אוסקר מש"ה 2003

GrEeN AliEn

New member
אוסקר מש"ה 2003

שלום כולם! אני (נגה) ושרון (popit) החלטנו לעשות את בחירות האוסקר לפורום!!! (תודה לפורום משחק החיים על הרעיון!) יש שתי קטגוריות: קטגוריית בחירות על הסדרה, וקטגוריית בחירות על חברי הפורום וענייניו. כל מי שרוצה להצביע רושם תגובה להודעה זו בפורום, או במסר לאחת מאיתנו. בכל קטגוריה השתדלו להיות החלטיים ולא למשל: "לא יודע....אולי דונה אולי ג'קי...." אסור להצביע לעצמך!!! בסוף, שכולם יצביעו נחבר את כלללל התוצאות ונביא אותן לפניכם!
והנה הקטגוריות: סדרה:
השחקן או השחקנית הכי טוב/ה מכל הקאסט
השחקן הזכר הכי טוב
השחקנית הכי טובה
הדמות המצחיקה ביותר
הדמות הכי שנואה בסדרה
הזוג הכי שווה (לא חייב שיהיה או שהיה קיים)
הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת!
הפרק הכי שווה בכל הזמנים
העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 5 יכול להצביע לה)
הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה
השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות
השחקן הכי יפה
השחקנית הכי יפה
שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם (מועמדים: ליאו, לורי, ביג רונדה, קרוליין) פורום
חבר הפורום הכי פעיל
חבר הפורום הכי חברמן
מלך הספויילרים (החבר שהעלה הכי הרבה ספויילרים לפורום)
חבר הפורום עם הכי הרבה ידע על הסדרה
חבר הפורום הכי מעניין (שהעלה את הטופיקים הכי מעניינים לפורום)
חבר הפורום הכי מקבל בברכה (הכי אומר וולקאם לחדשים)
חבר הפורום הכי נדיב (מביא הכי הרבה תמונות לפורום, קישורים וכו'..)
חבר הפורום הכי עוזר (בכל שאלה או בקשה-רץ לפתור אותה ולעזור!)
הסקר הכי טוב שהועלה אי פעם בפורום
האתר הכי שווה בקישורים בעברית
הדבר הכי שווה בקישורים בלועזית ולבסוף:
מלך הפורום לבחירתך (לא את עצמך!)
מלכת הפורום לבחירתך! (לא את עצמך!)
שוב אנחנו מציינות שאין להצביע לעצמך, הצבעה לעצמך תיפסל ולא תיכלל בתוצאות! ואל תשכחו, מי שמצביע, משפיע!

פMפיטה

New member
../images/Emo41.gifמצביעה לאוסקר מש"ה 2003../images/Emo41.gif

ופרס השחקן/ית הטוב ביותר בכל הקאסט ניתן ל.... טופר גרייס- אריק פורמן
ופרס השחקן הזכר הכי טוב ניתן ל... דני מסטרסון-סטיבן הייד
פרס השחקנית הטובה ביותר ניתן ל... דברה ג'ו רות'- קיטי פורמן
פרס הדמות המצחיקה ביותר ניתן ל... ווילמר ולדרמה-פז
פרס הדמות הכי שנואה ניתן ל... ליסה רובין קלי-לורי פורמן
פרס הזוג הכי שווה בכל הזמנים...
ג'קי(מילה קוניס)
והייד
(דני מסטרסון)
....(הייתי אומרת "אני ופז", אבל אסור לבחור בעצמך
)
פרס הדמות הכי הכרחית בסדרה ניתן ל... ווילמר ולדרמה-פז
פרס הפרק הכי שווה בכל הזמנים ניתן ל... לפרק בו פז נרשם לחוג בלט!!!!
פרס העונה הכי טובה ניתן ל... עונה הרביעית! (לא ראיתי את החמישית)
פרס הדבר הכי מעצבן בסדרה ניתן ל... להמריבה בין אריק לדונה
פרס השחקן/ית שהכי הייתי רוצה לפגוש במציאות ניתן ל... הו, כמה לא צפוי... ווילמר ולדרמה!!!!!
פרס השחקן הכי יפה ניתן ל... איזה מקריות יש לנו שויון בין פז לקלסו!
טוב...טוב,בחזרה למציאות
אני אאלץ לתת את הפרס לקלסו, מכיוון שהוא מאוד יפה ולא קיבל עדיין פרסים בכלל, וווילמר שהוא גם מאוד יפה יצטרך רק להסתפק בנשיקה
...
... אז פרס השחקן הכי יפה ניתן ל... אשטון קוצ'ר-מייקל קלסו
... ווילי, זה פרס תנחומים
פרס השחקנית הכי יפה ניתן ל... מילה קוניס-ג'קי ברקהארט|כוכב|
והפרס לשחקן המשנה הטוב ביותר ניתן ל... קורתווד סמית'-רד פורמן
עד כה תם טקס אוסקר מש"ה 2003... ולצערי הרב לא נשארו פרסים מהקטגוריות לעלמה לורה פרפון-דונה פינסיוטי
אבל אני ניתן לך את פרס הבחורה הגברית הכי מגניבה!!!

