אוףףףףףףףףףףףףף

mondani5

New member
אין עוד הרבה זמן!

גם איילת נשברה בשבוע ה-31 בסוף משכה כמו גיבורה עד השבוע ה37.5 ,זה יעבור וכאשר תהיי אחרי זה תשכחי ותרצי לעשות סבב שני כמו איילת. אירית

אין סיכוי שאכנס עוד להריון בחיים של

ואני לא נשברת בגלל ההריון, דברים אחרים אבל לא משנה, לא רוצה לפתוח תיבת פנדורה עכשיו

מירבי*

New member
פנינה יקרה שלי../images/Emo140.gif

את כבר בסוף, תיכף ההריון נגמר ואיתו הקשיים. שלחתי לך מסר. נשיקות

shiran 25

New member
פנינה יקירתי לאן נעלמת?

מה זה צריך להיות שאני רואה תגובה כזאת ולא שומעת ממך במסנג'ר? מה קרה ?איך את מרגישה? למה את לא עונה במסנג'ר? קראתי לך היום אל יאוש ,אני יודעת כמה קשה לך אבל מה אני יכולה להגיד? או לעשות ? רק תבקשי ואשתדל לעזור לך אם אפשר דברי איתי במסנג'ר אולי אוכל לעזור במשהו? אוהבת אותך שירן

עָנת

New member
פנינה../images/Emo24.gif

המשפט שכתבת,אני מאמינה שכולנו מוציאות משפט כזה, פעם ב.. חמודה,את תראי ש
תזרח מחר. היום לא טוב
מחר טוב
יום עסל יום בסל. תתעודדי,התקופה שאת נמצאת בה,היא זמנית לחלוטין. את /ילדיך אוטוטו קוטפים את הפירות

הזכרת לי נשכחות...שבועות אחרונים

של הריון , זה כבר יוצא מהאוזניים ומכל שאר החורים... כמה קשה , אין אויר, אין כח ....ואין ואין ואין.... ורוצה לעודד אותך , אחרי שזה יוצא החוצה את מרגישה הקלה עצומה. מעבר לתחושת הריחוף שתעטוף אותך ... תרגישי פשוט מנצחת !!!! או טו טו ארבע שנים עברו מאז שאני הייתי פונדי , הזמן טס אבל ההרגשה הטובה ותחושת ההישג וביצוע "הפרויקט" המדהים הזה נשארת . או טו טו גם את שם !!! תחזיקי מעמד .............. סיגל של רונן ( ואו טו טו זה רישמי ).......

מירבי*

New member
אהובתיייייייייי

מתגעגעת אליך...לא יכולה כבר לחכות עד שאראה אותך ביום שזה יהפוך לרשמי ותהיי של רונן.. נשיקות

מה זה זה ??? זרקו אותך מהמיטה???

כפרה מחכה גם כבר לראות אותך / אתכם !!!!! קניתי עוד איזה בגד לאחרי החופה ..ובגלל שרונן ראה שזה נהייה מסוכן להשאיר אותי באזור המרכז ( יש הרבה חנויות...) הוא הזמין צימר לחמישי עד ראשון , מה שמצמצם לי את אפשרויות הקניה..... אז היום אנחנו נוסעים לטרום ירח דבש... ושהכל ימשיך בדיוק כך כי המצב ( טפו טפו טפו) סווווווכר !!!! שיהיה סופש בכייף נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

נמאס לי

מזה שהבית שלי נראה כמו המזבלה העירונית ואני לא יכולה לנקות אותו כי ישר יש לי כאבים ודימומים ולא בא לי להתאשפז כי אין מי שיטפל בילדים. מצד שני להביא עוזרת אין לי אפשרות כלכלית לזה כרגע הרופא נתן לי שבועיים שמירת הריון ומקבלים מהביטוח רק אחרי חודש ככה שאני ממשיכה לא לתפקד למרות שרישמתי אני כבר לא בשמירת הריון אבל מספיק שאני מתאמצת מעט ישר יש לי בעיות. ותשאלו אם אני מקבלת עזרה????? חחחחחחחחח הצחקתם אותי ולכל מי שאומרת לי שאני אשכח ושאני ארצה סיבוב שני אפילו לעצמי אני לא ארצה יותר הריון אז למישהו שלא יודע להעריך??? אין סיכוי, אני עם הריונות גמרתי!!!

פנינה תחשבי לזמן קצר שאת פולניה...

