אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

גל גלגל

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

זה נראה כאילו לעולם לא אמצא אהבה. התיאשתי.
לכל סיר יש מכסה???? ממש, לסיר שלי אין אפילו ידיות.

לא צריך ידיות

ולא צריך מכסה... ואפילו לא סיר. אפילו לא את החצי השני, ולא את החצי המשלים. אלא את האחת שתעשה אותי ואותה מאושרים, זה הכל. לילה טוב.

נימשון

New member
לכולנו זה נראה ככה מידי פעם

אבל העובדות מראות אחת, רוב האנשים כן מוצאים לעצמם אהבה וזוגיות אז כנראה שיש סיבה להיות אופטימיים. שים לעצמך מוסיקה טובה, תכין שוקו חם, שים סרט בDVD ותשקע לך מתחת לפוך עד יעבור זעם.

no 33

New member
מזה סימני היאוש

תחפש עוד אפיקים ששם אפשר להכיר,יאללה לעבודה

כי אולי אתה כמוני .......

מחבת לפנקייק ??? חחחחחחחחח צוחקים לכל אדם יש את ההתאמה שלו אל תידאג זה יגיע

oneheart

New member
אל יאוש. לכל חור יש גרוש או משו כזה

\זה יגיע בסוף. אולי המכסה שלך בתהליכי יצור! לא להתייאש!

בטח חזרת מבליינדייט מאכזב

מוכרת לי התחושה הזו...למחרת זה עובר וממשיכים הלאה,מלאים בתקווהץ שיהיה בהצלחה

גל גלגל

New member
אני כלל בת!!!!

ולא חזרתי משום דייט. בכלל לא מגיעה לשלב הזה. פשוט לא מצליחה להכיר אף אחד חרא לבד!

כי .....

בנוגע לשירשור שלך על הבחירה שלך, אם את בררנית או לא. אז כמו שאנרתי- את בוחרת מה שטוב לך, אבל לפעמים להתקבע על משהו אחד יוצא לא ממש טוב ונשארים לבד. כל אחד אוכל את מה שהוא בישל, זו האמת, להתפשר מעט לא יזיק לך לדעתי ובהצלחה.

shelly1975

New member
לא מאמינה ב"אחד/ת" שמתאימים לנו

זה תלוי בתקופה. יש תקופה שמתאים לי X ובתקופה אחרת מתאים לי Y. לא מאמינה במכסה אחד, אני חושבת שיש לנו הרבה מכסים. וכן, לוקח הרבה זמן למצוא אהבה גדולה ואמיתית, צריך רק סבלנות

אל יאוש-והמלצה חמה

ברגע שתפסיקי לקוות ולחפש את האהבה הזוגית, היא תגיח מעבר לפינה. מניסיון, לאחר תקופה של לבד , ותקופה די ארוכה, בה נראה כי כל העולם בנוי לזוגות. בימים בהם הרמתי ידיים ובחרתי בפעילות שהיא לגמרי עם עצמי, נרשמתי ללימודים, יצאתי לסרטי ילדים בלבד (עם בני הצעיר). אז הוא ואהבתו הגיחו אלי משום מקום, משעה של בדידות מול הצ'אט המשמים של תפוז. תהני גם מלהיות לבד.יש בזה המון.

למעלה