אוסקר ב-
אנשים

אוסקר ב-../images/Emo43.gif אנשים

תמיד רציתם לדעת מה באמת קורה מאחורי הקלעים של מערכת הפורומים? באירוע ייחודי ומרגש תתארח ביום ראשון הבא 'הנהלת הפורומים' בפורום מיץ תפוזים. זה הזמן להעלות את כל מה שתמיד רציתם לדעת אך לא העזתם לשאול! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=94526487
לקראת טקס האוסקר שייתקיים הערב בארה"ב, פורום עולם הבידור והזוהר מזמין אתכם לספיישל מיוחד שכולל את רשימת שמות ותמונות המועמדים, המועמדויות וכמובן תמונות מהאירוע עצמו. רוצים להכנס לאקשן? הכנסו כבר עכשיו לשרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=624&msgid=94509775

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo207.gif שון מישל ../images/Emo23.gif

איך ויתרו על הכשרון הענק הזה איךךך?!#$@$@ אני עדיין לא אבין כנסו למייספייס שלו תשמעו ת'שירים שלו יש אפילו את Gods Gonna Cut You Down שהוא עשה באודישן בגרסא קצת יותר ארוכה אני ממש מקווה שהוא יבוא ויבחן בשנה הבאה שוב למרות שממש לא נראה לי שהוא ותמי יעשו את זה /= אבל עדיין יש תקווה קטנה צריך לפוצץ אותו במייספייס שילך שוב ;[ בכ"א המייספייס שלו מצורף

SHTRUDIDI

New member
Forgiven Much

שיר נפלא. הבחור מוכשר מאוד, יש לו קול אדיר וחבל שהוא לא נמצא בטופ 24. אני מקווה שהוא,מריסה וטומי דניאלס יחליטו לשוב בשנה הבאה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif טומי דניאלס

לא עבר בגלל תיק פלילי, לא יעזור לו להיבחן שוב.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif יש לו קול מעולה

והוא יחודי לאללה ואמריקן איידול מפגרים. ועל זה, הא הא, קיבלתם עונה חרא. רק חבל שכל השירים שלו על ישו, אללי.

whatever4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחח...איזה פספוס...איזה כישרון ייחודי! לפי מה שקראתי- הוא שר בעיקר רוק נוצרי, כך שאולי יהיה קשה לנו להתחבר למילים אבל השירים עצמם יפים והקול שלו מדהים.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gifועוד../images/Emo207.gif לקישה בהופעה מ2005

תנחשו עם איזה שיר
וטוב שזה לא בדיוק אותו עיבוד וממש כופי אותו דבר XD למישהו יש שמץ מאיזה תחרות זאת? פרטים על לקישה והתחרות עצמה?

SHTRUDIDI

New member
ראיתי את זה

וגם שם היא הדהימה אותי.הבנתי שזאת תחרות כשרונות של יוסטון, והיא הייתה אחת המועמדות בתוכנית. בסופו של דבר היא סיימה במקום שני. מצאתי אתר עם הפרטים על התחרות ושמה של לקישה במועמדים.

למעלה