אוףףףףףףףףףףףף מישהו לא התקלח היום... חחחחחחחחחחחח
פ פנטום הצט New member 13/12/02 #2 אולי הוא מחכה... שמישהי תעשה לו אמבטיה... חחחחחחח... עם ג´ונסון אנד ג´ונסון שאינו שורף בעיניים....
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 13/12/02 #3 גבר שר אצלי באמבטיה איך המים עוזבים לו את הגוף והולכים למקום לגמרי אחר...
פ פנטום הצט New member 13/12/02 #4 ההמממ.... איך הוא שר ? איך הוא שר ? הם טיפטפו מסביבו הוא היה מאושר... איך הוא שר ? איך הוא שר ? מה נשאר מהשמפו , מה נשאר ?
ההמממ.... איך הוא שר ? איך הוא שר ? הם טיפטפו מסביבו הוא היה מאושר... איך הוא שר ? איך הוא שר ? מה נשאר מהשמפו , מה נשאר ?
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 13/12/02 #5 השמפו (גונסון אנד גונסון) נגמר אבל הסבון בכה מאוד דני לא רוצה בי עוד ומברשת השיניים מתיפחת שבעתיים
פ פנטום הצט New member 13/12/02 #6 שמעתי ש... אמא ודני הלכו לים לה לה לה לה לה.... דני בונה ארמון בחול...
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 13/12/02 #7 ואני יודעת ש........ אמא יקרה לי, יקרה אמא יקרה לי, יקרה שיר קטן אשירה לך כי אני אוהבת אותך אוהבת אותך...
ואני יודעת ש........ אמא יקרה לי, יקרה אמא יקרה לי, יקרה שיר קטן אשירה לך כי אני אוהבת אותך אוהבת אותך...
ג גששבלש New member 13/12/02 #8 ../images/Emo150.gif מה זה ערב שירה בציבור או ערב כשרונות צעירים? סבון סבון סבון כמה טוב לשפשף עם סבון כי סבון זה יותר טוב מאמה סבון זה יותר טוב מקלין
../images/Emo150.gif מה זה ערב שירה בציבור או ערב כשרונות צעירים? סבון סבון סבון כמה טוב לשפשף עם סבון כי סבון זה יותר טוב מאמה סבון זה יותר טוב מקלין
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 13/12/02 #10 אם תשלומים אז.......... אין לי כסף אין לי אבא כך אומר והולך לעשן בחצר... חחחחחחחחחח
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 13/12/02 #12 אם ביחד אז...... יד ביד אם רק תיתן לי יד יד ביד לאורך כל הדרך יד ביד אם רק תיתן לי יד יד אם רק תיתן...
אם ביחד אז...... יד ביד אם רק תיתן לי יד יד ביד לאורך כל הדרך יד ביד אם רק תיתן לי יד יד אם רק תיתן...
פ פנטום הצט New member 13/12/02 #13 אם יד אז... לקחת את ידי בידך ואמרת לי בוא נרד אל הגן כי דברים שרואים משם לא רואים מכאן...
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 13/12/02 #14 אם גן אז......... גינה לי גינה לי גינה לי חביבה כל פרח בה צומח כל פרח בה פורח גינה לי גינה לי גינה לי חביבה... מכיר?
אם גן אז......... גינה לי גינה לי גינה לי חביבה כל פרח בה צומח כל פרח בה פורח גינה לי גינה לי גינה לי חביבה... מכיר?
פ פנטום הצט New member 13/12/02 #15 מכיר, מכיר...ואם פרח אז... פרח שלי הו פרח למה ליבך כמו קרח ? באצבעך לגעת ולך לשים טבעת... הולך אני ברחובות נושא תפילתי אל השמים איפה את ?? <מכירה ?>
מכיר, מכיר...ואם פרח אז... פרח שלי הו פרח למה ליבך כמו קרח ? באצבעך לגעת ולך לשים טבעת... הולך אני ברחובות נושא תפילתי אל השמים איפה את ?? <מכירה ?>
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 13/12/02 #16 וקצת על רחובות... ברחובות כיבו מזמן את הניאון את נראית לי עיפה נלך לישון...
פ פנטום הצט New member 13/12/02 #17 ההממ.. לרחובות שלנו יש קסם מיוחד זה לא פשוט רק אם אתה לבד כשאתה לבד הכל נראה אחר...
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 13/12/02 #18 הממממממ..... אפונה וגזר ישבו במקרר יחד עם בטטה התחילו לקטר קר לי ברגליים....... אה... זה בשירשור אחר
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 13/12/02 #20 ועד לפעם הבאה... שלום ולהתראות... אם יש לך מהסלט הזה אז זרוק איזה עצם.... בעצם גם זה בשירשור אחר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועד לפעם הבאה... שלום ולהתראות... אם יש לך מהסלט הזה אז זרוק איזה עצם.... בעצם גם זה בשירשור אחר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח