אוסקר ב-
אנשים

אוסקר ב-../images/Emo43.gif אנשים

תמיד רציתם לדעת מה באמת קורה מאחורי הקלעים של מערכת הפורומים? באירוע ייחודי ומרגש תתארח ביום ראשון הבא 'הנהלת הפורומים' בפורום מיץ תפוזים. זה הזמן להעלות את כל מה שתמיד רציתם לדעת אך לא העזתם לשאול! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=94526487
לקראת טקס האוסקר שייתקיים הערב בארה"ב, פורום עולם הבידור והזוהר מזמין אתכם לספיישל מיוחד שכולל את רשימת שמות ותמונות המועמדים, המועמדויות וכמובן תמונות מהאירוע עצמו. רוצים להכנס לאקשן? הכנסו כבר עכשיו לשרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=624&msgid=94509775

Rapid נאור

New member
שנה נוראית, הרבה סרטים טובים

שלא זכו להיות באוסקר ולא בצדק. אם מיס סאנשיין הקטנה זוכה בסרט הטוב ביותר אני מפסיק לראות קולנוע הוליוודי. איזה סרט מעפן אלוהים ישמור.

Rapid נאור

New member
סליחה על חוסר דיוקי

כשהייתי צריך לומר אמריקאי במקום הוליוודי.. ובבל, יופי ממש.. זה טרפה וזה נבלה..

Grand Master G

New member
האמת שלא טעית לגמרי.

כל ההבחנה בין סרט אינדי להוליוודי מאוד נזילה, הסרט יצא תחת Fox Searchlight Pictures ששייכת לפוקס הגדולה, ואולי לא השקיעו המון כסף ביצירת הסרט עצמו אבל בוצעה שם עבודת שיווק פרסום והפצה שלא הייתה מביישת אף סרט הוליוודי טיפוסי.

בבל סרט חזק../images/Emo45.gif

וגם השתולים.. וגם דה ז'ה וו. יצאו כמה וכמה סרטים טובים השנה.. אבל בבל אחד החזקים.

Rapid נאור

New member
היה מועמד לתסריט המעובד הטוב ביותר.

וכמובן הפסיד לשתולים. שמחתי לראות שלא מיס סאנשיין הקטנה ולא בבל לקחו, זה הוריד לי אבל מהלב. היה לי חבל על היוקרה שלא זכה בכלום, בוראט שלא זכה בכלום (הסרט הכי מצחיק של השנה) האלף נלסון שלא זכה בכלום, אמן האשליות שלא זכה, ועוד כמה שלא זכו בקטגוריה שהם היו צריכים לזכות בה אבל זכו במקומות אחרים (המובך של פן). רציתי למות שהכריזו על מיס סאנשיין הקטנה כתסריט הכי טוב, כאילו זה ממש פשוט, בואו נעשה סרט משעמם, לא מצחיק, דיבלי עד התאבדות (של הצופה) משחק גרוע, צילום בינוני, ונרוויח מיליונים.. יאיי! ולמרות שרציתי שריאן גולסלינג יקח על השחקן הכי טוב, גם לפורסט וויטיקר היה מגיע. אז חצי נחמה.

volatile

New member
אני לא יכול לחלוק על דעתך יותר נאור

השתולים בחיים לא יכל לזכות למרות שהוא סרט טוב כי הוא רימייק. בבל היה צריך לזכות כי הוא הכי טוב שהיה השנה. סרט מצויין של הצמד המוצלח הזה. אהבה נושכת ו - 21 גרם הם מהסרטים האהובים עלי. הוא אולי אשם באובר אימבוצויוניות מבחינת כמות הסיפורים אבל זהו. אמן האשליות והיוקרה הם סרטי קלקר עשויים היטב. מבדרים אבל בוודאי לא זכאים לקבל אוסקר. מיס סאנשין הקטנה לא זכאי לקבל את פרס התסריט למרות שמדובר לדעתי בסרט מסע אמריקנה חמוד ביותר ונורא אירוני. ההומור שלו מזכיר לי את ההומור של "תרגיע" שתן לי לנחש שאתה לא אוהב אותו גם. פורסט וויטקר מגיע ועוד איזה. והוא זכה בצדק. הסרט שהגיע לו לזכות אם כבר הוא ילדים קטנים הנפלא. סרט מצויין בטירוף. פלג.

