אוסקר OUT אייסטראן IN

שומו

New member

מתן2766

New member
יש מצב בוני גינצבורג מעתיק מקראגר שפת גוף?

חבל שהוא לא העתיק ממנו את ההבנה בכדורגל.
לצערי אני מבין אנגלית בערך כמו שנוימן מבין כדורגל(רק אלוהים יודע איך קיבלתי פסיכומטרי 712).

somone1411

New member
אחד שאני לגמרי לא מבין את האנגלית שלו

זה פרגוסון. לא זוכר פעם אחת ששמעתי אותו והבנתי מילה אחת.
אפילו הוויב אפטר וייב אפטר וייב של מרטין אוניל נשמע יותר קליט.

וכן, אני מבין אנגלית.

somone1411

New member
לא תמיד המתורבת והנעים יותר טוב

לפעמים ההתלהמויות מושכות יותר את הצופה. לדבר ברוגע ובנעימות גם אתה יכול, כל אחד יכול.
אבל להוסיף את האקסטרה שזה אגב לא בהכרח בהמיות, אלא פשן ותשוקה למקצוע, זה הרבה יותר מרשים אותי.

אייל ברקוביץ' מתלהם, אבל זה לא ממקום רע. הוא אוהב את הכדורגל. שלמה שרף כנ,ל.
לגבי רז זהבי שבנה את הקריירה העיתונאית שלו על רכילויות זולות בליגה ב', ופרימו האינטרסנט ששומר על אבי לוזון - זה כבר יותר מדי. קופמן ברברי ושכונתי, אבל יש הרבה דברים נכונים במה שהוא אומר.
לפעמים כדאי להתרכז בתוכן ופחות במה הם משדרים. ממליץ לכם.

מצטער

אצלי, ההתלהמויות והאופן שהם משדרים פשוט גורמים לי לא לראות. לא מעניין אותי התוכן, כשהופכים את הצעקות לדרך חיים ולשגרה.

somone1411

New member
זה גם חלק מהרייטינג

ערוץ 5 רואים שהצרחות של קופמן מביאות יותר רייטינג מהקלישאות של עומרי אפק ובוני גינצבורג.
מה תעדיף בתור עורך?

אני רוצה לחשוב שבתור עורך שם

הייתי מעדיף תרבות דיון על פני התלהמות. אין לי ספק שזה עניין של רייטינג - תוכנית מתלהמת לעם מתלהם - אבל מסתבר שיש מספיק אנשים ששונאים את זה כך. חוץ מזה, כאשר עושים הכל לפי תרבות הרייטינג, המירוץ היחיד בין האתרים והערוצים הוא רק כלפי מטה, מי יירד יותר נמוך. מה שקרה לערוץ הספורט בשנים האחרונות במאבק עם וואן מראה את זה היטב.

מה קרה, אי אפשר להיות האחד שיגיד "אני לא אסכים לרדת כל כך נמוך, אצלי כן ישמרו קצת על תרבות"?

somone1411

New member
אתה יכול להיות האחד

ולפשוט רגל. תחליט.
אתה לא נמצא באנגליה, אתה נמצא בישראל. תראה מה תת רמה כמו האח הגדול עושה פה. כל המדינה מדברת על זה. כאלה אנחנו

זה מה שהורג אותי

אתה באמת חושב שבלי יציע העיתונות, או בלי צעקנות, ערוץ הספורט לא יוכל להתקיים כלכלית ויפשוט רגל?

מילא,אם התוכניות הללו היו מככבות בערוצים בתשלום היותר חדשים שלו ומתגלות כגורם שמושך קהל וקונים. לעשות דיון כזה בספורט 5 או בספורט 5+ בצהריים ולהתבהם, זה לא כדי להתקיים.

DRORIKO8

New member
קופמן צודק במיליון אחוז

שכל אחד יענה עם עצמו בכנות. אם מכבי עולה לצ'מפיונס אוסקר גם בורח? הוא הרי יודע שביום חמישי מכבי תודח מאירופה בכלל והוא לא יוכל יותר להסתובב בתל אביב אז הוא מקדים תרופה למכה.

