אוסקר!!!

נופר דפ

New member
אוסקר!!!

אני מקווה שג'וני אנצח היום בחלוקת פרסי האוסקר אם לא אני מתה!...

WallFlower

New member
../images/Emo99.gif אני אוהבת את התמונה הזאת

הונסטלי, לא חבל למות על משהו שהוא כלכך צפוי מראש? אניוואי, שיהיה בהצלחה

בהצלחה אהובי ../images/Emo24.gif

בוא נשדר לג'וני אנרגיות ומחשבות חיוביות. ראיתי באתר של מפה ואני מצטטת: "כשהמתח היחידי בסביבה מתמצה בנוצות שיעטו על עצמן כוכבניות השטיח האדום, כל שנותר הוא לסכם בעצב: ג'יימי פוקס התחפש ולכן יחזור כנראה הביתה עם הזהב... וג'וני דפ הוא ממעוררי העניין הבודדים של הערב ולכן רצוי ומוטב שיקח אוסקר ראשון." איימן והללויה!

יאפ. אני מסכימה איתך.../images/Emo54.gif

אולי לא ראיתי את הסרט ג'יי פוקס, ככה שאין לי מה להגיד בנושא. אבל לדעתי ג'וני צריך לזכות, כי הוא שיחק מעולה. וג'יי פוקס זה פשוט אחד מהסרטים האלה שכולם אוהבים..נראה לי. אז אם זה לא נכון, תמחקו את כל מה שאמרתי. כי אני לא יודעת על מה אני מדברת. מוטב שאני אשתוק עכשיו...:X

WallFlower

New member
מתישהו השבוע בערוץ 2 או משהו

אין לי מושג... אבל בעקרון זה די משעמם, מתורגם או לא...

האמת שאני אוהבת אותו...../images/Emo3.gif ../images/Emo54.gif

אין לי מושג למה...:X אבל בעיקר אהבתי את האחרון..בילי קריטסל כזה חמוד!

WallFlower

New member
הפעם כריס רוק וזה יהיה שולט...

אבל רק הוא... בין לבין זה די משעמם... בפעם המיליון ניקול קידמן/טום קרוז/רנה זלווגר/מי שלא יהיה עולים על הבמה, "השנה ראינו סרטים על שלושה אמריקאים, סקוטי אחד מטורלל ובריטית נוגה, יאדה יאדה אנד דה אוסקר גוס טו - ג'יימי פוקס/ליאונרדו דיקפריו/הילארי סוואנק/קלינט איסטווד!", תכפילי את זה ארבע-חמש פעמים וזה כל הטקס. חוץ מהקטעים המאגניבים של המנחים. וזהו בערך.

כן, הא? ../images/Emo54.gif

הסרטים פשוט נעשים גרועים משנה לשנה...הרבה יותר ממוסחרים וקיצ'יים מעצבנים. יש רק כמה סרטים טובים שמפתיעים מדי פעם....

adi2121

New member
כמה עצוב

זה די ברור שבמקרה הטוב ג'יי יקח ובמקרה הלאטוב , ליאונרדו האידיוט . נכון , ג'וני עשה סרט איכות . אבל היי , השיקולים שלהם אידיוטיים . הדבר היחיד שאני מחכה לו , זה לראות את ג'וני - ואת ניקולוש בשביל לראות מה היא תלבש הפעם , היא מתלבשת שם הכי מדהים .

aniviel

New member
פחחחחחחחח איזה קרוע ג'וני!!

ראיינו אותו (ראית בYES OSCAR) ואני קולטת שיש לו שיני זהב, אני כזה "wtf?!!" אז המראיין כנראה גם כן בדיוק שם לב והוא כזה "זה לא שיני שודדי הקאריביים שלך?" אז ג'וני כזה "כן, זה שיני ג'ק ספארו" למה לעזאזל הוא בא עם זה?! חחחח

aniviel

New member
אף אחת לא כאן? טוב אני אעדכן ../images/Emo26.gif

מורגן פרימן לקח שחקן משנה על מיליון דולר בייבי, לא ראיתי את הסרט אבל אני חולה על מורגן אז אני שמחה
רובין וויליאמס תקע הופעה מצחיקה לפני שהגיש את הפרס לסרט האנימציה הטוב ביותר - משפחת סופר על ודאסטין הופמן מממממממש חמוד, הוא נעמד כל פעם שמישהו זכה

aniviel

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

פירס ברוסנן הגיש הרגע פרס על עיצוב תלבושות יחד עם עדנה מוד (ממשפחת סופר על), היא הייתה מצחיקה, התבדחה על חשבון שרה"ט! חחחח
שווה לראות באמת. הפרס הלך לטייס
קייט בלאנשט לקחה שחקנית משנה! איזה כיף
כל כך פחדתי שנטלי פורטמן תיקח ולקייט הכי הגיע

aniviel

New member
שחקנית...

הילארי סוואנק, לא מפתיע. אבל שמעתי שזה ללא ספק מגיע לה *מחכה לראות את הסרט* ווואי שון פן כזה שקסי

aniviel

New member
תסריט מקורי...

יאייייייייייייייייייייייייי צ'ארלי על שמש נצחית
חחחחח הוא כזה חמוד!

למעלה