אוףףףףףףףףףףףףףף

שייני

New member
אוףףףףףףףףףףףףףף

אני חייבת לומר שאני ממששששש עצובה :( אני רוצה ללכת להופעה שוב בצוותא!!!ואין כרטיסים זה ידוע...... אבל חשבתי שיהיו עוד הופעות במאי...... אבל לא כתוב על זה כלום בעיתון של היום..... בכל אופן אני מקווה שיהיו הופעות כי אין לי סבלנות עד הקיץ........! אווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

R o M

New member
רוני אמרה לי

שבמאי הוא הולך להופיע בארה"ב (
) ושכנראה שכן יהיו עוד הופעות במאי. אפרופו רוני, למה את לא כותבת??????????????????????????? מה קורה לך???

שייני

New member
אבל

גם לי היא אמרה אבל למה הם לא מפרסמים??? אין עוד הרבה זמן עד מאי.....

רציני20

New member
לא נראה לי שיהיו במאי וגם לא בקיץ

כי הם טסים להופיע בארצות הברית...איך ידעתי שזה מה שיהיה ברור שהם יטוסו להופיע בארצות הברית. הוא סיים עם המעריצים שלו פה אז הוא עובר לשם...איזה באסה...אני מקווה שהוא יחזור להופיע גם בצוותא גם בקיסריה קיצר שלא ייברח מפה כי אין לנו עוד ארץ יש לנו רק אחת ואולי בדיסק החדש שהוא יוציא אז הוא יופיע עם השירים שהוא יוציא אז... או שכן יהיו הופעות בקיץ ואז בעצם הם יהיו על הדיסק צמאון..הכל יכול להיות כמה שיותר הופעות יותר כייף.

אכן הבנתי

שהוא טס ב
סילון לניו יורק (סתם, לא יודעת לאיפה, אבל אל תהרסו את הקטע!) אבל, אני גם הבנתי שיהיו הופעות של צימאון, לפחות ידוע לי שבדרום הוא הולך להופיע בזמן הקרוב, אז אני מניחה שגם בשאר הארץ. העיקר שיהיה בריא, שלא יפחד יותר מדי במטוס, ושיחזור מהר...

שייני

New member
מה ז"א?? חייבת להיות הופעת צימאון!!

ואם לא תהיה אז נגרום איכשהו שכן תהיה !!! (אפשר לטוס לארה"ב) או שלא.......... אוףףףף!

30רונן

New member
מה?!?!?

מזתומרת לא תהיה קיסריה???? יהיו הופעות במקום אחר לפחות?

למעלה