אוסקר OUT אייסטראן IN

pgprince

New member
אוסקר OUT אייסטראן IN

כשהתחילה המלחמה בדרום (וכן זו מלחמה ולא מבצע) חשבתי לעצמי - כמה זמן ייקח לאוסקר להישבר ולעזוב?
אז אנחנו ביום ה-50 של הלחימה וכצפוי מכבי הודיעה על שינוי בצוות המאמנים בכלל ומאמן ראשי בפרט.

אני לא יכול לשפוט בן אדם זר, שגר ועובד בארץ ונאלץ להתמודד עם המציאות של אזעקות, יירוטים ונפילות רקטות, בעיקר כשיש לו אשה וילדים.

לגבי מאמן הנכנס, הרזומה שלו בהחלט מרשים. ייקח לו קצת לזמן להתאקלם ולהבין לאן הוא נכנס, כאשר כל דבר שפחות מאליפות ייחשב לכישלון.

המצב בתל אביב נסבל, לא כזה גרוע

לא הייתה לו סבלנות לחכות לרגיעה שתכף תגיע (או שאולי חודשיים זה מספיק סבלנות?), נכון שאסור לשפוט זרים שמגיעים מבחוץ, אבל לי אין ספק שלא כל אחד שמגיע מחו"ל היה מגיב כמוהו, ולראיה מגיע מאמן זר אחר.
&nbsp
אני מתנגד בתוקף לדיבורים שגם בפעם הקודמת הוא עזב בגלל המצב- כמו סוזה, הייתה לו הצעה טובה יותר. אבל יצא לטובה, הוא היה סביר ביותר בברייטון, החזרה שלו למכבי הייתה תמוהה וגם התוצאות היו רעות, שיצליח בהמשך.
&nbsp
הכי חשוב זה המשחק מחרתיים, והבומבה הזאת ממש לא עוזרת.

pgprince

New member
משחק ביום חמישי אבוד

ועד לפתיחת הליגה יש עוד הרבה מאוד זמן...

שומו

New member
כמובן שלא שופט אותו

אבל עושה רושם שכל זה רק תירוץ, נראה שאין לו חשק אחרי ההדחה מלגית האלופות.
הוא הרי לא חזר בשביל ליגת העלק, הוא חזר בשביל ליגת האלופות וברגע שמכבי כבר לא שם אז כבר אין לו אתגר.

ifa1111

New member
לא נותר אלא להסכים

אני סולד קשות ממדור הספורט של וואלה! אבל במקרה הזה אני מסכים עם כל מילה. מה זו ההתנפלות הזאת על אדם שמגיע עם רקורד כ"כ מכובד?

הגישה התקשורתית בעניין היא שילוב

של שנאת זרים (ובישראל יש שנאת זרים יוקדת לעתים, בספורט זה תמיד בולט) וחוסר מושג בולט. אפשר לחשוב מה רון קופמן מבין בכדורגל, בטח בכדורגל אירופי. חבורה של עיתונאי כדורגל ישראלי שאין להם מושג מעמיק לגבי מה שקורה בעולם. כתבי ויקיפדיה.

DRORIKO8

New member
אתה מגזים

אז עכשיו גם רון קופמן שהוא איש שמאל מובהק הוא שונא זרים?
למה אני לא רואה את השנאת זרים הזאת כשבערוץ משדרים את הצ'מפיונס או את ה-NBA?
למה לא היתה שנאת זרים כלפי רוסו או פראליה או קנדאורוב או סטפן שאלוי?

אז כשפרשן יורד על הכדורגלן הישראלי הוא קוטר שקוטל כל דבר במדינה,אבל כשהוא מעביר ביקורת על מישהו זר אז הוא שונא זרים?

עובדה שכשהביאו את סטנויביץ' אף אחד לא ביקר את זה, כי סטנויביץ' בניגוד לספרדי ההוא זה מישהו שבאמת עשה משהו בקריירה שלו. אין קשר לשנאת זרים.

אני לא יודע אם רון קופמן הוא איש שמאל

או ימין או מרכז או לא יודע מה. ואני לא מדבר על שידור ליגות זרות, אבל הספורט הישראלי והתקשורת הישראלית תמיד היו קצרי רוח מאוד כשזה נוגע לזרים בספורט הישראלי. או, ברור שאם אתה הצלחה כבירה ומהירה אז אין מה לעשות, ואז ילקקו לך את הנעליים מהרגע הראשון. אבל חלילה שתגמגם קצת - אז כל החרא יוצא ובגדול. חכה, בוא נראה מה יקרה אם סטנויביץ' יתחיל את הליגה עם שני משחקים רעים.

DRORIKO8

New member
הסיבה שזר כושל חוטף יותר ריקושטים

היא בגלל הפער העצום בין היכולת שלו לשכר שהוא לוקח. זה בגלל ההרגשה שבחצי מחיר היית יכול להביא ישראלי שהיה עושה את העבודה לא פחות טוב. הזרים לא מגיעים לפה כדי להיות עוד שחקנים/מאמנים, הם מגיעים לפה כדי לשדרג את הקבוצה.

נכון, הם מגיעים כדי לשדרג

אבל שדרוג הוא לא בהכרח קסם, אלא עבודה. וכאשר ביטוי כמו "לא יגיע לחגים" הופך לחלק מהשגרה, זה מראה שאין כאן סבלנות והכרה בעבודה. זה לא פער בין היכולת שלו לשכר שהוא לוקח, זה הפער הקטן בין המוח של הפרשן שלא באמת מבין בתחום לבין הפה שלו.

Mellow29

New member
מצטער, אני חייב לנצל"ש בקשר לתקשורת הספורט כאן

הזלזול באנשי המקצוע המעולים הוא מרתיח, ועוד נקודה מרגיזה זה הזלזול בנו - בצופים.
רק כדי להדגיש איזה זבל מציעים לנו כאן, אני מציע לכולם להכנס לסרטון הדוגמא הקצר הזה, מתוכנית ה-Monday Night Footabll של סקיי ספורטס.
https://www.youtube.com/watch?v=K5sc5zYAdkA
גארי נוויל וג'יימי קראגר מלמדים את הצופים כדורגל, בצורה נעימה ומתורבתת, עם הרבה הומור טוב (https://www.youtube.com/watch?v=Jg7xDR-9IGM) ולא מעט חומר למחשבה. תצפו בזה, אחר כך תנסו לצפות באולפן ליגת האלופות או בתוכניות הסיכום העלובות בערוץ 1, שלא לדבר על יציע העיתונות המביך. פרשנים בשקל מחפשים איך לקטול אנשים הרבה יותר מוכשרים מהם, מתוך הנחה שהצופה (שגם ככה סובל לא מעט מ"כדורגל ישראלי") אוהב את התוכן הזה.
&nbsp
למי שמעוניין לצפות בתוכנית המלאה מיום שני האחרון (סיטי-ליברפול), יכול למצוא כאן:
http://www.footballorgin.com/2014/08/premier-league-2014-2015-skysportss_26.html

אחד הדברים העצובים הוא

שאולפן ליגת האלופות כן היה פעם מקום איכותי, אבל החליט שזה לא מתאים בעידן המודרני והידרדר לרמות האיציק זוהר והגימיקים.

למעלה