אוףףףףףףףףףףףףף

dfklghgh

New member
אוףףףףףףףףףףףףף

אני כבר רושם שבוע וחצי יומן חלומות והזיכרון שלי על הפנים כל בוקר אני קם ולא זוכר כלום וליפעמים אני ניזכר בכמה פרטים תוך כדי היום בטח ייקחו לי מיליון שנה עד שאני יחלום חלם צלול

ofir_y

New member
?!! אתה אמיתי?

תיכנס לאתר של אלון ברמן בנושא חלומות צלולים, בשביל לעשות ווילד\מיילד אוכלים שום לפני השינה, זה מפתח את הקליפה הפיצבוצית של האונה השמאלית (שאחראית על הדימיון והחלומות בין היתר] ולאחר 4-5 שעות הקליפה תיהיה בשיאה וינזל לך מיץ פטל מהאוזן.

KEiN

New member
אתה רציני ????? ? ? ? ? ?

קלטו את האשליה האופטית, נכון זה נראה שהסימני שאלה גדלים?

KEiN

New member
לא עבד לך ../images/Emo70.gif

חשבת שזה טוב? תראה את זה!
אינקה! מה אתה אומר? תגיד אתה באמת רושם כל הזמן את הפרחים האלא, או שזה איזה פנקציה בתפוז שמוסיפה אותם?

LucidGuess

New member
אני לא רואה שום אפקט כזה.....

אולי משהו אצלי דפוק, אבל כל הסימני שאלה נראים לי בדיוק באותו הגודל...

HowIWish

New member
אל תדאג ../images/Emo13.gif

פשוט תנסה ברגע שאתה מתעורר, עדיין עם עיניים עצומות, להיזכר בחלומות, ואז ישר לכתוב הכל. ואם אתה נזכר במשך היום תכתוב גם את זה! השיטה הזאת עובדת בשבילי מצוין. לפעמים אני רק כותבת ´יצאתי עם חברה´ או ´ראיתי סרט´, אם זה מה שאני זוכרת. הכי חשוב כמובן לא להתייאש!!!

Cherry lips 16

New member
וואלה...

אל תתייאש! זה לוקח זמן... בסוף כשתצליח לחלום חלום צלול- תראה שכל המאמץ היה שווה!
Cherry

KEiN

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

סחטיין על הניק הסקסי
ליל"צ

KEiN

New member
מה שיקבע אם תחלום או לא:

זה הגישה שלך, איטס דאט סימפל, אם תילך לישון בגישה שאומרת ´אני לא יחצלל בחיים שלי´, אז אתה לא תחצלל בחיים שלך... אם אתה רוצה שנרחם עליך- אתה גם תכתוב את זה בפורום, ורק תתיש אותי ואת עצמך, במקום לנקוט באיזה גישה שיכולה להועיל לאחד מאיתנו.

KEiN

New member
הנה תפוס! ../images/Emo59.gif

אני הורג אותך (ואת השרשור שיכל להיות פה) כל עוד אתה קטן!

fcfighter

New member
אנחנו מתרבים ../images/Emo6.gif

(ראה תאורית להתרבות חרדים, קב´ מסורתיות והארכת תוחלת החיים ב-15 שנים הבאות באחד השירשורים בקודמים)

למעלה