popit

New member
תודה שענית אבל...

לא דירגת בקטגוריית הפורום!

פMפיטה

New member
אני לא מספיק זמן בפורום כדי להתחיל

לדרג אנשים לפי קטגוריה, אני עדיין לא מכירה אנשים אישית.... לא נורא נסתפק באוסקר של הסדרה

../images/Emo41.gifגם אני רוצה../images/Emo41.gif

השחקן או השחקנית הכי טוב/ה מכל הקאסט: רד- לא יודעת שמות
השחקן הזכר הכי טוב- הייד
השחקנית הכי טובה- ג'קי
הדמות המצחיקה ביותר- קלסו
הדמות הכי שנואה בסדרה- דונה
הזוג הכי שווה - ג'קי וקלסן שולטים
הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת!- אריק
הפרק הכי שווה בכל הזמנים-לא יכולה לבחור
העונה הכי שווה -3
רולזזזז
הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה- הפרידה של דונה ואריק
הרי ברור שהם יחזרו
השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות- אשטון
השחקן הכי יפה-אשטון
השחקנית הכי יפה- ג'קי
שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם: לורי שולטתתתתתת
אל הפורום אני לא אעשה כי אני לא מכירה ממש שמות וכאלה...

SmallVille Girl

New member
גם אני רוצה ...!!! :))))

השחקן או השחקנית הכי טוב/ה מכול הקאסט : כולם חוץ מדונה !
השחקן הזכר הכי טוב - הייד או קלסו !
השחקנית הכי טובה : לורי !
הדמות המצחיקה ביותר : קלסו והייד !
הדמות הכי שנואה בסדרה : להההההההה דונה !!?!?!?
הזוג הכי שווה : גקי וקלסו ( כאלו חמודים 1!!)
הדמות היכ הכרחית שבלעדיה הסדרה היתה גוססת : רד קלסו והייד ! (היי! זה קשה !)
הפרק הכי יפה בכל הזמנים :אממממ... אני חושבת ליל הקדושים .הראשון !! עם ביולה
העוהנ הכי שווה : אין לי מושג לא ממש התרכזתי בעונות :/
הדבר היכ מרגיז בסדרה : דונה (היא פשוט קוץ ***)
השחקן שהייתם הכי רוצים לפגוש במציאות : אשטון 1
השחקן הכי יפה : אשטון !
השחקנית הכי יפה :גקי !
שחקנית משנה : לורי בלבד השאר סתם ... כנל ... (פורום )

