אוסקר ריאליטי TV..

amitooshacham

New member
אוסקר ריאליטי TV..

מה דעתכם? אם כן, תציעו איזה קטגוריות אתם רוצים שיהיו.. לא צריך הסבר על אוסקר נכון? כולם יודעים מה זה..

Boran

New member
רעיון גאוני עמית ../images/Emo13.gif

אפשר לעשות סקר לכל קטגוריה גם
חמישה מועמדים לקטגוריה 1. סדרת המציאות הטובה ביותר המועמדות: א. אמייזינג רייס ב. איידולז ג. החפרפרת ד. הישרדות ה. ביג בראדר 2. המנחה הטוב ביותר א. פיל קוג'ן ("אמייזינג רייס") ב. ג'ף פרובסט ("הישרדות") ג. גראנט באולר ("אוזי מול") ד. אנדרסון קופר ("החפרפרת") ה. ג'ולי צ'ן ("ביג בראדר") 3. הציפיה של הקיץ א. הישרדות 7 ב. סלבריטי מול 2 ג. אמריקן איידול 3 ד. ביג בראדר 4 ה. אוזי מול 4 4. הטוויסט המפתיע א. אקס פאקטור, ביג בראדר 4 ב. בחירת השבטים, הישרדות 5 ג. פיינל 12 וארבעה וויילד קארדס, אמריקן איידול 2 ד. כוח הוטו, ביג בראדר 3 ה. החלפת השבטים, הישרדות 3

Gal6

New member
הזוכים שלי

סדרת המציאות הטובה ביותר: הישרדות המנחה הטוב ביותר: ג'ף פרובסט הציפיה: אמריקן איידול 3 הטוויסט: החילופים באפריקה אני בעד שנמשיך (אחרי שיצביעו על אלה) להמשיך את הקטגוריות לאנשים רק באיזור הישרדות- כמו שעשינו פעם..

Boran

New member
וואלה... מועמדויות נוספות

5. הפתיח הכי טוב א. אמייזינג רייס ב. הישרדות ג. ביג בראדר ד. איידולז ה. החפרפרת 6. הפסקול הכי טוב א. אמייזינג רייס ב. הישרדות ג. ביג בראדר ד. החפרפרת ה. החפרפרת- אוסטרליה

Boran

New member
מועמדות נוספת

7. הכי חבל שלא הגיע לארץ (ואני מתכוון בכלל- לא רק לכבלים) א. "מרדר אין סמול טאון אקס" ב. עונה זרה של "החפרפרת" (אוסטרלי או אמריקאי) ג. "אמריקן איידול" ד. "ביג בראדר" ה. "לוסט"

לדעתי צריך,,

הסדרה הטובה ביותר, האתר הרשמי הטוב ביותר, השורד הכי מרושע [סו, ג'רי, ג'ף . . .] הפתיח הטוב ביותר, האפקטיים הקוליים הטובים ביותר, התוכנית המוזרה ביותר, ~ופרס מפעל חיים לאוסי~

Gal6

New member
טוב אז

האתר הרישמי- מתוך האתרים המעולים של סי בי אס אני הולך על ביג בראדר 3. הפתיח- אמייזינג רייס (רק אם לא היה הקריינות של הפיל המעצבן) אפקטים קוליים- אם הכוונה לפסקול אז הישרדות כמובן התוכנית המוזרה- מכירים וודג'ה קודג'ה? אם זה נחשב תכנית מציאות אז זאת הכי מוזרה מה התכנית הכי מחורבנת? מולה ביץ' זה שלי

Gal6

New member
תיקון לתוכנית המוזרה

נזכרתי באנה ניקול שואו

Boran

New member
הפתיח של אמייזינג רייס

ממש ענק, אני ממש מת עליו, הוא כ"כ טוב!!! התכנית המוזרה אני לא בטוח שצריך האתר הרשמי זה לא כ"כ הוגן, כי בי.בי הישרדות ואמייזינג רייס יש להם את אותו הוסט, אותו בונה אתרים, ולכן אותם פיצ'רים, אותו גרף פופולריות וזה, לכן אי אפשר ממש להצביע ביניהם

amitooshacham

New member
גל גל גל גל

עוד לא נותנים תשובות לאף קטגוריה. קודם כל כולם מציעים את הקטגוריות שהם רוצים. אחר כך מחליטים על מספר קטגוריות מתוך מה שהוצע. אחרי שהחלטנו, מתחילים בשרשור חדש שבו כל אחד עונה את התשובות שלו.