עכשיו לגבי המאמר עצמו. נכון שיש קיצוניות מסויימת בלקטול כל דבר שזז,אבל אני יותר לא אוהב את הקיצוניות השניה-הפרובינציאליות. וכמו שאנחנו רואים עכשיו במכבי,הפרובינציאליות הזאת התפוצצה להרבה אנשים בפנים.
כולם התלהבו מ"התרבות האירופית" שג'ורדי מביא,מבלי לדעת שפסגת הקריירה שלו עד אז היתה קבוצה בקפריסין(מעל המאמן האגדי טון קאנון) התלהבו למשל מזה שהוא "שומר על ניתוק בין שחקנים לעיתונאים" והופ כמה הפסדים והשחקנים של מכבי רצים לספר לחבר'ה. התלהבו מזה ש"ג'ורדי בנה מערכת סקאוטינג משוכללת" והנה השנה הביאו 2 ליגיונרים רק בגלל השם שלהם ועוד איזה זר שאף פעם לא היה מציאה. חוץ מגארסיה איזה זרים טובים הם הביאו? פריצה חלוץ בינוני, חואן פאבלו חירבש למכבים את אירופה 2 עונות ברצף,מטרוביץ' היה בינוני אף הוא ובמכבי אפילו בחרו לשחרר ממנו .
וזה שמכבי מחכה לדקה ה-91 בשביל לבנות את הסגל זה גם "תרבות אירופית"?

עכשיו כותב המאמר,כדי לרדת כביכול על הפרשנים אומר "אה כן זה גם מה שהם אמרו על פאולו סוזה". למה מי זה בכלל פאולו סוזה? מכבי של העונה שעברה היתה מושתתת על שחקן אחד-ערן זהבי, שחקן שלא הוא הביא. אני מעולם לא זוכר שחקן שהקבוצה היתה כל כך תלויה בו, במשחקים שהוא לה היה על המגרש היא נראתה כמו הצרות שלי. אם פאולו סוזה הוא כזה מאמן גדול,למה אוהדי מכבי לא חסמו לו את הדלת שלא יסע?

אגב אני גם מסכים עם הקוף שעוזר מאמן,ולא משנה של מי, זה רחוק מאד מהמאמן עצמו. גיא גודס היה העוזר מאמן של פיני גרשון ושל דיויד בלאט,אז מה? זה אומר שהוא ברמה שלהם? אם האייסטרן הזה הוא כזה מציאה למה הוא התגלגל לליגה השניה במקסיקו? למה השנה לא החתימו אותו באף קבוצה והוא היה צריך לחכות לג'ורדי שיושיע אותו? אולי כי אפילו בליגה המקסיקנים השניה הוא נכשל?(לא הצליח לעלות לליגה הראשונה).

בוביץ

New member
גם בלאט היה עוזר מאמן של פיני

אז הוא לא לא מתאים היה לאמן את מכבי?

איך הראש הישראלי תמיד חושב שאנחנו טוטבים מהכל כשאין אצלנו ממש הישגים(יש לנו לפעמים הישגים חד פעמיים ולא מתמשכים)

ה
אנחנו הרי כל נבחרת שבאה אנחנו אמורים לקרוע אותה לפחות 3-0, כאילו אנחנו מאריות אירופה..

אפשר לחשוב שהליגה והשחקנים והמאמנים וחבריהם בתקשורת כה מעולים.....

אם נראה לך שמה שהיה לפני עידן גורדי במכבי וכל התקשורת והסודות שרצו מחדר ההלבשה לתקשורת הוא נורמלי ותקין וככה זה היה בכל העולם אז מילא
ההישגים של מכבי בעוונות האחרונות מדברים בעד עצמם...
הבעיה שאנחנו נוטים לזלזל
אל תשכח שעונה שעברה מכבי גם שיחקה באירופה והגיעה די רחוק והיאהיחידה בין האלופות שהצליחה לשלב קמפיין אירופי טוב וזכייה באליפות שוב..
הנטיייה שלנו לזלזל בכל העולם היא בעוכרינו..

