כל מיני תירוצים למה איני יכולה לראות אותו כל יום , אני חייבת לפעמים לישון , אין לי כח , ואני מספרת לו שהיום דיברנו בעלי ואני על להתגרש , יש התקדמות כשזה לא נכון . אני נהנית מאוד מאוד להיות במחיצתו של החבר , אני מרגישה נחשקת , חכמה , יפה , מוכשרת ונעים לי .. נעים לי החיבוק , המגע , האהבה , ההתחשבות , השיחות , הבילוי ועוד ... ואז ..יום אחד אני מתעוררת וחושבת איך אני עוזבת את בעלי , הוא איש טוב ביסודו , הוא לא עשה לי כל רע , הוא לא השתנה , זאת אני שהשתניתי ...זאת אני שפתאום רוצה יותר , זאת אני שפתאום מרגישה שמגיע לי יותר , הוא נשאר אותו הדבר , פתאום מפריעים לי בו כל מיני דברים . ואז החשש של הכישלון ...להיות גרושה ! ..אני ??? הבחורה הכי מוצלחת בחבורה , אהפוך לנושא השיחה של כל ה"שמות הטובות" שגם ככה שאלו כל הזמן " מה היא עושה איתו בכלל" . פתאום אני מוצאת את עצמי מתחמקת מהחבר , מוצאת תירוצים , סיבות ונעלמת , אני יודעת שאני רוצה להיות במחיצתו אבל מרגישה חנוקה ... לבעלי לא אמרתי חד משמעי שאני רוצה להתגרש , אלא שלא טוב לי , אני זקוקה ליותר , הוא מנסה לתקן , הוא משתדל ליותר , הוא עושה דברים שמעולם לא עשה , הוא אמר שהוא לא מוכן לוותר עלי , הוא אוהב אותי . ולחבר אני ממשיכה לספר שהכל התקדם , שפתחתי תיק ברבנות , שיש דיון , שבעלי כבר מבין , שעוד מעט ונגור כבר יחד , יש לי המון חפצים אישיים בדירתו ואת מפתח הדירה , אנחנו מארחים יחד חברים , משפחה שלו וחברות שלי . לא יודעת מה לעשות , לא יודעת אם אני רוצה , לא רוצה את החבר , את הבעל , איך להחליט ולמה וואוווווווו נורא כבד לי אני מרגישה שאני משלה את כולם , הם חיים טוב יותר , הם מקבלים את מה שהם רוצים לשמוע או מה שהם חושבים שקורה איתי ...ואני לא יודעת מה אני רוצה !