אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

שוב הבוייז מקום שני ולא ראשון בנות תצבעיווווווו בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ((טוב יאללה אני עפה ואי ואי ואייייייי שכנה שלי עלתה אליי היא בטח רוצה להגיד לי להנמיך תמוזיקה טחחחחחחחח))

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצחיקה! גמלך יש בעיות עם השכנה?! חחחחח היו לי פעם בגלל המוסיקה היא היתה באה כול הזמן לצעוק עלי!חחחחחח ואני אהיית צוחקת עלייה בפנים!

הדרוש 14

New member
להצבביייע

כןן באסהה אש:( אני כל יום מצבייעה להם.. בנות תמשיכו להצביעע ומי שיכולה גם בערוץ 24

נצל"ש דחוף כנסו חחחחח

מחר אני נוסעת לטיול שנתי חעחעחעח איזה כיף
בקיצור אני אתגעגע לכולכן....
ושאני חוזרת אני רוצה שתעדכנו אותי בהכללללללללללללללללללללל הכללל הכללל הכלללללללללללללל
ואני מקווה שאני לא יפספס דברים חשובים עחחעחעחע קיצור ביי נשמותתתתתתתתת אני מקווה שאני יהנה...ועם עוד מי מישהי יוצאת שתהנה
אוהבת'כן

OoנויoO

New member
כל יום?!למה מה קרה?!

כ=ל ש=ע=ה חחחח בהצלחה לבויזזז שמעו לדעתי יש להם סיכוי לזכות ביג טיים חחח כי כל השאר בארוויזיון סתם חארטהההה!!איך הם משווים אותם לכל האנשים האלה לאביבה הזאתי?!?!?חוצפה חחח יש להם סיכוי ענק לזכותת בארוויזיון אלוהים גדול חחח בקדם יש זמרים שבכלל לא מכירים =/

תהני בובהה../images/Emo9.gif

ואל תדאגי מאמוששש נעדכן אותך ב=ה=כ=ל תהניי בטיול שנתי

גילווש

New member
נצל"ש

בנות (בנים) מעריצי הדימונדז` רושמים בפורום אירויזיוון שיצביעו לדימונדז` ואם אתן רוצות שהבויז יזכו אז תעשו כמוהם .נ.ב: איפה אפשר לראות את הכתבה על הקדם

למעלה