אוסף של תקליטים..

benoherzlia

New member
אוסף של תקליטים..

גיליתי בביתי אוסף לא קטן בכלל של כמה עשרות תקליטים בסגנונות שונים הייתי רוצה לדעת מה הערכות המחיר שלהם בימינו ומי ירצה לקנות אותם תקליטים לוגמא: אריק אינשטיין - שירים "הגר" stars of 68 the best of 66 frank sinatra the beatles - Sct Peppers lonely hearts clb band deep people - fireball בנוסף הרבה תקליטים של סימפוניות ומוזיקה דרום אמריקאית מצ'ילה תודה מראש לכולם

בּני

New member
תקליטים

אפשר להכין רשימה של התקליטים, לפרסם אותה בפורומים מתאימים (מוזיקה עברית, נוסטלגיה, אוספים ואספנות, ספרים ודסקים משומשים - כולם כאן בתפוז וגם בוואלה בפורום תקליטים ודסקים יד שניה ובאספנט ואספנוּת...) ולחכות לתגובות. על מנת להעריך את התקליטים אפשר לחפש מכירות שלהם ב-ebay, אבל רק כאלה עם בידים כי לא מעט מוכרים מגזימים עם המחיר. את התקליטים הישראלים קצת יותר קשה להעריך... בכללי, רב התקליטים מאוד נפוצים ולחנויות התקליטים השונות ישנם ארגזים של תקליטים בשקלים בודדים לצד תקליטים קצת יותר יקרים (עד עשרות בודדות של שקלים), מעטים התקליטים שנמכרים ביותר. לא לשכוח שמדובר במחיר של חנויות. בשוק הפשפשים אפשר למצוא דוכני תקליטים שנמכרים במחיר של שקל-חמישה שקלים לתקליט... אם תרצה למכור את התקליטים לחנות תצפה למחיר מאוד נמוך, לפעמים מגוכח, של פחות משקל על תקליט, הרבה פחות
על תקליטים טובים תקבל שקלים בודדים. אבל רק בתנאי שהם במצב מושלם! המצב של מוזיקה קלאסית אפילו יותר גרוע מכך... לגבי התקליטים מצ'ילה (ותקליטים ישראליים נוספים) אשמח אם תשלח לי רשימה מסודרת במסרים וגם אריק איינשטיין - "שירים" מעניין אותי
לילה טוב בני

בּני

New member
כמה תוספות...

(בכל זאת כבר מחר
) חנויות יתנו לך זיכוי לקניה בחנות, אם תרצה מזומן הסכום יקטן עוד... רשימת חנויות תקליטים אפשר למצוא בפורום מוזיקה עברית או בפורום ספרים ודיסקים משומשים - כאן בתפוז. פטיפון גם יש? (לא שאני מחפש פטיפון שביעי, כולל כאלה שהעברתי הלאה, אבל מעניין לדעת
)

למעלה