אוסף ONE HIT WONDERS

greenzg

New member
אוסף ONE HIT WONDERS ../images/Emo124.gif

לא יודע אם שמתם לב אבל אני חובב שירים אלומים ונשכחים שרובם הם מה שנקרא ONE HIT WONDERS יצא אוסף חדש שמנסה לאסוף כמה שירים כאלה - לא יודע אם לנו בפורום זה יזיז משהו. כל מקרה קיראו את הכתבה הארוכה - מלכלכים שם על מידג' יור חביב הפורום - ודבר נוסף מוזכר שם על עוד אוסף שנקרא קוליסאום - אולי הוא יותר עדיף...

DJ Dawn

New member
הממממ...

ראיתי את הפירוט של האוסף הזה בתחנת הרדיו וכבר משהו הסריח... ל-Londonbeat היה עוד להיט בשקל (שנשמע בדיוק אותו הדבר) בשם You Bring On The Sun. רוברט מיילס היה "שלאגר" אמיתי למשך תקופה מסויימת- ולא רק בגלל שיר אחד. ל- Right Said Fred היה גם את Deeply Dipply. אבל... האוסף חביב מאוד. שווה לקנות אותו בגלל שני שירים: Autumn Leaves של קולדקאט. Touch Me של רוי דה סילבה שהוא שיר מצויין!!! שאני יכולה לשמוע המון המון ומשום מה המבקר קטל לו "את הצורה" (ואתמול הורדתי את הקליפ שלו מהאתר "ההוא" שנוקיה המליץ עליו).

NoKiA2003

New member
|המממ... טחנו לשירים האלה את הצורה

ברדיו כבר המווווון פעמים חוץ מניקול מהאירווזיון (שהוא אחד החטאים הגדולים שלי
) ומ-Touch Me אין שם משהו באמת שווה ואת השאר ממילא יש לי באמפי3 כבר לפחות כמה שנים טובות, אם כבר באוספים עסקינן אז האוספים של מנהרת הזמן (גם הם של הד ארצי אגב) קצת יותר מוצלחים ושווים עם עריכה קצת יותר מעניינת של ירון אשבל מרדיוס (אני קורא כאן להפקת אוסף כזה שמוקדש כולו לניו ווייבים)

dj80s

New member
לי הפריע

שהכותב קרא למידג' יור - מידג' אור. אולי זה לא נראה משמעותי אבל מי שטרח להאזין פה ושם למוסיקה באייטיז ולא היה באותה תקופה בן, נניח 4 (כמו שאני חושד שזה היה גילו של הכותב) - היה צריך לדעת שבשומקום בארץ, לא במצעדי הפזמונים ולא במגזיני ועיתוני הפופ, לא קראו לו ככה. ברדיו בפרוש קראו לו 'יור' - מה שמעורר חשד כבד שהכותב נתקל לראשונה בשמו של מידג' על גבי הדיסק, לא הכיר אותו, הקשיב לשיר, אז אמר 'אה, השיר הזה', ומיהר לתרגם ure כ'אור'. כמה מטומטם ומתנשא ומזלזל באינטליגנציה צריך להיות. בנוסף, הקביעה הסוחפת לפיה יור לא עשה כלום מאז אולטראווקס, מבססת את החשד שהכותב היה עסוק ביניקת בקבוק מטרנה ב-85, אז פיצץ if i was את המצעדים בעולם כשנכנס היישר למקום הראשון במצעד הבריטי.

Ovi Basha

New member
חוצפה שאין דוגמתה !

עם כל הכבוד למבקר המוזיקה ב- Ynet , הוא ממש עבר את הגבול לדעתי הפעם. לקרוא למידג' יור "חרטטן מוזיקלי" ולומר עליו שהוא חיפש בכוח להידחף למיצעדים במקום להתפתח כאומן משמעותי זה פשוט שיא החוצפה ועלבון לאינטיליגנציה האנושית . ועוד משהו, וכאן אני באותה דעה עם dj80s , להתייחס למידג' יור ולא להזכיר את להיטו הענק If I was שהצליח בגדול ( ולהתעלם מהעובדה הזאת לחלוטין ) ..............תסלחו לי אבל זה ממש שיא הטימטום מבקר מוזיקה אלק קודם כל שינחת ושיבין שקיימת אינפרמציה שהיא א - ב במוזיקה ושאי אפשר סתם ככה להתעלם ממנה ( או יותר גרוע לא לדעת אותה בכלל בתור מבקר מוזיקה ). לגבי האוסף עצמו , אני לא ממש מתלהב מהשירים שהוזכרו בו. הייתי לוקח ממנו כ- 3 או 4 שירים ומשלים לו להיטי One Hit Wonder נוספים שהיו מרכיבים אוסף טוב ואיכותי.

שמש27

New member
אשכרה אמרתם כל מה שרציתי להגיד

איזה ביזיון ! לא מספיק הכתבה המבישה על משינה מלפני כמה ימים - עכשיו הכתבה התת-רמה הזאת מאת ינוקא מוצץ-למבדה ומלכך-מקרנה... פחחח... "מידג' אור" עאלק... הבן אדם קיבל תואר "סר" בגלל שהוא "חרטטן" ? ומי בדיוק היה הראשון שהעמיד 15 סינטים על במה אחת ? ומי בדיוק כתב שירים מערידי-לב שכנראה שלא הגיעו לידיעת הכתב המלומד ? שישב בלול, ישמע תקליטים, יקרא קצת ב"מומה" ואח"כ יכתוב כתבות.

turrican

New member
לא יודע מה לומר על האוסף הזה

רציתי להגיב ברצינות אבל אני די מסכים עם האוירה הכללית שנאמרה כאן. לומר על מידג' יור "חרטטן מוסיקלי" הוא פשוט העלבה לאינטלגנציה של כל חובב מוסיקה. מידג' יור היה שותף לאחד ההרכבים החשובים בתולדות הניוייב שמשם התפתחה תרבות הדאנס והאלקטרוניקה לכל ספיחיה (טראנס,טכנו,דרים,האוס וכול') בקיצור אוסף מאד מוזר עם המון ז'אנרים "Children" של מיילס לצד "What's up?" של פור נון בלונדס. סליחה על ההגדרה אבל זה קקה של אוסף וכל כך מתאים להד ארצי כך שאני לא מתפלא עליהם.. שיהיו בריאים אם זה מה שאם מציעים לנו לקיץ.

adiville

New member
בדרך כלל ביקורת זה דבר רע.....

לא יודעים לפרגן פה לשום דבר ועיתים רחוקות אפשר לקרוא ביקורת טובה וממש להנות ממנה. סתם חובבנים !!!

למעלה