אוסף
ים

יש לי שאלה קטנה ../images/Emo4.gif

יש לי חברה אבל אני לא מאוהב בה...אבל אני אוהב אותה ולא רוצה להיפרד ממנה...אבל בקטע של סקס אני מעדיף אחרות ואני לא יכול לספר לה את זה כי היא נורא תיפגע...אני מפחד לאבד אותה..אבל לא רוצה לרמות אותה אני נורא מבולבל מזה...כי אני אוהב את חברה שלה וגם אותה...וכל פעם אני חושב משהו אחר על שתיהן השאלה מה לעשות?לספר לספר לחברה שאני לא מאוהב בה? או פשוט להמשיך מבלי שהיא תדע

mirit01

New member
הסוף לגלולות? אמצעי מניעה טבעי חדש

היי לכולון, אני חדשה כאן ורציתי לשתף אתכן באמצעי מניעת הריון חדש. מדובר במכשיר EVA TEST המאפשר לקבל תשובה מיידית האם את בימים הפוריים או לאו. מצאתי באינטרנט בארה"ב www.eve-test.com האם מישהי ראתה בארץ מכשיר זה? אולי שווה לייבא אותו? תודה מראש, מירית

amazone

New member
../images/Emo32.gif או מאמא

לא כל כך קשור למיניות נשית אבל קשור בד"כ למין הנשי - למי שיש לחץ דם נמוך: אתן מכירות טריקים להעלות אותו? אני כבר כמה ימים עומדת על 80/50 ומרגישה בהתאם ניסיתי לאכול מסודר (מה שבקושי קורה) לשתות יותר מהרגיל (רגילה ל-2 ליטר מים אבל מה שנכנס בקלות יוצא בקלות) ואפילו לשלש את השעות שינה כשמצליח (כן - משעה לשלוש שעות הופה, היי!!) ואני ממש לא צריכה יותר לא עוזר קפה אין מה לדבר על כדורים ולא מתאים לי לראות רופא שוב מכירות פטנט אחר?

ellulli

New member
גם לך !

ולכולם בעצם!! בשבילי זה שבוע של סיום 12 שנות לימוד, אז אני מאוד מאושרת! אבל קצת מבולבלת..! בכל מקרה שלכולם יהיה אחלה שבוע עם אירועים משמחים בלבד!

amazone

New member
טעות לחשוב ככה

מעלה באופן זמני אבל יורד באופן קיצוני כשקצב הלב חוזר חמצב נורמלי ואז קצב הלב גובר כדי להשלים את הפיגור נוצר מצב שלחץ הדם נמוך וקצב הלב מוגבר - פחות חמצן מגיע למוח ואלוהים יודע איך אני יודעת את זה

amazone

New member
חוצמזה אני די ספורטיבית

כך שאם היה עוזר הייתי יודעת מזה

amazone

New member
ובמידה ולא הבהרתי

הירידה בלחץ דם במקרה זה נגרמת בעקבות איבוד נוזלים

amazone

New member
לעשות בפורום עדיף מלעשות ב-../images/Emo45.gif ../images/Emo35.gif

מזל טוב....ואני...

היום יוצא לחופשת סמסטר, אחרונה בהחלט!!!! לפחות אם אסיים את כל המבחנים אזיי סיימתי את התואר המעצבן

למעלה