Rapid נאור

New member
אני גם לא מסכים עם העובדה

שהשתולים ניצח, אבל מעדיף על מיס סאנשיין, תרגיע היה דווקא סביר, מלבד הקטע בסוף הסרט (הריקוד של הילדה) זה היה אחד הסרטים הכי משעממים שראיתי לאחרונה, ובהחלט ביבוז זמן, ותאמין לי שאני רואה הכל, סרטים שאפילו הבמאי של אותו הסרט התבאס לראות, ועדיין חשבתי שזה בין הסרטים הכי מעפנים שראיתי השנה, אמן האשליות והיוקרה.. זה טעמך, לדעתי, תסריט טוב, משחק מעולה בשניהם, וצילום מצויין. בבל..? ובכן, אם ככה אתה טוען גם שקראש היה סרט טוב?כי גם קראש היה נוראי, ואם לאסוף מקבץ סיפורים ואיכשהו לחבר את כולם ביחד עם טויסט צריך לזכות באוסקר... לאן הגענו? את ילדים קטנים עדיין לא יצא לי לראות (אני מגיע לשם, לאט לאט), אבל שמעתי עליו ביקורות מעולות עד כה. שמע, זה לא ספק שיש לי טעם שונה משלך, בין היתר גם בסרטים, אבל אני לא מצדיק את רוב הזוכים באוסקר השנה. אבל זה לא היה לא צפוי שבבל והשתולים יקחו פרסים גדולים. גם השנה, אני מאוכזב מהאוסקר.

KobeBryant

New member
מה אתה מדבר? מיס סאנשיין ענק

איך אתה יכול להגיד שהוא משעמם? הוא סוחף כל שנייה, קליק, מצחיק, אירוני... מה שתרצה. סרט מצוין. מה שכן אני מסכים לגבי היוקרה, זה אחד הסרטים הטובים של השנה מבחינתי למרות שלא היה מועמד לאף פרס.

Rapid נאור

New member
ועוד משהו בקשר לשתולים

ריפ אוף!!!! יצא לי לראות את אינפרנל אפיירס (אין לי מושג איך קראו לו בעברית) ההונג קונגי שעליו מבוסס הסרט השתולים לפני איזה חצי שנה, וזה א. ביזיון שהסרט זכה בכל הרבה אוסקרים על גניבה ורימייק של סרט שהיה מעולה מתכתחילה! מה הלאה? רימייק לחלף עם הרוח? לפסיכו? או שהם עדיין יחגגו על הקולנוע המזרח הרחוק וימשכו לגנוב משם? צריכים לשרוף את הוליווד.

tomoshe

New member
איזו גבבה של לשלשת

רימייק אינו גניבה, את הסרט המקורי בקושי ראו ולכן לגיטימי לעשות רימייק, בכל מקרה יש חופש אומנותי לעשות רימייק, אדפטציה איננה רימייק, בכל מקרה את הסרט החדש יש לשפוט בפני עצמו, לפסיכו כבר יש רימייק של גאס ואן סנט, כמויות הגניבה מהמזרח קטנה מהגניבה מאירופה, ולשרוף זה רע. וזה רק השטויות שהיה לי כח לספור.

volatile

New member
כן יש הבדל גדול עדיין

בין פסיכו לשתולים. פסיכו החדש הוא פחות או יותר אחד לאחד פסיכו הישן מבחינת ביט דרמטי ועוד שטויות (אפילו סצנת הפתיחה היא מחווה). השתולים הוא באמת אדפטצייה. אפשר לשפוט אותו לפי המקור אם רוצים אבל הוא ישות נפרדת. זה עדיין הוריד מהסיכויים שלו לזכות באוסקר, אבל מגיע לסקרוסזה אוסקר כבר מזמן אז מילא, שיהיה על הסרט הזה. לא מתקרב להכי טוב שלו אבל עדיין לא רע בכלל.

למעלה