"אוסף" קרה לכם שמפריט אחד, שתיים, פתאום זה נהפך לאוסף ? הנה "השגעון" שלי
M malka3 New member 21/2/07 #1 "אוסף" קרה לכם שמפריט אחד, שתיים, פתאום זה נהפך לאוסף ? הנה "השגעון" שלי
א אילנית03 New member 21/2/07 #5 מזדהה מאוד לי יש אוסף צפרדעים ענק אני יצלם בערב ויעלה לכאן וואו והצפרדע כאן בתמונה
M maybesure New member 21/2/07 #6 אני אוספת פעמונים חלקם תלויים בבית ובחוץ, וחלקם לתצוגה בתוך ויטרינה. הם הגיעו אלי מכל מיני מקומות בעולם. יש לי כמה עשרות כאלו.
אני אוספת פעמונים חלקם תלויים בבית ובחוץ, וחלקם לתצוגה בתוך ויטרינה. הם הגיעו אלי מכל מיני מקומות בעולם. יש לי כמה עשרות כאלו.
ק קורות חיי New member 21/2/07 #7 אני אוספת מגנטים למקרר אלו של הפרסומות לפיצריות, כבלים ושרברבים. אצלם את האוסף בקרוב.(לא הכל על המקרר כי יש לי קרוב ל900)
אני אוספת מגנטים למקרר אלו של הפרסומות לפיצריות, כבלים ושרברבים. אצלם את האוסף בקרוב.(לא הכל על המקרר כי יש לי קרוב ל900)
א אמא של הפיצון New member 21/2/07 #8 ואוווו יש לי חברה שהית המתעלפת אם היתה רואה את האוסף הזה. היא מתה על פרות! לי יש שתיי פרות קטנות כאלה, אחת של פרה עם עניבה - יאני אשת עסקים שקניתי לבעלי למשרד. ואחת של פרה שף שנמצאת במטבח שלי
ואוווו יש לי חברה שהית המתעלפת אם היתה רואה את האוסף הזה. היא מתה על פרות! לי יש שתיי פרות קטנות כאלה, אחת של פרה עם עניבה - יאני אשת עסקים שקניתי לבעלי למשרד. ואחת של פרה שף שנמצאת במטבח שלי
נ נירה63 New member 21/2/07 #10 לי יש אוסף של חתולים על המדפים בסלו חבל שאין לי מצלמה דיגיטאלית, אבל האוסף כולל כל מיני חתולים חמודים.
לי יש אוסף של חתולים על המדפים בסלו חבל שאין לי מצלמה דיגיטאלית, אבל האוסף כולל כל מיני חתולים חמודים.
M maybesure New member 21/2/07 #11 לי יש אוסף של חתולים בחצר אנחנו מגדלים איזה 9 חתולים. הם תמיד מתוקים בעיני.
C colibri New member 21/2/07 #12 איזה יופי! לנו יש אוסף . והבעיה הכי גדולה שלי איתו - איך להוריד מכל הפילים (המון) את האבק בלי להשתגע?
איזה יופי! לנו יש אוסף . והבעיה הכי גדולה שלי איתו - איך להוריד מכל הפילים (המון) את האבק בלי להשתגע?
S sarlior New member 21/2/07 #13 איזה אוסף חמוווווווווד! גם אני מאד רוצה להתחיל אוסף של פרות (יש לי בינתיים רק שתיים...) אבל נמנעת בשלב זה מחוסר מקום
איזה אוסף חמוווווווווד! גם אני מאד רוצה להתחיל אוסף של פרות (יש לי בינתיים רק שתיים...) אבל נמנעת בשלב זה מחוסר מקום