אוסף Black Label - MP3 - מחפש עזרה

באם

New member
אוסף Black Label - MP3 - מחפש עזרה

אגדתי כאן מספר לא קטן של שירים מהמוזיקה השחורה . יש פה המון סגנונות ובאלגן אחד גדול אבל זה לא מה שחשוב לי , חשוב לי יותר שכל השירים יהיו פצצתיים ולהיטים ( אבל איכותיים לא חארטיטות סטייל וויל סמית´ שהוא אולי להיט וזאת מוזיקה שחורה אבל הוא חארטיט - ואני אוהב את וויל סמית´ פשוט אנחנו עוסקים פה באוסף עם כבוד... ) עזרו לי להשלים את האוסף שימלא דיסק שלם ! צרפתי את הרשימה עד כה ! אשמח לקבל תגובות ! תמשיכו לעשות את זה טוב ! אגב ייכול ליהיות שיפלו פה שירים ממש אבל ממש לא קשורים ... תיידעו אותי ! תודה אחים ! כל זה 513 MB יש עוד 100 MB בשקט שזה חופשי 20-30 שירים...

EmGee

New member
חארטיטות?

אין לי מושג מה זה חארטיט אבל אני מבין שזה משהו לא טוב אז אולי תסביר לי איך מוקי עדיף ויל סמית´?

באם

New member
חחח.. זה לא פייר !

מוקי בוא מה שיש לנו בעברית ... האמת וויל סמית´ יותר טוב ממוקי ... אבל מוקי זה בעברית ..

bboy tb

New member
???

מה זה משנה אם זה בעיברית...איכות תמיד באה בראש... חוץ מזה..תקשיב לדברים ישנים של ויל.....

נאס

New member
קבל

טוב אין לך שם כלום של נאס וטופאק אז קבל 2pac: dear mama do 4 love california love changes so many tears i wonder if heaven got a ghetto 2 of amerikaz most wanted hit em´ up until the end of time letter to my unborn child baby donwt cry ויש עוד.. nas: if i ruled the world life´s a bitch the message new world one mic got yourself a gun rule smokin nas is like street dreams hate me now ועוד g. dep - special delivery P. Diddy & Bad boy - special delivery (remix xzibit - foundation xzibit - paparazi ludacris - saturday ll cool j - love you better ll cool j - loungin wu tang - c.r.e.a.m

למעלה