amitooshacham

New member
הקטגוריות שהוצעו עד עכשיו:

סדרת המציאות הטובה ביותר
המנחה הטוב ביותר
הציפייה של הקיץ
הטוויסט הכי מפתיע
הפתיח הכי טוב
הפסקול הכי טוב
הכי חבל שלא הגיע לארץ
האתר הרשמי הטוב ביותר
התוכנית הכי מוזרה
התוכנית הכי פחות טובה כמובן שלכל קטגוריה לא יהיו רק האפשרויות שמציעים, אפשר גם להוסיף אפשרות "אחר" ולפרט.. אם יש לכם רעיון לקטגוריות נוספות, או שהקטגוריות ברשימה לא מוצאות חן בעיניכם אז... פשוט תגידו.

gah

New member
let's get it on

חבר'ה, בואו נעשה את זה מסודר! כל אחד ישרשר -רק- את הקטגוריות שהוא רוצה, בלי המעומדים. אחרי שנדע בדיוק על איזה קטגוריות מדובר, ניתן כ-10 מועמדים לכל קטגורייה, מתוכם (אחרי הצבעה קטנה) נוציא 5 מועמדים סופיים בכל קטגורייה עם יוצאי מן הכלל (אנשים שנואים ואהובים יש כל כך הרבה בכל כך הרבה עונות בכל כך הרבה תוכניות) ואני מציע שבסופו של דבר שכבר בוחרים אנשים אז צריך לבחור כאילו מקום ראשון, שני, שלישי וכו' ולא רק ראשון ולעשות את זה עם נקודות ככה שיהיה לנו באופן מסודר גם מקום ראשון, שני, שלישי וכו'. אז עד עכשיו: סדרת המציאות הטובה ביותר המנחה הטוב ביותר העונה שהכי מצפים לה הטוויסט המפתיע ביותר הפתיח הטוב ביותר הפסקול הטוב ביותר התוכנית שהכי חבל שלא הגיע לארץ האתר הרשמי הטוב ביותר המתחרה השנוא ביותר המתחרה האהוב ביותר התוכנית המוזרה ביותר * התוכנית עם התחרויות ההכי טובות * התחרות הטובה ביותר * קבוצת האנשים הטובה ביותר (קבוצה אחת בהישרדות, זוג באמייזניג רייס, האנשים בעונה מסויימת בביג בראטר וכו') * הקטע המצחיק ביותר (בכל התוכניות ביחד כמובן...) * הזוכה הטוב ביותר (כל הזוכים מכל התוכניות, מכל העונות) * הזוכה הגרוע ביותר (כל הזוכים מכל התוכניות, מכל העונות) ** אלו הצעות שלי אחרי שתהיה לנו רשימה מסודרת, נתחיל להציע מועמדים כך שבכל קטגורייה יהיו חמישה מועמדים סופיים עם יוצאים מן הכלל שיכללו יותר מחמישה מועמדים. לפי דעתי גם חשוב שכל העונות יכללו באוסקר הזה, כולל עונות שלא שודרו בארץ (הישרדות 6 שתשודר רק בקרוב וכו') כדי שנקבל כמה שיותר תוצאות אמיתיות, כמובן שנשתמש בסימן ספויילר שצריך. אגב, אני עכשיו יתחיל לעבוד על הקטע של "הקבוצה הטובה ביותר" תוך כדי שאני אמנה את הכל מכל העונות שראיתי (הישרדות 1-6, ביג בראטר 3,4, אמייזניג רייס 1,2,4 ו-3 בקרוב מאוד).