התשובות שלי

השחקן או השחקנית הכי טוב/ה מכל הקאסט- וילמר השחקן הזכר הכי טוב-וילמר השחקנית הכי טובה- קיטי הדמות המצחיקה ביותר- פז הדמות הכי שנואה בסדרה- בוב הזוג הכי שווה (לא חייב שיהיה או שהיה קיים)- ג'קי וקלסו הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת!- אריק הפרק הכי שווה בכל הזמנים- 415 העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 5 יכול להצביע לה)-רביעית הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה- הפרידה של מידג' ובוב השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות- קלסו השחקן הכי יפה- אשטון קוצ'ר השחקנית הכי יפה- דונה שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם (מועמדים: ליאו, לורי, ביג רונדה, קרוליין)-קרוליין פורום חבר הפורום הכי פעיל-פופית חבר הפורום הכי חברמן-פופית מלך הספויילרים (החבר שהעלה הכי הרבה ספויילרים לפורום)-לא עקבתי חבר הפורום עם הכי הרבה ידע על הסדרה-ניראה לי כל מי שיש לו אתר חבר הפורום הכי מעניין (שהעלה את הטופיקים הכי מעניינים לפורום)-כל מי שהעלה שירשור הפרק היומי ושאלוני הכרות חבר הפורום הכי מקבל בברכה (הכי אומר וולקאם לחדשים)-ניראה לי פופית וענת חבר הפורום הכי נדיב (מביא הכי הרבה תמונות לפורום, קישורים וכו'..)-הוווו מי שאחראי לשירשור ג'קי שנתקע לי בפנים כל פעם שאני פותחת את הפורום חבר הפורום הכי עוזר (בכל שאלה או בקשה-רץ לפתור אותה ולעזור!)-פופית (ניראה לי שצריך לתת את האוסקר לפופית זה ממש כאילו היא האימאימא של מופע שנות השבעים) הסקר הכי טוב שהועלה אי פעם בפורום-שאלון ההכרות המלא הראשון האתר הכי שווה בקישורים בעברית-לא זוכרת הדבר הכי שווה בקישורים בלועזית-האתר הרשמי ולבסוף: מלך הפורום לבחירתך (לא את עצמך!) מנהל הפורום (לא זוכרת מה השם..) מלכת הפורום לבחירתך! (לא את עצמך!) תחשבו בעצמכם לפי התשובות האחרונות שלי...

Better Man

New member
-------

השחקן הכי טוב -רד השחקנית הכי טובה -דונה הדמות הכי מצחיקה -פז הדמות הכי שנואה - ג'קי\ג'ואן הזוג הכי הכי - דונה והייד (פנטזיה שלי) הדמות הכי הכרכית - אריק כמובן הפרק הכי שווה - מגדל המים העונה הכי שווה - עונה 3 הדבר שהכי מרגיס בסדרה - התעלמות מפפרקים קודמים(פרק אחד יש לפז חברה, בפרק השני אין לו, פרק אחד הייד מכיר מישהי נחמדה, הקשר לא ממשיך בפרקים הבאים) השחקנית הכי יפה - דונה שחקן משנה- ליאו

Kryptonite

New member
רעיון מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

סדרה: מופע שנות השבעים? השחקן או השחקנית הכי טוב/ה מכל הקאסט: ווילמאר ואלדרמה השחקן הזכר הכי טוב: אשטון קוטצ'ר (בגלל שכבר כתבתי את ווילמאר) השחקנית הכי טובה: מילה קוניס, ג'קי הדמות המצחיקה ביותר: פז! הדמות הכי שנואה בסדרה: הייד.
הזוג הכי שווה (לא חייב שיהיה או שהיה קיים): אריק דונה
שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת: אריק! הפרק הכי שווה בכל הזמנים: פרק ההאלווין של העונה השניה. העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 5 יכול להצביע לה): עונה שניה הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה: שהם החליפו את הסיגנון של שיר הפתיחה
השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות: לאורה פראפון השחקן הכי יפה: אררר... אשטון?
השחקנית הכי יפה: לאורה פראפון
בעצם גם מילה, לא יודע
שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם (מועמדים: ליאו, לורי, ביג רונדה, קרוליין): אוו! קשה! אני... אני חושב שלורי! פורום חבר הפורום הכי פעיל: שרון.
חבר הפורום הכי חברמן: רוני (פMפיטה) היא הכינה המון סקרים נחמדים כאלו פעם... מלך הספויילרים (החבר שהעלה הכי הרבה ספויילרים לפורום): גם שרון
חבר הפורום עם הכי הרבה ידע על הסדרה: שרון.
חבר הפורום הכי מעניין (שהעלה את הטופיקים הכי מעניינים לפורום): (היו בכלל טופיקים?
) לא סתם, אוהב אותכם
אני לא יודע ממש... לכולם היו טופיקים טובים... כשהיו...:X חבר הפורום הכי מקבל בברכה (הכי אומר וולקאם לחדשים): מיטל! (סמולוויל גירל) חבר הפורום הכי נדיב (מביא הכי הרבה תמונות לפורום, קישורים וכו'..): שרון כמובן... חבר הפורום הכי עוזר (בכל שאלה או בקשה-רץ לפתור אותה ולעזור!): בגלל ששרון (
) כבר לקחה הרבה קטגוריות, אז גם גל (לגונה סגולה) הסקר הכי טוב שהועלה אי פעם בפורום: " קלסו וג`קי נפרדו. מה דעתכם על זה?" זה היה סקר מאוד אקטואלי, והיה נחמד לראות מה חברי הפורום חושבים.

