אוסף

admor

New member
מאוד אהבתי את התגובה הזאת

אין ספק שחובה לאמץ הכלב הזה לבית טוב, ויש לקרוא לגדולי העדה החרדית שיבקשו מהעיריה לטפל בו היטב ולא לפגוע בו ח"ו, ולמצוא לו בית, אפילו של חילונים, שידאגו לכל מחסורו. כב' הרבנים צריכים להוציא קול קורא בענין, ויהיה בכך משום קיום מצוות צער בעלי חיים, והצלת יצורים ברואי השם יתברך. אפילו של חלונים רח"ל

יש לי בבית עכבר

שכל ניסיונותי להרחיקו עלו בתוהו. אני בטוחה שהוא התיקון של החתול שדרסתי לפני שבועיים. אומנם החתול נמלט בצרחה אך אחת משבע נשמותיו אבדה לנצח. יש פה מישו אפילו חילוני ר``ל שמוכן לאמץ את מיקי מאוס ולדאוג לכל צרכיו?

miss mcmillan

New member
ואתה חייזר במסווה../images/Emo69.gif

אני חושבת שראית אותי מקרוב מספיחק כדי לטעון אחרת.

admor

New member
ועדיין

"מי הגבר שיזהה את גולש הפורום שאליו מתכוונת התמונה.."

admor

New member
אוסף

כל דף בפורום מכיל 15 הודעות ראשיות והשאר עוברות לדף הקודם, הודעה שהגיעה לדף השביעי מוצאת את עצמה בארכיון ושם אי אפשר כבר להגיב לה, לכן אנחנו מקפידים להגיב לאותו אשכול ראשי, כדי לא לשלוח את שאר ההודעות לדף הקודם. הקפצות: כל הודעה שמגיבים לה תוך 72 שעות משעת הכתיבה המקורית מוקפצת אוטומאטית לתחילת הדף הראשון, לכן אם יש לכם משהו להגיב לאותה הודעה אז לעשות זאת כתגובה להודעה המקורית. הנהלת הפורום משרשרת מדי פעם הודעות "אופ טופיק" (הודעות לא קשורות לא נושא המרכזי של הפורום) מלאכת השירשורים זאת עבודת נמלים מפרכת, ואנחנו מצפים שהודעות "אוף טופיק" תכתבו בעצמכם כתגובה לאותם שירשורים, אנחנו מעדיפים לעשות דברים יותר חשובים מאשר לשבת לשרשר אינסוף הודעות כל ערב.

הסדר יום שלי

כשאני במחשב אני קורא את העמוד הראשון וקצת את השני. ובסוללר את 3 העמודים הראשונים. אגב למה שלא תמחק את ההודעות של תפוז?

rigoletto111

New member
האח החילוני התגלגל בגוף של כלב ../images/Emo35.gif

כתבה באתר YNET . בשבת נפטר תושב מאה שערים בן 95, וכשבני משפחתו חזרו מהלוויה מצאו כלב לא מוכר יושב בפתח הבית. כל הניסונות להרחיקו עלו בתוהו. רק כאשר נאמר לכלב: "מחול לך", נעתר הכלב לטעום מאוכל שהוגש לו. ... בשבת נפטר נחמן דוד דובינסקי, בן 95, אשר תושבי השכונה מספרים עליו כי היה "צדיק גדול מאוד ... " לאותו אדם, שהיה צדיק גדול, היה אח שהיה חילוני ונפטר לפני כשנה בערך. לפי מה שמשערים הוא גם רצה תיקון.

אבזץ

New member
לא יאמן...

ומה שבטוח - כלב נתגלגל ברב בצרי. פעם היה זה הדיבוק, ועכשיו המעשה בכלב, בקרוב הקלטת הלוהטת. חבורת מפגרים...

זהו השירשור השלישי בנושא.

אני הייתי הראשון , ריגולוטו השני ועכשיו אתה...שימו לב לפני פתיחה נוספת, לא חבל?

לו הייתי שם

הייתי דואג להביא איתי כלבה מיוחמת מאותו גזע ולהעמיד למבחן את נשמתו של הרב הקדוש זצוקללה

למעלה