אוףףףףףףףףףףףףףף

רואה דם1

New member
אוףףףףףףףףףףףףףף

אני לא יודע עם ההודעה הזאת מתאימה לפה אבל אני חייב לפרוק את זה אני עד עכשיו לא מצליח להירדם בגללו. האקס שלי התחבר באופן מפתיע אחרי כמה וכמה חודשים שלא דיברנו ושלח לי הודעה בהתחלה הכל היה תמים אבל עם הזמן השיחה התחממה והוא סיפר לי על הבן זוג החדש שלו ,וזה הרס אותי זה לא שאני מרגיש משהו כלפיו ,שלא תטעו אני זה שנפרדתי ממנו אבל הידיעה שיש לו חבר חדש כאילו זה נפל בבום זה היה שוק, וגם אני כרגע בסוג של קשר אפשר להגדיר את זה ככה ,אבל הוא לא עצר בזה הוא גם הוסיף את הבן זוג שלו לשיחה (הוסף משתמש) והרגשתי שאני רוצה להיקבר פתאום כל הרגשות עלו ורציתי להקיא אותם האקס שלי כמובן התרבב בבן זוג החדש והמושלם שלו ,ולא יודע הייתי שמח בשבילו עם טיפה קנאה. משהו החזיר אותי לתקופה של פעם שהייתי אוהב אותו כנראה לא רציתי ממש להיפרד. אבל ברגע שהבן זוג שלו יצא מהשיחה האקס שלי שלח לי הודעה שזעזע אותי "אני רוצה אותך" ומשהו בי רצה להגיד לו שאני רוצה אותו גם אבל אני לא באמת רוצה אותו ,נפרדתי מהבחור כי הוא מניאק ונרקומן,וכרגע הוא הראה לי את הצד המניאקי שלו ורשמתי לו שיש לי מישו ואני לא רוצה אותו אבל הוא רק רשם שהוא רוצה אותי והוא מתגעגע. והוא רשם "מחר אני הוסף אותך ישר מהבצפר ביי" והתנתק עכשיו כולי מבולבל ומצומרר כאחד ממנו.

../images/Emo24.gif,

אין לי מה להגיד לך, מזדהה, במידה מסוימת, ואפילו אין לי מושג למה. \\: בכל מקרה, יהיה בסדר. מה שצריך לקרות יקרה. ואל תתן לאקס שלך לרקוד על שתי חתונות, אולי הוא קלט שהעובדה שיש לו חבר מפריעה לך - ואולי זה מה שהוא רצה להשיג, אז בסדר... כנראה שהוא איתו כדי לגרום לך להרגיש משהו, וברגע שהוא בדק אותך, הוא הבין שעוד יש סיכוי. אבל מצד שני, יכול להיות שהוא סתם משחק בך, סתם מנצל את העובדה שיש לו עדיין השפעה עליך, או סתם ממשיך לבדוק אם יש לו את ההשפעה הזאת. חכה למחר, הוא יאסוף אותך מהבית-ספר, תדברו, ותראה מה יהיה כבר... ולאן זה יתפתח. אל תדאג. ו... אם יש לך בית-ספר מחר, אז למה אתה לא ישן [???]
לילה טוב...

יהיה בסדר... ../images/Emo140.gif

יום אחד אתה עוד תצחק על זה והרבה... ודוגרי מה אתה עושה ער בשעה הזאתי? זה התפקיד שלי להיות מחוק מחר בצבא... יאללה טוס לישון!
Good-Night

gooligay

New member
דעתי...

