אוסף שאלות...

tamarhp

New member
אוסף שאלות...

1. נרשמתי לפני חודשיים בערך לgoogle wallet עם פרטים של קרובת משפחה בחו"ל (כדי להזמין אליה מוצר מסויים שאפשר רק בארה"ב). הgoogle play שלי הפך להיות אמריקאי (עיצוב אחר, ומראה הכל בדולרים..). ניסיתי היום להפוך את כל הכתובות לכתובת שלי בישראל אבל הוא נשאר אמריקאי. יש אפשרות להפוך אותו בחזרה לgoogle play הרגיל שיראה לי הכל בשקלים?
2. שיניתי את הכתובות, הוא ביקש 3 ספרות אחרונות של כרטיס אשראי "for extra security", ואז פתאום קיבלנו SMS שחייבו אותנו על 5 ש"ח ואח"כ עוד SMS זהה. לא קיבלתי שום מייל בנושא. מישהו יודע למה חייבו אותי?? לא היה כתוב כלום על תשלום.
3. בנושא אחר - יש לנו נקסוס 5 חדש, ניסינו לחבר אותו למחשב אבל הוא לא מזהה אותו בתור כונן חדש. בנקסוס עצמו הוא כן מראה שהוא מחובר בתור media משהו, אבל במחשב עצמו לא רואים. כן אפשר לעשות eject safetly לנקסוס והוא מזהה אותו שם, אבל אי אפשר לראות את הקבצים. מה אפשר לעשות?

סטלוס2

New member
תשובה לגבי שאלה 2

לדעתי קיבלת סמס על אישור עסקה בסך 5 שקלים.
לא חיוב.
זה בדיקה שגוגל עושים.

אם אתה רוצה להיות בטוח ב100 אחוז דבר עם חברת האשראי

tamarhp

New member
זה נשמע יותר הגיוני, אבל -

הם עושים עסקה אבל בעצם לא מחייבים אותי בכסף?

סטלוס2

New member
אמת. לוקחים אישור בלבד

ושוב אני אומר שווה לבדוק אם אתה לא בטוח ורוצה ראש שקט.

AD HOC

New member
יכול להיות שזה כמו שפייפאל עושים

בעת פתיחת חשבון חדש - מבצעים חיוב על סכום קטן כלשהו כדי לראות שהחיוב עובר ומאושר ואח"כ מקבלים עליו זיכוי. הם רוצים לוודא שאכן בעתיד כשתעשי עסקאות החיובים יעברו וניתן יהיה לגבות את הכסף.

tamarhp

New member
המשך לגבי 3

בעלי כתב ניסוח אחר לשאלה - אולי יש כאן פרטים שיעזרו:

"אני מנסה לחבר את הנקסוס למחשב (פעם ראשונה - המכשיר חדש) והוא לא מציג לי את הקבצים על הנקסוס.
כמה נקודות:
בחיבור כמצלמה - הוא עובד.
הוא מזהה חיבור ל google nexus ADB interface.
הורדתי את הדרייברים שלו, התקנתי כ google nexus ADB interface וזה עדיין נותן לי את אותה השגיאה.
ניסיתי גם להפעיל usb debuging.
למישהו יש רעיונות?"

amitp

New member
האם מדובר על PC או MAC?

איזו מערכת הפעלה

למעלה