gah

New member
אמממ

בקטגורייה של המתחרה האהוב\שנוא ביותר אני חושב שצריך לעשות את זה לכל תוכנית ותוכנית ואז בנוסף גם את ההכי שנוא ואהוב מכלללל התוכניות. אגב, עוד רעיון לקטגורייה: המתחרה ה-טוב- ביותר והכוונה למי ששיחק את המשחק בצורה הטובה ביותר ולאו דווקא מי שזכה לדוגמא - ריצ', ספויילר ל-ביג בראטר 3: דניאל וכו' ואת הטוב ביותר לעשות מכל התוכניות ביחד כי לוקחים באמת את ההכי טובים אז אין כל כך הרבה כמו אהובים ושנואים.

gah

New member
אוקיי, פיצול קטן:

בקטע של קבוצת האנשים הטובה ביותר, אחרי בירור קטן, נראה לי שכדאי לפצל את זה לשתי קטגורייות: 1) השבט הטוב\אהוב ביותר בהישרדות כלומר: Tagi Pagong Rattana Ogakor Kucha Barramundi Boran Samburu Moto-Maji Rotu Maraamu Soliantu Tribe 1 - Survivor 5 Tribe 2 - Survivor 5 Tribe 3 - Survivor 5 Tribe 1 - Survivor 6 Tribe 2 - Survivor 6 Tribe 3 - Survivor 6 2) קבוצת המתחרים הטובה\אהובה ביותר וכאן הכוונה היא ל: Survivor 1's Tribes Survivor 2's Tribes Survivor 3's Tribes Survivor 4's Tribes Survivor 5's Tribes Survivor 6's Tribes Big Brother 1's cast Big Brother 2's cast Big Brother 3's cast Big Brother 4's cast Amazing Race 1's teams Amazing Race 2's teams Amazing Race 3's teams Amazing Race 4's teams וכו' הבהרה: הכוונה היא לכל הקבוצות שבאותה העונה היחד. הבהרה נוספת: גם כאן, מהרשימה הענקית הזאת, אחרי הצבעה קטנה נוציא 5 מועמדים סופיים שיהיו באמת ב"טקס האוסקר".

Boran

New member
לא מסכים בכלל

לא צריך לעשות על עונות שלא שודרו בארץ אבל ישודרו (הישרדות ואמייזינג רייס). על דברים ספציפיים אני מדבר, כמו מתחרים וזה. אי אפשר לשים ספוילר בכל הודעה, ויצא לנו תוצאות משוחדות גם. זה לא יהיה הוגן בכלל. לא צריך לכלול מתחרים ספציפיים בכלל לדעתי, כי פשוט יש הרבה יותר מדי. לא צריך לכלול שום דבר ספציפי מהישרדות 6 ומה שלא שודר בארץ של 5, ומאמייזינג רייס 4. (מהחפרפרת ואלה ואיידולז ובי בי אפשר, כי הם לא ממש ישודרו בארץ ביובל הקרוב...) פשוט אי אפשר לנהל את הענין עם ספוילרים. בקשר ל"שבט הטוב ביותר" גם אי אפשר כי זה נוגע להישרדות בלבד, והאוסקר הוא לסדרות מציאות ככלל.

amitooshacham

New member
אני גם חושב

שלא צריך לעשות את העסק עם ספוילרים. זה די הורס הכל. דווקא המתחרים הכי אהובים וכאלה יכול להיות טוב. והכוונה היא מכל התוכנית מכל העונות ולא רק לסדרה אחת. עוד רעיון נחמד לקטגוריה: העונה הראשונה הכי טובה. למשל, לדעתי, העונה הראשונה של אמייזינג רייס הייתה גרועה אבל העונה הראשונה של הישרדות הייתה בין הטובות. לא חייבים כמובן רק עונה ראשונה, אפשר לכל עונה לעשות.

Boran

New member
השיפור הכי גדול

נגיד אמייזינג רייס אפשר להגיד שהשתפרה בטירוף מאז העונה הראשונה גם אוזי מול השתפרה לאללה מהעונה הראשונה. הישרדות לעומת זאת אי אפשר להגיד שממש השתפרה המון מעונה 1.

gah

New member
אני לא מבין

מה גורם לכם לחשוב שהעונה הראשונה והשנייה של אמייזינג רייס היו כל כך גרועות.... אני כרגע בתחילת אמייזניג רייס 3 וזה בדיוק אותו דבר...

למעלה