מעניין שוקפמן יורד על הליגדה והשחקנים שלנו שהיא פח והיא גרועה אבל פתאום המאמן שבא הוא לא מתאים..
אם הליגה כל כך פח כפי שהוא טוען אז בטוח הוא עדיף מהחארטה המקומית שיש פה כפי שהוא טוען..

DRORIKO8

New member
להזכיר לך איך הסתיימה הקדנציה הראשונה של בלאט?

בלאט היה צריך לטייל לא מעט שנים באירופה בשביל לשוב חזרה לקבוצה. וגם הוא אחרי הקדנציה הראשונה הלך לרוסיה ולאיטליה,לא לליגה השניה במקסיקו.
&nbsp
קודם כל צריך לקחת בערבון מוגבל את ההצלחה של מכבי באירופה,כי היא בדרך כלל שיחקה נגד קבוצות בהרכב שני. אבל נניח שסוזה עשתה הישגים באירופה? למה שפיגל לא עשה הישגים באירופה? שום לא עשה הישגים באירופה? גוטמן לא עשה הישגים באירופה? אלוהים ישמור אפילו קלינגר הביא את מכבי לצ'מפיונס.
והקטע הזה של "הצליחה בשתי מסגרות בו זמני" לא מרשים אותי,כי ממילא לא היה לה שום מתחרות. והיא לא היחידה שעשתה את זה,גם חיפה ב-94 עשתה את זה ולה גם היתה ליגה פי 5 יותר קשה.

בוביץ

New member
.....

לגבי בלאט זוכר. ולדעתי האישית גם העונה הראשונה הייתה סבירה ביותר ולא כישלון. וסליחה מי אנחנו שנזלזל בליגה השנייה במקסיקו
הליגה שלנו כל כך טובה יותר?. חצי הזמן אתם טעונים שהליגה שלנו היא זבל
ומצד שני על השחקנים שמשחקים בליגה הבלגית אומרים שהיא סתם ליגה ושווה לרמתה לישראל.
&nbsp
אני לא אומר ששפיגל לא יכול לעשות הישגים אבל 99% מהמאמנים בארץ מתעסקים במי הדליף לתקשורת, ובקומבינות,.
העובדות מדברות בעד עצמם, עד הקיץ המאמנים הזרים במכבי היוו הצלחה
ואני חושב שגם למאמנים זרים יכולים להיכשל כמו כל מאמן...
&nbsp
הבעיה היא היהירות היא כלפי הזרים פה. אשר אנחנו חושבים שאנחנו טובים יותר מכולם
מדובר באיש שהיה עוזר מאמן של רפא בניטס והגיע איתו להצלחות רבות...
&nbsp
&nbsp
מי אנחנו שנזלזל בכולם?
&nbsp
הבעיה היא צביעות הפרשנים שמצד אחד צועקים שהשחקנים בישראל הם פח, הליגה היא פח ומצד שני, כאשר נבחרת ישראל משחקת מול כל נבחרת אנחנו אמורים לקרוע את הנבחרת השנייה ...
&nbsp

somone1411

New member

למה להביא את אוסקר וסוזה כשיש לך את שומי פנוי?
ב-10 דרגות יותר טוב מהם.

pgprince

New member
לא מבין, מדוע "פרובינציאליות" כפי שאתה מכנה אותה, מתפוצצת

בפרצוף של מכבי עכשיו?

DRORIKO8

New member
זה הסגידה המגוחכת הזאת לג'ורדי

כאילו הוא החכם האירופי שבא ללמד אותנו הילידים איך מנהלים נכון מועדון כדורגל. אז השנה נחשף הבלוף. מכבי התנהלה כמו שכונה, רק שכונה עם 100 מיליון שקל.

pgprince

New member
האם כל טעות בניהול זה "להתנהל כמו בשכונה"?

לגבי ג'ורדי, אין שום סגידה כלפיו. בסה"כ הוא עושה עבודה טובה - 2 אליפויות רצופות והופעה טובה באירופה בעונה שעברה

למעלה