קופמן צודק במיליון אחוז
שכל אחד יענה עם עצמו בכנות. אם מכבי עולה לצ'מפיונס אוסקר גם בורח? הוא הרי יודע שביום חמישי מכבי תודח מאירופה בכלל והוא לא יוכל יותר להסתובב בתל אביב אז הוא מקדים תרופה למכה.
עכשיו לגבי המאמר עצמו. נכון שיש קיצוניות מסויימת בלקטול כל דבר שזז,אבל אני יותר לא אוהב את הקיצוניות השניה-הפרובינציאליות. וכמו שאנחנו רואים עכשיו במכבי,הפרובינציאליות הזאת התפוצצה להרבה אנשים בפנים.
כולם התלהבו מ"התרבות האירופית" שג'ורדי מביא,מבלי לדעת שפסגת הקריירה שלו עד אז היתה קבוצה בקפריסין(מעל המאמן האגדי טון קאנון) התלהבו למשל מזה שהוא "שומר על ניתוק בין שחקנים לעיתונאים" והופ כמה הפסדים והשחקנים של מכבי רצים לספר לחבר'ה. התלהבו מזה ש"ג'ורדי בנה מערכת סקאוטינג משוכללת" והנה השנה הביאו 2 ליגיונרים רק בגלל השם שלהם ועוד איזה זר שאף פעם לא היה מציאה. חוץ מגארסיה איזה זרים טובים הם הביאו? פריצה חלוץ בינוני, חואן פאבלו חירבש למכבים את אירופה 2 עונות ברצף,מטרוביץ' היה בינוני אף הוא ובמכבי אפילו בחרו לשחרר ממנו .
וזה שמכבי מחכה לדקה ה-91 בשביל לבנות את הסגל זה גם "תרבות אירופית"?
עכשיו כותב המאמר,כדי לרדת כביכול על הפרשנים אומר "אה כן זה גם מה שהם אמרו על פאולו סוזה". למה מי זה בכלל פאולו סוזה? מכבי של העונה שעברה היתה מושתתת על שחקן אחד-ערן זהבי, שחקן שלא הוא הביא. אני מעולם לא זוכר שחקן שהקבוצה היתה כל כך תלויה בו, במשחקים שהוא לה היה על המגרש היא נראתה כמו הצרות שלי. אם פאולו סוזה הוא כזה מאמן גדול,למה אוהדי מכבי לא חסמו לו את הדלת שלא יסע?
אגב אני גם מסכים עם הקוף שעוזר מאמן,ולא משנה של מי, זה רחוק מאד מהמאמן עצמו. גיא גודס היה העוזר מאמן של פיני גרשון ושל דיויד בלאט,אז מה? זה אומר שהוא ברמה שלהם? אם האייסטרן הזה הוא כזה מציאה למה הוא התגלגל לליגה השניה במקסיקו? למה השנה לא החתימו אותו באף קבוצה והוא היה צריך לחכות לג'ורדי שיושיע אותו? אולי כי אפילו בליגה המקסיקנים השניה הוא נכשל?(לא הצליח לעלות לליגה הראשונה).