אוסקר ב-
אנשים

אוסקר ב-../images/Emo43.gif אנשים

תמיד רציתם לדעת מה באמת קורה מאחורי הקלעים של מערכת הפורומים? באירוע ייחודי ומרגש תתארח ביום ראשון הבא 'הנהלת הפורומים' בפורום מיץ תפוזים. זה הזמן להעלות את כל מה שתמיד רציתם לדעת אך לא העזתם לשאול! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=94526487
לקראת טקס האוסקר שייתקיים הערב בארה"ב, פורום עולם הבידור והזוהר מזמין אתכם לספיישל מיוחד שכולל את רשימת שמות ותמונות המועמדים, המועמדויות וכמובן תמונות מהאירוע עצמו. רוצים להכנס לאקשן? הכנסו כבר עכשיו לשרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=624&msgid=94509775

Angelus

New member
../images/Emo207.gif באפי 520 ובאליק../images/Emo6.gif

יצא לי לראות היום את פרק 520 של באפי, ובאמצע כל הלחימה והבלאגנים, באליק נכנס, כגנרל של צבא כלשהו (לא אשעמם אתכם בפרטים. צריך לראות את הסדרה
). ידעתם שהוא הופיע בבאפי גם? בכללי, אילו דמויות מנמלטים יצא לכם לראות בהופעת אורח קצרה וממש הופתעתם?

Breakable

New member
אממ.. ../images/Emo221.gif

וויליאם פיכנטר - התרסקות רובין טיוני - בפיילוט של האוס פיטר סטורמר - ג'ואי

Gabi89

New member
אוקיי

אז התחלתי לראות 24 עכשיו ואני בעונה הראשונה... עד עכשיו יצא לי לפגוש את פטושיק ובאליק...(רק ששם באליק מת מהר מאוד...בניגוד למה שקורה אצלינו)

Gabi89

New member
וגם

את דומיניק ראיתי בתור דרקולה בבלייד טריניטי...

ארפיגי

New member
אני ראיתי את השחקנית הזאת

זאתי שהכסף היה מוחבא אצלה בבית, ששיחקה טניס, היא מופיעה עכשיו באבודים. היא הופיעה בפרק האחרון, (עונה שלישית פרק 9) ונראה לי שהיא תישאר שמה, היא לא הופיעה בתור שחקנית אורחת..

מה שהחיק אותי

זה שמשחק את מאהון-בהתרסקות ובמשמר המפרץ(ראו אלבום קאסט) רוברט קניפר-בבן ערובה ו-CSI מיאמי הפוטוריקני הזה-ב-CSI ניו יורק

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

את סוקרה ראיתי בסרט "מחממי הספסל", היה לו שם תפקיד קטן. הייוואייר מופיע פה ושם ב"קוראים לי ארל". בגם יצא לי לראות אותו איפהשהוא לפני כמה ימים (לא זוכר איזה תכנית\סרט). את טי-באג ראיתי נראה לי ב"קרניבל" בתור איזה בלש. אגב, למי שרואה את מהאון באיזה מקום ומציין את זה - ויליאם פיצ'נר הוא שחקן מפורסם, והוא היה כך לפני שהוא נכנס לנמלטים.

LadySilkworm

New member
וונטוורת' ב"מלחמת האופל"

בחיים לא הייתי מנחשת שזה הוא אלא אם כן לא הייתי קוראת את האתר הישראלי של נמלטים.. הוא גם הופיע באיזה סרט בהולמרק שראיתי

אני

את היוואיר ראיתי במיליונר מי שגומר ראשון, גם שם הוא טמבל כזה את ורוניקה ראיתי באיזשהו סרט עם מייקל דאגלס, שהוא עובד במשהו חשאי והבן שלו עומד להתחתן.. שכחתי את השם.. את האישה שחפרו בבית שלה ראיתי באבודים

למעלה