אוסקר הפורום...

real snake

New member
אוסקר הפורום...../images/Emo106.gif

רוצים לדעת למי יש את הניק הכי יפה בפורום? מי הכי משקיע בפורום?
מי מלך המישחקים?
מלך הקישורים?
הבדיחות?
ועוד קטגוריות
היום בערב ההצבעה נפתחת..... תתחילו להתכוננן!!!

../images/Emo106.gifההצבעות!!

הוראות...
הנכם מתבקשים לשלוח במסר בלבד!
את תוצאות השאלות!
הנכם מתבקשים לבחור מכל קטגוריה... רק תשובה אחת!!!!
מתחילים.
הניק הכי יפה בפורום הוא:
1.רעותי המתוקה 2.real snake 3.«°מיכלולה מסטולה°» 4.הדסי מתה על אגמי 5.אביחי 33 משקיע הפורום
הוא: 1..«°מיכלולה מסטולה°» 2.חופיתוש של הפורום 3.רעות האכלנית 4.אביחי 33 5.ילדה שובבה1 הבלוג שלי הוא:
1.בלוג הסידרה "בלוג הפורום" אהבה מעבר לפינה עונה LOVE 3... לכניסה78 2.בלוג הרשמי של אגם רודברג...כניסה לכאן98 3. יהודה לוי-הכוכב הכי מושלם שיש! כניסה לכאן21 איש המישחקים שלי הוא:
1.אביחי 33 2.a b u y a 3.real snake 4.SimsY אשת המישחקים שלי היא:
1.ילדה שובבה 1 2.פ ל ו ר י ס יי נ ט ה 3.חופיתוש של הפורום 4.«°מיכלולה מסטולה°» 5.עינבי ארנבי 1 24 בפורום שלי
הוא: (מי שנימצא הכי הרבה בפורום) 1.אביחי 33 2.«°מיכלולה מסטולה°» 3.חולה על סיון אלבז 4.רעות האכלנית 5.מיכליייייייייי איש התמונות שלי הוא
|: 1.רעות האכלנית 2.אביחי 33 3.פ ל ו ר י ס יי נ ט ה 4.real snake 5.«°מיכלולה מסטולה°» הכי ההיתם רוצים בפורום הוא:
1. מפגש פורום 2. אתר אינטרנט לאהבה מעבר לפינה חדש ומשודרג עם הורדות! 3. ששחקני אהבה מעבר לפינה יכנסו והכתבו בפורום.. 4. צאטים עם כוכבי אהבה מעבר לפינה... 5. את מפיק הסידרה שידבר איתנו! קטוגריה:
המישחק שלי:הוא
: 1. פרוייקט אהבה C (לירן) 2.שאלות על הפרק (יהודה לוי מושלם שלי) 3.החוליה החלשה (רעות) 4."צומי" בפורום אהבה מעבר לפינה (כולם)
לקטגוריה האחרונה מלך או מלכת הפורום הוא:: 1.רעותי המתוקה 2.real snake 3.רעות האכלנית 4.אביחי 33 5. פ ל ו ר י ס יי נ ט ה 6..«°מיכלולה מסטולה°» 7.הדסוש15
הצבעה נעימה!! לא לשכוח רק במסרים לניק הזה בלבד!!!

אני בשום קטגוריה נורמלית... ../images/Emo4.gif

כולנו יודעים שאני לא נמצאת הכי הרבה בפורום
אז למה לרשום אותי שם
תרשמו אותי בדברים אחרים
כמו לדו' ניק... מיכלייייייי זה ניק מפגר, אבל הוא מצחיק
היה כל הזמן קראו לי, אההה זאת את מיכלי עם ה50000 יודים
חח סתם...

הצבעתי../images/Emo127.gif אוףףף... בטח לא יצביעו

לי, כולם יצביעו רק לחברים שלהם...
אבל תקשיבו, זה קצת פוגע באנשים שלא נמצאים באף רשימה!! אני חושבת שההצבעות האלה באמת יכולות לשבח חברי פורום, אבל מצד שני להעליב הרבה חברי פורום אחרים שלא היו ברשימה
בקיצור, זה קצת מעליב...
לא חושבים
אבל לי אפחד לא יצביע בטוח

למעלה