את יודעת מה אומרים על הפולניות...( אני פולניה
).. ואני בנקיון יותר גרועה ממרוקאית , כל פעם שאני הייתי שוטפת את הבית זה נראה כאילו אני עוברת דירה כי כל הבית בחצר.... כרגע אין לך ממש אפשרות לבחור וזה מבאס , על אחת כמה וכמה כשלא מעריכים ..... כל מה שאת מרגישה עכשיו טבעי ונורמלי לאישה במצבך והאמיני לי אני יודעת כי הייתי שם ........ קשה קשה , הסבלנות גם כבר נגמרה אני יודעת . ולגבי הריון נוסף ...( אל תהרגי אותי..) אני למדתי שאף פעם לא להגיד אף פעם ...עובדה - אני מתחתנת ...מה שהיה "אף פעם " מבחינתי... וגם דיברתי כמוך , לא חשבתי על הריון נוסף לפונדי נוסף ונכנסתי לפונדי מס ' 2 פחות משנה אחרי הלידה של פונדי 1 ... אז מאז למדתי לא לצאת בהצהרות אפילו אם נדמה לי שאני יודעת משהו... תהיי חזקה את בדרך לסיום , ועזבי את העניין של נקיון הבית כי זה משהו שלא נגמר ויהיה לך עוד הרבה לנקות בחיים !!!!!!! בייייי סיגל

shiran 25

New member
פנינה אהובתי

למה את לא מחוברת למסנג'ר? את רוצה שאני אבוא איזה בוקר לעזור לך? זה חוצפה שהזוג לא עוזרים לך הם צריכים לדאוג להריון שלהם ולילדים שלך כמו שאת דואגת לשלהם הרי זה לא רק ענין של כסף אולי נפלת על זוג שלא יודע להעריך אבל לא כולם כאלה יש זוגות ממש חמודים שדואגים ועוזרים גם אחרי אף אחד לא יכול לשפוט אותך כי את מצהירה הצהרות מתוך קושי וכאב זה מאוד קשה לגדל ילדים לבד בגילנו אבל ה' יברך אותך ואת ילדייך ובסוף תקטפו את הפירות ,תחשבי על זה כעל עבודה קשה באהבה שירן ותחזירי תשובה אם את רוצה אני אבוא לעזור לך

שירן יקירתי

שלא תביני לא נכון, בסה"כ הם זוג מקסים, הם לא יודעים על המצוקות שלי ועןל זה שלא נעים לי לשוחח איתם על דברים כאלו, הרי ביננו יהיה לך נעים לספר לאנשים שהבית שלך מלוכלך? לי קצת קשה להיפתח, לספר, לשתף ואני בכלל לא חושבת שהם מודעים לכל זה. יהיה בסדר, זה גם הכובד הזה של הסוף שקצת מכביד על המצב רוח

mondani5

New member
הי פנינה

דברי עם המיועדים הם נראו לי מקסימים,אני מימנתי לאיילת נקיון כבר מתחילת ההריון המתקדם ועד הסוף,אפילו החזרתי את המנקה הביתה כשהיה צורך,לגבי הילדים שלה תמכתי המון ועזרתי לה כמה שאפשר . נסי להעביר המצוקה למיועדים ואל תכנסי למרה שחורה. אירית

איילת567

New member
גם אני חושבת שתנסי לדבר עם ...

ההורים ולהסביר את הבעיה ברור שאת לא יכולה לנקות את הבית ואין לך איזה גמד קטן שבא ועושה והם קשורים אליך עכשיו אז אל תתביישי ותבקשי מה שחשוב וזה ניקיון במיוחד שיש ילדים קטנים בבית הם לא באים אל הבית ? הם לא רואים בעצמם? וחוץ מזה מי שמתבייש מתיבש אז דברי ההורים שלי נתנו לי מה שהיה צריך והם היו מקסימים ובגלל החוויה שהייתה למעשה נעימה אני רוצה שוב לעשות את הפונדקאות שוב עוד מעט זה נגמר מאחלת לך המשך קל וצריך הרבה אורך רוח וסבלנות מאיילת הפונדי של אירית

mondani5

New member
הי איילת יקירתי

אני נרגשת ממה שכתבת,את יודעת שאת בנשמתי ובתי כמו שאר בנותי. אוהבת ונשיקות לך ולאבי ליום הנישואין מתי תאריך כמוני? אנחנו ב -26.10 אירית

למעלה