אוסקר ריאליטי TV..

Gal6

New member
אם אמייזינג רייס משתפרת מ-1

אז כנראה שיש שם חתית יצירת מופת.. למישהו בא לדבר על הסדרה? איזה מעצבנת ננסי שהיא לחצה על אמילי לדלג על הדיטור והם עפו. כדאי מאד שביל וג'ו לא ישארו לעוד הרבה כי אם הם זוכים זה יהרוס מאד. תגידו, כמה אנשים יש בפרק האחרון? כי יש עכשיו 4 אנשים וצריך עוד עצירה אחת שאף אחד לא עף בה.

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רואה אמייזינג רייס ביום שבת בלבד,,,,,,,,,, ועכשיו הרסת לי [חפיף], אפשר גם לעשות סידרת המציאות הישראלית הטובה ביותר, אבל אין הרבה כאלו, החפרפרת, אהבה בכבלים, עכשיו יש פירסומות ל"קחי אותי שרון" בטח זה נסיון עלוב ליצור סידרת מציאות

Boran

New member
נראה לי זה משו סטייל "בצ'לורט"

ואני מזכיר לכולם היום ב-1:40 בלילה בערוץ 2 פרק 2 של החפרפרת!

amitooshacham

New member
צריך להתחיל להזיז עניינים..

הנה כל הקטגוריות שהוצעו. יש 18 קטגוריות עד עכשיו. כל אחד ישרשר לכאן איזה קטגוריות לא צריכות להופיע (לא צריך לכתוב למה, רק לבחור קטגוריה שהוא לא רוצה שתהיה), ונראה כמה קטגוריות ישארו. אחרי שנחליט על הקטגוריות, נחליט על התשובות האפשריות לכל קטגוריה, ואז נוכל להתחיל באוסקר. הקטגוריות:
סדרת המציאות הטובה ביותר
המנחה הטוב ביותר
הציפייה של הקיץ
הטוויסט הכי מפתיע
הפתיח הכי טוב
הפסקול הכי טוב
הכי חבל שלא הגיע לארץ
האתר הרשמי הטוב ביותר
התוכנית הכי מוזרה
התוכנית הכי פחות טובה
התוכנית עם התחרויות הכי טובות
התחרות הכי טובה
הקטע המצחיק ביותר
הזוכה הטוב ביותר
הזוכה הגרוע ביותר
השיפור הכי גדול מעונה לעונה
השחקן הכי אהוב
השחקנית הכי אהובה

Boran

New member
אוקיי...

קודם כל "השיפור הגדול ביותר" הוא לא "מעונה לעונה", אלא בכלליות. צריך להוריד לדעתי: השחקן והשחקנית האהובים- יש הרבה יותר מדי בכל הסדרות, וגם אי אפשר להשוות את דורותי לאיתן לראיין סטאר לפרנק ומרגריטה... אין מה להשוות התחרות הכי טובה- מי זוכר? היו כ"כ הרבה האתר הרשמי- כמו שאמרתי, שלוש מהסדרות האתרים שלהן באותו פורמט בדיוק, איי אר, בי בי והישרדות שלושתם יש אותו דבר באתר... התכנית הכי מוזרה- וואט דה...? התכנית הכי פחות טובה

רק רגע,

לגבי שחקנית ושחקן אהובים, זה בדיוק כמו האוסקר, זה כמו להשבות את דרו ברימור ואלן, כן אין להן גרוש במשותף, פשוט מצביעים למי שיותר אוהבים,

Gal6

New member
אני גם חושב.

תמיד יש פייבוריטים, נצביע למי שהכי היינו גרופים שלו. אני לדוגמא הייתי מצביע למישהו/מישהי מהעונה השישית, אתם יודעים למי.. מצד שני הזוכה יהיה במצב שבמקרה שנים יצביעו לאותו איש בגלל שיש פשוט כל כך הרבה ואז הזוכה לא משקף כל כך.. ו.. חייבים תכנית הכי גרועה! מה, הם יעלבו? אם כן, מגיע להם, הם אלה שעשו תכנית גרועה!

Boran

New member
עוד קטגוריה....

לאיזו סדרה הכי הייתם רוצים לראות הפקה ישראלית? ובטח שאפשר להשוות באוסקר בין שני שחקנים, כי שניהם בתכלס עשו אותו דבר- שיחקו. לעומת זאת, אי אפשר להשוות בין קולבי לגווידו, כי הם שיחקו משחקים שונים לגמרי.

גם...

ניקולס קייג' ואדריאן ברודי, שיחקו בצורה שונה, אך עדיין אפשר להשוות, זה על אותו עיקרון, אבל יש בעיה אחרת, כל אנשי הפורום ראו הישרדות, אבל לא כולם ראו את B,B או את המירוץ למיליון, אז התוצאות יהיו לטובת הישרדות

Boran

New member
לא מסכים

ניקולאס קייג' ואדריאן ברודי שיחקו בדיוק אותו דבר. תפקידים שונים אבל עדין שניהם שיחקו אפשר להגיד אותו משחק... עם אותו בסיס. זה לא כמו שתגיד ג'ים קארי ואדריאן ברודי, ולכן יש באוסקר האמיתי קטגוריית שחקן בקומדיה ושחקן בדרמה.

למעלה