אוסף תמונות!

העיקר את מצלמת בסתר את כולם הא?P:

הייתה לך תחפושת מהמממת, חייבים הנצחה! אני רוצה תמונה שלך;~; אותי אף אחד לא צילם3: טוב, היה לי קוספליי מעפן>< יותר טוב שלא צילמוD:

happy berry

New member
כן הא? איזה זנותP:

אני צילמתי אותך! (אבל בישיבה והסתתרת מאחורי התיק!,אם היית נותנת לי,הייתי מצלמת תמונה טובה של הקוספליי שלך) (ומעלה לפורום
)

innocence

New member
וואי! תודה על ההשקעה!

חבל שאין תמונות שלי. או אולי מזל.

rocket

New member
מצתרפת לתהיה...

כל חצי דקה מישהו עצר לתמונה ומצאתי ברשת בקושי 3-4 תמונות וגם הן לא ממש איכותיות. קיצור אין לי כמעט אף תמונה נורמאלית של התחפושת וחבל חבל חבל חבל >< אני אפצה את עצמי בסשן צילומים מתישהו בקרוב יחד עם אנקי סוף סוף.

innocence

New member
אז זהו, שגם לא צילמו אותי הרבה.

המעט שצילמו לא מספיק בשביל שתהיה לי אפילו תמונה אחת טובה, מסתבר.

D N ANGEL GRIL

New member
יש לי תמונה טובה שלך!

חזרתי רק אתמול בלילה אז אני אעלה בקרוב! ויווווווו כמההההה תמונותתתתת,זה מה שקורה כשאתה נעלם יום אחרי כנס X3; [למה אני עקומה כלכך?;;]

innocence

New member
טוב זה יחסי:)

אני מקווה שהיא אכן טובה. תודה רבה בכל מקרה! את התמונות שלי אני אעלה בקרוב...

CibiHeart92

New member
יש לי תמונות של שתיכן

התמונה המסורתית עם סבטה (זו באמת צריכה להיות מסורת XDD ואגב את עוד חייבת לי תתמונה עם רפאל) ויש לי גם תמונה של גאיה מהבמה 3: אני מקווה שאוכל להעלות הערב...אם אח שלי לא כלבה >_>

Ayelet chan

New member
מצאתי רק 6 תמונות שלי בערך. TT__TT

יש למישהו עוד? >: (הייתי ניה עם הפאה התכלת-לבן ויצאתי מזעזע בכל התמונות, לא קשה לפספס)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifסחתיין גיברת

רק שאלה אחת.. אני זוכרת שלפחות כמה אנשים צילמו אותי, אז איפה יש תמונה שלי לכל הרוחות?

gogatsu

New member
גמני שואלת אותה שאלה

אותי כל היום צילמו מכל כיוון! למה יש פחות מ-10 תמונות שלי סך הכל??

CibiHeart92

New member
אה, רגע, יותר מאחת D:

מיייק (הרוסי המטורף שצעק "עצרווווווווווו!!!" כשהייתם על הבמה) צילם במצלמה שלי את כולם ויצא לו תמונה ממששש טובה של הקאסט שלכן ^^ יש לך מסנג'ר או משהו שאני אשלח לך בסופ''ש? או שאת מעדיפה שאשים פה D:

Keitarou

New member
תמונות מכנסים זה כמו גרביים במכונת כביסה...

הן פשוט נעלמות... ._.

למעלה