let's get it on
חבר'ה, בואו נעשה את זה מסודר! כל אחד ישרשר -רק- את הקטגוריות שהוא רוצה, בלי המעומדים. אחרי שנדע בדיוק על איזה קטגוריות מדובר, ניתן כ-10 מועמדים לכל קטגורייה, מתוכם (אחרי הצבעה קטנה) נוציא 5 מועמדים סופיים בכל קטגורייה עם יוצאי מן הכלל (אנשים שנואים ואהובים יש כל כך הרבה בכל כך הרבה עונות בכל כך הרבה תוכניות) ואני מציע שבסופו של דבר שכבר בוחרים אנשים אז צריך לבחור כאילו מקום ראשון, שני, שלישי וכו' ולא רק ראשון ולעשות את זה עם נקודות ככה שיהיה לנו באופן מסודר גם מקום ראשון, שני, שלישי וכו'. אז עד עכשיו: סדרת המציאות הטובה ביותר המנחה הטוב ביותר העונה שהכי מצפים לה הטוויסט המפתיע ביותר הפתיח הטוב ביותר הפסקול הטוב ביותר התוכנית שהכי חבל שלא הגיע לארץ האתר הרשמי הטוב ביותר המתחרה השנוא ביותר המתחרה האהוב ביותר התוכנית המוזרה ביותר * התוכנית עם התחרויות ההכי טובות * התחרות הטובה ביותר * קבוצת האנשים הטובה ביותר (קבוצה אחת בהישרדות, זוג באמייזניג רייס, האנשים בעונה מסויימת בביג בראטר וכו') * הקטע המצחיק ביותר (בכל התוכניות ביחד כמובן...) * הזוכה הטוב ביותר (כל הזוכים מכל התוכניות, מכל העונות) * הזוכה הגרוע ביותר (כל הזוכים מכל התוכניות, מכל העונות) ** אלו הצעות שלי אחרי שתהיה לנו רשימה מסודרת, נתחיל להציע מועמדים כך שבכל קטגורייה יהיו חמישה מועמדים סופיים עם יוצאים מן הכלל שיכללו יותר מחמישה מועמדים. לפי דעתי גם חשוב שכל העונות יכללו באוסקר הזה, כולל עונות שלא שודרו בארץ (הישרדות 6 שתשודר רק בקרוב וכו') כדי שנקבל כמה שיותר תוצאות אמיתיות, כמובן שנשתמש בסימן ספויילר שצריך. אגב, אני עכשיו יתחיל לעבוד על הקטע של "הקבוצה הטובה ביותר" תוך כדי שאני אמנה את הכל מכל העונות שראיתי (הישרדות 1-6, ביג בראטר 3,4, אמייזניג רייס 1,2,4 ו-3 בקרוב מאוד).