Candytuft faery

New member
טוב אני חדשה פה אבל בכל זאת אענה

על חברי הפורום לא אכתוב כלום כי אני לא מכירה אותם. השחקן או השחקנית הכי טוב/ה מכל הקאסט- אריק השחקן הזכר הכי טוב-פז השחקנית הכי טובה- קיטי הדמות המצחיקה ביותר- פז הדמות הכי שנואה בסדרה- בוב הזוג הכי שווה (לא חייב שיהיה או שהיה קיים)- ג'קי וקלסו הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת!- אריק הפרק הכי שווה בכל הזמנים- כולם! העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 5 יכול להצביע לה)-השניה הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה- הפרידה של דונה ואריק השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות- קלסו השחקן הכי יפה- אשטון קוצ'ר השחקנית הכי יפה- ג'קי שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם- לורי

BiRd Of PrEy

New member
Me 2../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אין לי כח לעשות עם שמות אמיתיים..
השחקן או השחקנית הכי טוב/ה מכל הקאסט: פז
השחקן הזכר הכי טוב: סטיבן הייד
השחקנית הכי טובה: ג'קי בארקהארט
הדמות המצחיקה ביותר: פז
הדמות הכי שנואה בסדרה: לורי
הזוג הכי שווה: הייד וג'קי
הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת: פז
הפרק הכי שווה בכל הזמנים: בעיה בזיכרון..
העונה הכי שווה: שניה
הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה: שלא מראים הרבה את ליאו!
השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות: ליאו או הייד
השחקן הכי יפה: הייד.. הוא לא יפה יש בו משו אחר
השחקנית הכי יפה: ג'קי
שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם: ליאו רולזזזז

BiRd Of PrEy

New member
אה ושכחתי להוסיף

אני לא זוכרת שמות של הרבה אנשים בפורום הזה... כך שעל האוסקר של אנשי הפורום אני אוותר

ענת פ.

New member
אני אעשה רק סדרה

גם כי אני לא זוכרת שמות אבל גם אם הייתי נראה לי הייתי מעדיפה לוותר על זה (אני אוהבת את כ-ל הפורום הזה! כולם אחד אחד! כולכם שולטים ומקסימים!) השחקן או השחקנית הכי טוב/ה מכל הקאסט- דני מסטרסון השחקן הזכר הכי טוב - דני מסטרסון השחקנית הכי טובה - מילה קוניס הדמות המצחיקה ביותר הדמות הכי שנואה בסדרה - אני לא אגיד דונה, כי היא עשר של בחורה כשהיא עם מישהו, אני לא אגיד קלסו או מידג', כי לפעמים הטמטום שלהם כן משעשע אותי, אני אלך על בוב, למרות שגם הוא מצחיק אותי לפעמים אבל אין שום דמות שאני שונאת לגמרי הזוג הכי שווה (לא חייב שיהיה או שהיה קיים)- ג'קי והייד! הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת!- אריק, הוא הדמות הראשית, לא? הפרק הכי שווה בכל הזמנים- ג'קי באגס הייד. אני יודעת שזו בחירה מוזרה, אבל אני אובססיבית לגבי ג'קי והייד והפרק הזה גם לימד אותי משהו על החיים האמיתיים שלי העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 5 יכול להצביע לה)- נלך על...שלישית? הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה- שמתעללים בג'קי כל הזמן השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות - דני מסטרסון השחקן הכי יפה - דני מסטרסון! השחקנית הכי יפה- מילה קוניס! שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם - ליאו (זה טומי צ'אנג או צ'ונג?)

