אוסף
ים

ממממ

גם אני הייתי במצב שלך זה מצב של גיל הנעורים,נורא מבולבלים בגיל הזה..פשוט תישאר איתה,אתה לא חייב לספר כי היא תיפגע

Lovable Stray

New member
היא תפגע בכל מקרה,

רוב הסיכויים שמתישהו זה יתגלה, זמן רק מחמיר את זה. האם היא יודעת שאתה לא מרגיש אליה כלום? האם אתה רוצה להיות מישהו מהסוג הזה? לפחות תיהיה כנה ותן לה את ההזדמנות להחליט אם היא רוצה להיות איתך או לא כשכל הקלפים על השולחן. הרי הבחורה הזאת אם לא מאוהבת בך עכשיו יכולה לפתח עוד ועוד רגשות עם הזמן וכל הזמן הזה אתה מרמה אותה
לדעתי זה לא הוגן.

אני אוהב אותה אבל לא מאוהב בה

אני מסובך לגמרי עם זה כי היא חושבת שאני מאוהב בה

אתה טיפוס שמחפש תשומת לב

בסך הכול . אין לך חברה ואתה לא מאוהב בה . כמה שיתנו לך עיצות טובות . אתה תקשה שזה לא זה על מנת ללקק לך . ראה את החתימה שלך מה היא מרא זה כמו נא בעיין . כאילו אתה מצפצף על כולם . מה זה אני אוהב אותה אבל לא מאוהב בה . אין חציא אהבה אתה כותב סתם קישקוש . זו היא דעתי האישית . שהבנות יתנו לך עיצות ואתה תרווה נחת מיזה שבת שלום

לאחר שיחה ארוכה עים מר גילי בICQ

הו היבהיר לי . שיש לו חברה . וכול העניין שהוא העלה כאן . אכן נכון וקיים . והמחשבה שלי לא הייתה נכונה . לכן אני מיתנצל בפנו על אוגמת הנפש שגרמתי לו . ואני מבקש סליחה קורה שאנשים טועים במחשבה . טוב ליטעות במחשבה . ולא חלילה במיקרה יותר גרוע שבת שלום ומבורך

גילי...

נראה לי שאתה עדיין לא בוגר מספיק בשביל חברה או בשביל יחסי אהבה (מין) אתה יכול "לעזות סקס" עם כל מני בחורות אבל לפי הדיבור שלך נראה לי שיש לך עוד הרבה מה ללמוד בקשר לעצמך ולנשים שאיתן אתה נמצא. אם אתה לא מאוהב בחברה של ךתגיד לה את זה. אחרת תבגוד בה (או שכבר עשית את זה) היא תגלה ותפגע עוד יותר. הדבר שאני הכי מעריכה בקשר שלי עם בן זוגי היא הכנות (למרות שלפעמים היא פוגעת היא עדיפה על שקר) עם אין כנות אין קשר. זה בערך הכל. נראה לי שיהיה לך טוב להיסתובב בפורום שלנו בסך הכל *ולהתייחס בכובד ראש* לבעיות שיש לבנות ולעצות החכמות שיש כאן. תשים לב שסגנון החשיבה של האשה שונה מזו של הגבר ואז אולי תצליח להבין למה מישהי מתנהגת ככה ולא אחרת, למה היא מצפה ובאיזו דרך להתנהג אליה. בהצלחה :)

גילי...

המצב שלך מאוד לא נח...לפי דעתי פשוט תפסיק לבגוד חוץ מזה...עם כמה אתה שוכב?

זה המון...אתה לא יכול להישאר עם

החברה כי נראה לי שהיא תגלה לבד או שתפסיק עם זה או תיפרד ממנה אי אפשר לרקוד על כמה חתונות

אני לא רוקד על כמה חתונות

בגדתי בה לפני המון זמן...ואני לא מצליח להתאהב בה אבל היא ממש חשובה לי ואני לא רוצה שהיא תיפגע. בקשר לשאלה השניה..לא קשור לגיל , חברה שלי למשל בת 20 אבל זה מבלבל רצח:( ...אני אובד עצות וחברות הפורום היקרות לא מייעצות לי

ממממ

אם אתה לא מאוהב בה פשוט תעזוב אותה ואל תספר לה כי היא ממש תיפגע...תעזוב אותה ואת חברה שלה,ותמצא בחורה נורמלית ויפה שתאהב :)

למעלה