אוסקר ב-
אנשים

אוסקר ב-../images/Emo43.gif אנשים

תמיד רציתם לדעת מה באמת קורה מאחורי הקלעים של מערכת הפורומים? באירוע ייחודי ומרגש תתארח ביום ראשון הבא 'הנהלת הפורומים' בפורום מיץ תפוזים. זה הזמן להעלות את כל מה שתמיד רציתם לדעת אך לא העזתם לשאול! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=94526487
לקראת טקס האוסקר שייתקיים הערב בארה"ב, פורום עולם הבידור והזוהר מזמין אתכם לספיישל מיוחד שכולל את רשימת שמות ותמונות המועמדים, המועמדויות וכמובן תמונות מהאירוע עצמו. רוצים להכנס לאקשן? הכנסו כבר עכשיו לשרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=624&msgid=94509775

animal bar

New member
חדשה...^^

קרן מרקוביץ' שוהם 13 וחצי...:) תקבלו אותי יפה טוב??... ביי...^____^

../images/Emo220.gifברוכה

ברור שנקבל אותך יפה.. את משהם?! יאו.. הגרעין של אחותי משם.. את בנוע"ל במקרה? אני דורין.. 14 מיבנה

animal bar

New member
תודה...^^

כע...אממ...נוע''ל זה נוער עובד לא?...>< אם כן אז...כן אני בקן!!...D:

../images/Emo220.gifאעע עוד נועלניקת בפורום!!!!

ליאת[= אני ואת נועלניקיות גאות!!! חע[= זוהר נופר ושירה..עוד נעבור אותכם!(יש עוד צופיפניקים?) ומיכלי..את..את מה את? ממ[= יש עוד מישו בתנועת נוער? שוהם[= ראיתי כמה אנשים מהקן שלך יום שישי.. כמה מיב'

IDAN053

New member
אני מהמשצ"ם

ואם יהיה לי כוח אני גם יצטרף לקן קרית אונו בנוע"ל

../images/Emo220.gifנוע"ל!!

צטרף.. נוע"ל שליטע!!! יש אחלה טיולים[= ואם כבר נוע"ל.. יום שבת פורימון קן יבנה!!! היום היה יום עבודה מפרך!!! בנינו משהו כמו ממ... 6 תחנות!!#@$@$%#@ חפרתי קצת(בור)משהו כמו..ממ היינו צריכים סה"כ מטר ככה.. אני עזרתי קצת..חפרתי רבע...רבע מהבור..וזה היה סיוט!! ממ.. צבעתי גם.. וגם סתם ניקיתי.. ואטמתי חלונות(נו להחשיך את החדר) ובניתי המון דברים!@#$#@ שיואו.. יש איזה 10 תחנות ניראה לי.. אני מפעילה אחת נחמדה[= מאוד!!!!@#@! חח אני מחכה לזה.. יש גם מחר יום עבודה גם יום חמישי כניראה וגם שישי!!!! ובשישי בערב לילה לבן אצל מישהי מהקן.. ובשבת? בשבת הפורימון3> ממ[= אני שמחה... הנוע"ל שליטע!!! "אני כאן בשביל לראות את מגדל המים!! אני כאן בשביל פיצה ב5 שקלים!! אני כאן בשביל...(לא זוכרת) אני כאן בשביל הקור הגרעיני! (יש פה כמה שורות שאני לא זוכרת) יום אחד הקן הזה עוד יהיה גדול הוא כבר גדול! את יודעת אמא.. כולנו יבנאים באורגינל" 3>

animal bar

New member
תודה!!...^^

לפחות פה אנשים שמים
אליי... במוניקה סקס... לאא!!... אף אחד לא שם עליי...

ShiraBJ

New member
היי ^^

שירה. בסוף אפריל 15. חו[י]לון. שוהם זה טוב =] מכירה פרצופים משם, זוכרת רק שניים D:

ShiraBJ

New member
חחחח הרסתם את המקום...?

כשאני הייתי שמה בפעם האחרונה היה אחלה... תתנהגו יפה >< ויש לכם "קניון" דיי דפוק... בלי להעליב או משהו, אבל הוא באמת סתמי.

ShiraBJ

New member
חעחעחעחע

שכחתי שהקניון בחולון הוא זוועה בעצמו XD אין לי זכות לדבר :X

למעלה