אוףףףףףףףףףףף

yoyo10

New member
אוףףףףףףףףףףף../images/Emo46.gif

נמאס לי מכאן אני אמורה להיות מנהלת אדמניסטרטיבית מקסימום מזכירה והפכו אותי לקלדנית זה כבר עבר גבול אני מסבירה להם שבחורה עם לקיות למידה ובעיות קשב לא יכולה להיות קלדנית ולהקליד מליוני נתונים לאקסל זה פשוט מאוד מתסכל אותי העבודה הזאת והסף תיסכול שלי מאוד נמוך פשוט בא לי
זה כמו לתת לנכה גפים לרוץ מרתון זה ממש לא מיכשול שיתן לי מוטיבציה לעשות את הלא יואומן . ממש בא לי לברוח מכאן ואף אחד לא מבין את זה למה בכווה לתת לי להתמודד אם הדברים האלה שיש מלא דברים שאני יכולה לתרום בהם ואני ממש חזקה בהם

Giggle Loop

New member
מי זה "להם" ?

תיגשי לבוס הישיר שלך ותסבירי לו בדיוק מה שכתבת: שמתסכל אותך לעשות משהו שקשה לך איתו ויש תחומים שאת יכולה להועיל בהם הרבה יותר. אני בטוחה שהוא יעריך אותך על הגישה הזאת. יש לך איזשהו אישור על הלקויות שציינת ? הם ידעו זאת בזמן שקיבלו אותך לעבודה ? אם כן, לא נראה לי שצריכה להיות לך בעיה לדבר איתו על זה בשיא הפתיחות. וחוץ מזה, נקודה למחשבה: לפעמים מישהו נטפל ומפיל עבודה שחורה שלו על מישהו אחר. האם זה חלק מהגדרת התפקיד שלך או שזה רק בזמן האחרון ? האם לפניך מישהו אחר עשה זאת ? האם המישהו הזה ממשיך בתפקידו ורק החלק הנ"ל "הופל" עליך ? בהצלחה.

yoyo10

New member
כולם יודעים כאן שאני לקוית למידה

גם מי שקיבל אותי לעבודה אבל הוא כבר לא עובד כאן אמרתי לו בדיוק מה שאמרת וכנראה שזה ממש לא מעניין אותו טוב לא שאני לא מתערבת בעיניים שאני מבינה כי אז הייתי קוטלת כאן חצי משרד

Giggle Loop

New member
אממ ..

גם אני לפעמים מרגישה שאני מבינה יותר טוב מכמה אחרים כאן ... אבל אין מה לעשות, כרגע זה המצב שאנחנו בתפקיד X והם בתפקיד Y. את צריכה לבדוק איך בכל זאת את מצליחה לצאת ממעגל ההקלדות האלה שבפירוש לא עושות לך טוב. אולי יש מישהו אחר שאפשר לדבר איתו שיוכל להוציא אותך מזה (הבוס הנוכחי / סגן), אולי אפשר ליזום תורנויות בין כמה אנשים במשרד שכל פעם מישהו אחר יקליד, אולי את יכולה להחליף עם מישהו במטלה אחרת שהוא פחות אוהב ואת יכולה לעשות בכייף.

yuli c

New member
תראי...

אני לא יודעת מהן הלקויות למידה שלך אבל אני רק יכולה להגיד לך שגם אצלו איבחנו ביסודי ובתיכון לקויות למידה, בעיות קורדינציה וכו' ובכל זאת אני משתדלת לעשות הכל. אמנם התחלתי לעבוד בתור מזכירה לפני חודש בערך אבל גם לי יצא להקליד עשרות מכתבים לעשות טבלאות משעממות באקסל עם שמות של חברות, שמות של אנשי מכירות, אתרי אינטרנט של חברות וכו'. למזלי אני מקלידה מהר למרות שאני עובדת המחשב רק עם יד שמאל יותר נכון בעיקר עם אצבע אחת. שוב, אני לא יודעת בדיוק מהן המגבלות שלך אבל אולי כדאי שתנסי לפני שאת מבקשת העברה. בהצלחה מכל ה-
יעל

למעלה