אוסקר לאמינם

DJ$upreme

New member
אמרתי

אוסקר לאמינם!!! זה ללא ספק הדבר החשוב ביותר שקרה להיפהופ מזה שנים.

RunNGun

New member
זה נכון

ההיפ-הופ (שוב) ניצח בגדול. עצם העובדה ששיר היפ-הופ הגיע למעמד יוקרתי של זכייה בפרס אוסקר, כשעד היום מי שזכו היו בד"כ נעימות קלאסיות ובמקרה הטוב שירי פופ בסטייל סלין דיון. אם אמינם הגיע לאוסקר, זה בהחלט אומר משהו. אגב, אני חושב שאני יודע למה אמינם לא הגיע לטקס... תארו לעצמכם את התמונה הבאה: האולם כולו מוצף בחליפות טוקסידו, ואמינם עולה עם באגיז... כולם מודים לאמא - אמינם מודה ל-50 סנט... וכו' הוא פשוט לא רצה להיות אאוטסיידר לדעתי...

King_E

New member
זה לא שהוא לא מרגיש בנוח ההפך

אם הוא היה הולך לטקס, הוא היה מגיע בטרנינג שלו דווקא אני חושב. הוא לא הגיע לא כי לא היה לו נעים פליז, זה אמינם. הוא לא הגיע כי הוא שם זין גם לפרסים של אמ טי וי הוא לא הגיע.... זה לא בראש שלו...... הוא מגיע רק אם הוא צריך לקדם אלבום או סרט וכו' אתה חושב שהוא באמת שם זין שהוא קיבל אוסקר? אני בטוח שהוא אפילו לא ראה את הטקס מהבית.........

David Ochayon

New member
הוא מאוד שם זין...

הוא לא הגיע דווקא בשביל לפתח את הפוזה של "ההוא שלא שם זין"

Sister G

New member
אני קראתי למה הוא לא בא

עוד לפני הטקס - הוא הלך לאיזה חופשה או משהו... או שזה לא היה אמינם.. או שזה לא היה על האוסקר... אני הולכת לבדוק, ואני כבר אאשר אם זה הוא

Sister G

New member
או.קיי - הנה הכתבה

"המפיקים של האוסקר עמדו בפני בעייה לא קטנה - אחד המועמדים לפרס השיר הטוב ביותר מתוך סרט הוא אמינם עם שירו Lose Yourself מתוך פסקול הסרט '8 מייל'. אמינם מתכוון לבצע אתהשיר בטקס, אלא שהטקסט כולל כמה מילים לא ממש עדינות. המארגנים ביקשו ממנו לעדן את הביצוע, ואמינם פתר להם את הבעייה בדרך מקורית, הוא הודיע שאין בכוונתו להגיע לטקס מכיוון שבדיוק ביום הטקס הוא נופש לו על איזה אי"

Psycho BuZZ

New member
אם אמינם היה מגיע הוא היה לבוש

באיז חליפה שחורה נחמדה עם עניבה והכל... ועל הראש בנדנה לבנה עם כובע נייק שחור! (כמו שרואים בקליפ של "Sing For The Moment")

למעלה