אוסקר ב-
אנשים

אוסקר ב-../images/Emo43.gif אנשים

תמיד רציתם לדעת מה באמת קורה מאחורי הקלעים של מערכת הפורומים? באירוע ייחודי ומרגש תתארח ביום ראשון הבא 'הנהלת הפורומים' בפורום מיץ תפוזים. זה הזמן להעלות את כל מה שתמיד רציתם לדעת אך לא העזתם לשאול! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=94526487
לקראת טקס האוסקר שייתקיים הערב בארה"ב, פורום עולם הבידור והזוהר מזמין אתכם לספיישל מיוחד שכולל את רשימת שמות ותמונות המועמדים, המועמדויות וכמובן תמונות מהאירוע עצמו. רוצים להכנס לאקשן? הכנסו כבר עכשיו לשרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=624&msgid=94509775

Sabre Runner

New member
טרמפ: חגיגת משתה מנדלייב

תא המילוט, תא המדע בדיוני של העמקים, מזמין את חובבי המד"ב והמדע, הפנטזיה והפנטסטי לחגוג איתנו את המשתה של מנדלייב הקדוש. הנאה מובטחת למגיעים עם מצב רוח טוב. החגיגה תתקיים במועדון של קיבוץ בית אלפא (כרבע שעה נסיעה מעפולה או בית שאן) ביום חמישי, ה-1 למרץ, החל מהשעה 21:00. בתוכנית... - הקרנת פרקים מהסדרה Full Metal Alchemist (דיבוב יפני, תרגום לאנגלית) - מי זה מנדלייב בכלל? - הכרות קצרה עם ה-MiBs (סניף ישראל) - וכל דבר אחר שיעלה על דעתכם אולי קשר קלוש לפורים אבל התחפושות אינן חובה. עד-לא-ידע באחריות המשתתפים. אין חשש לכל הגילים.

0Pandemonium0

New member
פול מטאל!../images/Emo99.gif

זאת באמת סדרה טובה עם הרבה מסרים. אם יש כאן מישהו ששוקל להגיע ולא יכול להחליט, כדאי לו לבוא רק בשביל הסדרה הזו.

Sabre Runner

New member
אתה לא?

אנחנו כרגע חושבים על לא להמשיך עם הסדרה אלא להציע משהו אחר אם לא יבוא קהל.

0Pandemonium0

New member
רחוק לי מדי ומאוחר לי מדי.

וחוץ מזה, חוץ מפול מטאל אין לי שם כלום, אני חושב. אני לא מבין בכלל מי זה מנדלייב הזה או מה זה MiBs. אם תשדרו את הסדרה, אילו פרקים תשדרו, אגב?

רמשטיין

New member
U FUCKS!

דווקא יום חמישי?!!? אני עושק גיקים ברחובות ביום חמישי בלילה (מסיבת פורים של תא המ"דב המקומי) אתם אנשים טובים, אני בטוח שיהיה אחלה, וגם FMA זה בן זונה של סדרה! קקות!

JuffoWup

New member
Yo, Watch the Lingo

ובעברית, שמור על השפה; אני יודע שאתה לא מתכוון לרע אבל בכל זאת רמי!

רמשטיין

New member
אאטוטסורסינג!

יא מענפנים, לא מספיק שהלכתי לאירוע ברחובות, גם הלכתי עם סחורה ולא הרוחתי מזה שקל והיה גרוע לגמרי כמו שציפיתי שיהיה ולא ישנתי כל הלילה ובסוף גם לא הלכתי ללימודים היום בבוקר. גגרררר!
למה יום חמישי למה, לא יכלתם היום, אוף!

ogmios

New member
MiBs ישראל

מי באמת הנפשות הפועלות? מישהו שהייתי אמור לזהות את שמו?

למעלה