telenovelagirl

New member
אני לא משתתפת בפורום אבל בכל זאת...

השחקן או השחקנית הכי טוב/ה מכל הקאסט: וילדר (פז) השחקן הזכר הכי טוב: וילדר (פז) השחקנית הכי טובה: מילה (ג'קי) הדמות המצחיקה ביותר: פז הדמות הכי שנואה בסדרה: דונה הזוג הכי שווה (לא חייב שיהיה או שהיה קיים): הייד וג'קי הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת!:כל דמות... הפרק הכי שווה בכל הזמנים:יש המון.. אולי הפרק שקלסו הזמין את כולם לארוחה ובסוף כלום ברחו... חוץ מאמא ואבא (דונה ואריק) העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 5 יכול להצביע לה):3 הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה: שדונה קיימת... השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות: אשטון ק'וצר השחקן הכי יפה: אשטון קוצ'ר השחקנית הכי יפה: מילה קוניס שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם (מועמדים: ליאו, לורי, ביג רונדה, קרוליין) ליאו איי גס... ובגלל שאני לא קבועה בפורום על החלק השני אני לא יכולה לענות...

Charmed Gal

New member
אני אצביע.../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אבל רק לסידרה.
השחקן או השחקנית הכי טוב/ה מכל הקאסט: Debra Jo Rupp - שולתת. השחקן הזכר הכי טוב: Topher Grace - הוא הכי נחמד. השחקנית הכי טובה: בגלל שכבר בחרתי בדברה אז...Laura Prepon. הדמות המצחיקה ביותר: בחירה קשה. נראה לי קיטי! ^^ הדמות הכי שנואה בסדרה: בוב
מעצבן! הזוג הכי שווה (לא חייב שיהיה או שהיה קיים): אריק ודונה. הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת! קיטי! ^^ הפרק הכי שווה בכל הזמנים: לא יודע.
העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 5 יכול להצביע לה): ראיתי את רביעי ונראה לי רוב 3 ואולי חלק מהשניה. אני אצטרך להשלים מתישהו בשידורים חוזרים, לא יודע, כולן טובות.
הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה: בוב.
השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות:Debra Jo Rupp!!! ^^ השחקן הכי יפה: לא יודע. נגיד שאשטון?
השחקנית הכי יפה: Mila Kunis. לחלוטין. שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם (מועמדים: ליאו, לורי, ביג רונדה, קרוליין): לורי! זהו.
ודרך אגב, רשמתי כל פעם את השמות באנגלית כי זה מועתק מאתר. אני לא זוכר את השמות עדיין.

popit

New member
תמשיכו להצביע!

