אוסקר 2003

אור P

New member
אוסקר 2003

אם יתרחש טקס האוסקר, וכנראה שאכן יתרחש, ג'ניפר לופז תגיש את הפסלון באחת המועמדויות. נקווה שתפתיע בלבוש השנה ותרחיק ממנה את המעצבים שלה שנה שעברה - גם מעצב השיער וגם מעצב האופנה.

QueIronia

New member
הדבר היחיד שאהבתי שנה שעברה

היה ג'ניפר, השמלה הייתה לא הכי יפה, והזיער שלה היה פשוט מזעזע בצורה מעוורת!!! גם לי בהתחלה היה קשה להודות בזה שכנראה היא בחרה שמלה ותסרוקת בחדר חשוך, אבל זה היה המצב. לדעתי, השנה היא צריכה ללבוש שמלה כחולה (כהה/בהיר - לא משנה) צמודה וסקסית, ושיער חלק (חובה) מסודר בצורה שעוד לא הספקתי לחשוב עליה... זהו!
לצערי בגלל סאדם הדביל נשארתי היום בבית! רק שתדעו שבגללו נדחה הטיול השנתי שלי למועד לא ידוע!

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifהאמת היא

ששנה שעברה היא נראתה חמודה אבל השיער היה כל כך נפוח שזה היה נראה כאילו היא איזו דמות מצוירת...
גם השמלה הייתה יפה אבל צמודה מידי. אז בן רוצה שהיא תבוא צנוע, ובגלל המלחמה הסלבריטאים הולכים להוריד פרופיל ולבוא הרוב בשחור, אז אין לדעת מה ג'ניפר תעשה השנה..נקווה שהיא לא תאכזב!

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifברוווור!!!

איזו שאלה?! הזוג הכי יפה בהוליווד לא יופיע ביחד?!?

JA RULE RULS

New member
סליחה אבל לדעתי השמלה היתה נחמדה

השיער באמת היה זוועה... אבל דרך אגב לדעתי ג'ינפר ובן ממש לא מתאימים... הבן זוג הכי יפה שהיה לה זה p.dady בן ממש עדין והיא אגרסיבית מדי בשבילו אבל אם הם אובהים אחד את השני סבבה להם מי אני שישפוט את האישה הכי יפה בעולם ולא הבנאדם הכי יפה אבל עדין...

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifג'ניפר אגרסיבית?!

היא האישה הכי עדינה שאני מכירה!! זה שהיא שרה ורוקדת זה לא אומר שהיא אגרסיבית! חוץ מזה, לא כותבים p.dady אלא : p diddy

JA RULE RULS

New member
טוב מותק למה מי את חושבת שאת?

זאת דעתי ואני יכולה לחשוב מה שאני רוצה אוייייי וסליחה על הטעות שכתבתי באמת תהרגי אותי אתם מזה מגנים עליה כאילו מה היא בובת חרסינה???? כן היא יפה והיא מושלמת ובאמת אני אוהבת אותה ואני בטוחה שגם את אבל לא צריך להגזים היא סהכ בנאדם בדיוק כמוך אל תעשי אותה אלוהים כי ממש לא היא פשוט אחת שיש לה פנים יפות וקצת כישרון אבל באמת שיחק לה במזל.... והיא הפכה להיות האישה הכי סקסית בעולם ובלה בלה בלה... ותרגעי את עצמך קצת ובאמת תחשבי שהיא לא אלוהים ואל תעשי ממנה משהו שהיא לא... ןאל תתנפלו עלי כי זאת דעתי וזה ממש לא מעניין אותי מה אתם חושבים...

אני מאוד בטוחה...

אני מאוד בטוחה שג'ניפר תזכה כי... ההההלללללווווו?????!!!!!!!!1 זזזזזזווווו גגגגגגג'נננננייייייפפפפפפררררר!!!!

אור P

New member
ההההההללללללווווווווווו?????!!!!!!!

היא לא מועמדת, אז היא לא יכולה לזכות. מצטער לאכזב.

למעלה