אוסף

ספיישיל

New member
על "איך מתמודדים.." מ11.6.03

לניצת,ראש אדום,הפרי האסור,שושה,גחלילית,עופרה,קופצת למיים,יערית, אסתי האחד-------------תודה רבה! השתדלתי לענות לכולכם. הופתעתי על ההיענות. שוב תודה. אתם 10!!!! ספיישיל.......

michaly44

New member
תפילה ליום מעצבן במיוחד.

לא רק לעובד המעוצבן..אפשר לשחק במילים..ולהוסיף משלכם.

בוקר טוב ונפלא, לכל יושבי החדר|כלני

בוקר טוב ונפלא לכל יושבי החדר שולחת אני לכולכם... קובץ שיר: אהבה שבאוויר... שמעו ותהנו מהשיר, ושלחו זאת הלאה איפרד מכולכם בנימה זו: שיהיה לכולם בוקר נפלא ונעים... המשך יום טוב ומהנה. בברכה : קסם של אישה המקורית

שמעתי

שבפקולטה של החיים שנמצאת מעבר להרי החושך מתקיים החוג הזה... תנאי הקבלה הם הרבה רצון סבלנות וסובלנות שכר הלימוד אגב משתנה בהתאם לבשלות

שכר הלימוד כשתנה בהתאם לבשלות

לפעמים הנסיון העשיר, זה שעולה לנו הרבה, מביא לתוצאה מקובלת. ולפעמים חוסר הנסיון, זה שכמעט ולא עולה מאום, מביא תוצאות מצטיינות. הפקולטה הזו... רנדומלית לחלוטין בתנאי הקבלה שלה ובתוצאות שלה. ואני.. נוכחותי בהרצאות היתה מקרית לחלוטין, ישר הולכת על המבחנים...

יהודה א

New member
../images/Emo96.gifקצת מאוחר אבל בוקר טוב

בוקר טוב אנשושים זה לא שקמתי עכשיו אבל שיהיה יום נעים ושקט לכולםםםםםםםםםםםםםםםםם ותודה מיוחדת לאישה מיוחדת על משהו מיוחד

כמי שהגיע בשעה כזאת

להגיד בוקר טוב לא יותר עדיף לשרשר?

michaly44

New member
בןקר טוב עם כוס קפה../images/Emo96.gif

זהו. כל סוף השבוע הייתי מתחת לכרית. עכשיו זמן פעולה. לחזור לחיים. הילדים שלי בארץ. הבכור עושה חיים. אז אני כאן..ממשיכה. גומרת עם הניתןק מהסביבה. שותה קפה..רק קמתי. שיהיה יום טוב לכולם. מביאה לכם קפה.

למעלה