ואתם לא צריכים לדעת שמות אמיתיים, מספיקים כינויים...לא יקרה כלום אם תדפדפו 5 דקות בדפים ותקבעו על קטגוריית פורום...או שתכתבו פה או שתשלחו לי או לנוגה (גרין אליין) במסר פרטי. הנה הדירוג שלי (את קטגוריית הפורום הצבעתי אבל אני משאירה חסוי כי לא היה לי מקום לכולם ולא רוצה להעליב אף אחד, אבל אנחנו נכלול את זה בהצבעה!) השחקן או השחקנית הכי טוב/ה מכל הקאסט:פז השחקן הזכר הכי טוב:הייד(הפייבוריט הכוונה) השחקנית הכי טובה:ג'קי המותקק הדמות המצחיקה ביותר:זה משתנה בעונות...אבל אני חייבת לומר פז! הדמות הכי שנואה בסדרה:דונה הלסבית הזוג הכי שווה (לא חייב שיהיה או שהיה קיים):ג'קי והייד השוויייםםם הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת!:פז! הפרק הכי שווה בכל הזמנים:ארוחה ובריחה...פשוט פרק מהמם! העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 5 יכול להצביע לה):עונה 3 כמובן הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה:המריבות של דונה ואריק אחרי הפרידה וזה שלא הרגו את דונה ממזמן. השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות:ג'קי (מילה קוניס) השחקן הכי יפה:אשטון קוצ'ר השחקנית הכי יפה:מילה קוניס שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם (מועמדים: ליאו, לורי, ביג רונדה, קרוליין): זה ממממששש קשההההה... טוב אני ממש אוהבת את לורי, היא מצחיקה ואני מתה על הביצ'יות שלה...ליאו גם קורע אבל עונה 4 בכלל לא...וביג רונדה אני אוהבת, הרבה!... אבל אני חייבת להצביע ללורי!!!

../images/Emo26.gifהבחירות שלי../images/Emo36.gif

לפני שאני מתחילה לענות, אני רוצה לתת ח"ח גדול לנגה ושרון המשקיעניות על כל הרעיון המקורי (לא נורא שהוא נלקח מפורום משחק החיים
). המשיכו כך חבוביות
And the oscar goes to...
השחקנ/ית הכי טוב/ה מכל הקאסט: הבחירה קשה, אך אני נאלצת להכריע ולבחור בדני מסטרסון (הייד). למה? כי הוא אהוב לבי ובעלי לעתיד
, וחוץ מזה הוא גם שחקן לא רע בכלל
.
השחקן הכי טוב: עוד פעם, דניל'ה.
השחקנית הכי טובה: מילה קוניס (ג'קי), בלי ספק. כי היא מצליחה להישאר הכי מקסימה בעולם גם כשהיא משחקת דמות כזאת ביצ'ית ואגואיסטית.
הדמות המצחיקה ביותר: פז. אין צורך לפרט מדוע.
הדמות השנואה ביותר: אני לא שונאת אף דמות, אבל הדמות שאני הכי פחות מחבבת היא דונה. היא רגילה מדי, משעממת מדי וגם הכי פחות משעשעת.
הזוג הכי שווה בסדרה: הייד ודונה. הם עוד יהיו ביחד, ברור?! *טון מטורף*
הדמות הכי הכרחית: פז. כי אני לא יכולה לתאר את הסדרה בלי כל היציאות והשטויות שלו.
הפרק הכי שווה בכל הזמנים: "התחתונים של אריק". למרות שהיו עוד כמה וכמה פרקים מעולים.
העונה הכי שווה: עונה שנייה. וגם לעונה הראשונה היה את הקסם שלה *בוהה באוויר בנוסטלגיה*
הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה: אני לא מצליחה לחשוב על דבר כזה.
באמת.
השחקנ/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות: דני מסטרסון. אני רוצה לגלות אם הוא מאגניב כמו שהוא בסדרה ואם יש לו טעם טוב במוסיקה גם במציאות.
השחקן הכי יפה: אשטון קוצ'ר הוא "כוסוןןןןן מהמם וחתיך!!!!11" לדעתן של הרבה בנות, ואני לא אכחיש שהוא נראה טוב, אבל אני יותר אוהבת את היופי של דני מסטרסון. יש לו בייבי-פייס מתוקות, וזה בדיוק הטעם שלי.
השחקנית הכי יפה: מילה קוניס מדהימה, אבל גם לורה פרפון יפהפייה לא קטנה. נלך על מילה.
שחקן המשנה האהוב עליי: ליאו, DUDE.
עד כאן יש לי כוח. על אוסקר "חברי הפורום" אענה מחר. לילה טוב!

למעלה