יש לי בעיה דומה מאוד חמורה, קשה לי להפסיק לחשוב על האקס שלי ובכלל על גברים שיצאתי איתם או הייתי איתם. אני כל הזמן תקוע בעבר ובמחשבות של מה היה קורה אם, למה לא היה כך ומה היה קורה אם הייתי אחר. זה טבעי וליגטימי אבל באמת שאין טעם בכך - סך הכל ביזבוז זמן. אתה נמצא עכשיו במערכת יחסים חדשה ובאמת שאין טעם בכל ההתעסקות בעבר, אני לא בעד לסיים מערכות יחסים בריב, אני עצמי הייתי שמח לשמור על קשר כזה או אחר עם האנשים שיצאתי עמם, הם בכל זאת אנשים מדהימים וזה שמערכת היחסים בינינו לא עבדה אני בכל זאת אשמח לדבר איתם ולדעת עליהם. אבל זה דורש משהו חשוב - ניטרול הרגשות או לפחות הכוונה של הרגשות לכך שעכשיו אתם סך הכל ידידים ולא שוב יוצאים ביחד, קל לדבר וקשה לעשות זה נכון אבל חייבים לעשות את זה. בכל מקרה, אותו אדם באמת לא נשמע חביב, במיוחד אחרי שדיברת אתו ועם חבר שלו והחבר שלו עוד שיבח אותו. הייתי אומר שתתרחק כמה שיותר וגם אם הוא רוצה לקחת אותך מבית הספר ויגיע תמנע מלהפגש איתו אני בטוח שהיו לך מניעים להפרד ממנו ובטוח עוד יותר שלא תרצה לחזור למערכת יחסים שכבר נכשלה, אלא אם אתה מזוכיסט...

Simply Ron

New member
תשמע ...

ניטשה אמר על האהבה שהיא חשובה יותר ממושא האהבה. אני מניח שזה לא היה נעים, בגלל שמדובר באקס שלך ויש הרבה מטענים מהעבר. אמרת בעצמך, הוא מנייאק ונרקומן, אז בשביל מה אתה מדבר איתו? זה נשמע כמו סוג של מזוכיזם. אם אתה לא רוצה לתת לזכרונות האלה שלך לצוף, תחתוך עניין. תמחק אותו מהאייסי/מסנג'ר, ואם הוא מגיע לראות אותך כמו שהוא אמר תגיד לו שאתה לא מעוניין בקשר, ושאם הוא יטריד אותך עוד אתה יוצר קשר עם המשטרה (ברור שזאת הגזמה). ובנתיים שיהיה בהצלחה עם הקשר החדש [לא הישן], רון.

תראה

אני חושב שזה אפילו די טבעי שתרגיש שוב משהו. אתה נזכר ברגשות שלך אז... ואז אומר לעצמך.. "אם פעם הרגשתי ככה.. כנראה גם עכשיו אני יכול..." ואז כל הדיבורים האלה על חבר חדש... וכן יש פה לא טיפה קנאה... אלא הרבה... אתה יודע אחרי הכל אתה חושב... "הוא המחליף שלי... אול יהוא יותר טוב ממני" וכל מיני כאלה... שעוברים לך איפה שהוא שם... אם אתה מודע להם או לא. ולכן זה ממש ממש בעי שתרגיש את הקנאה הזאת. אני לא חושב שאתה באמת אוהב אותו... ושאם אתה בקשר עם מישהו... חבל להרוס אותו בגלל זה... אתה פשוט צריך לשכוח מזה... כמו שאמרו קודם... אחרי זה אתה תצחק מזה. פשוט עזוב את זה.. אל תתיחס... תגיד לו שלא וזהו... וסגור את הסיפור.

James Hammerton

New member
להמשיך הלאה

ולשכוח ממנו... טוב שנפרדת ממנו, אני מציע לך לנתק איתו את הקשר ולהגיד לו שאתה לא מעוניין בשום דבר. להתרחק פשוט ולהמשיך הלאה.

מה ???

אתה בעצמך לא רצית אותו והעפת אותו, מה שפגע בו בטח, אז הוא פשוט שמח לשחק בך קצת, לערער אותך וללא ספק הצליח בזה ! אולי הוא רצה לפגוע בך גם איכשהו, אני לא רואה כאן תמימות או סתם היכרות בין ידידים. לא יודע איזה רגש התעורר בך פתאום אליו, אבל אני בספק אם זאת חיבה, הייתי אומר ההיפך ! אבל להתעניין בו שוב רק בגלל שנתן לך להבין ממנו "שיש עוד מליון דגים בים" והוא יסתדר מצויין בלעדיך, גרם לך לסתם מרמור וזה לא אומר שמשהו השתנה בו. זה דומה למשל לזה שבחורים אוהבים בחורות קשות להשגה, הם אוהבים להתחרות יענו באקסים שלהן, זה גורם להם להתלהב מהבחורות, בעוד שבחורה הרבה יותר טובה יכולה להיות מעוניינת בהם אבל הם יחשבו לעצמם ויגידו: "זאת סתם מעפנה מי רץ אחריה בכלל"

למעלה