אוסף שאלונים

מ א מ י2

New member
מה שיצאתי בהכל ../images/Emo219.gif

איזה פוזה אני-יצאתי רוקרית עד כמה אני מסוכנת לסביבה-יצאתי מסוכנת לסביבה ב-47% איך אני הולכת למות-לא היה לי כוח לתרגם :p איזה פרי אני-אני עגבניה XP איזה פירסינג אני-אני בגבה איזו עיר אני-יאאאאאאאש יצאתי ניו יורק! D: איזה כלב אני-קיירן טרייר משו איזו כבשה אני-כבשה היפית [כי חירטטתי שם] איזה קינוח אני-גלידת וניל איזה דמות אני מדרדסים-לא הבנתי מה כתוב..זה היה אחד עם עוגה איזו דמות אני מסאות' פארק-קייל [חירטטתי] איזו דמות מיתולוגית אני-פרייה משו.. איזו דמות אני מחברים-אני רייצ'ל איזה דמות אני מסימפסון-אני בארט [חירטטתי] איזה דובי אני-אני דובי פופולארי איזו גיטרה אני-אני פאנדר סטארקאסטר קלאסית משו איזו ברבי אני-אני ברבי בלרינה תודה רבה
!

baril

New member
../images/Emo119.gifתודה , עשיתי 7 מהם . זה מה ש

יצאתי
פוזה - מטאליסט
אני 40% מסוכנת לסביבה
אני ימות על ידי כך שאני יציל את העולם
איזה פרי אני - בננה
איזה פירסינג אני - בפיטמה XD
איזה עיר אני - ניו יורק
איזה כלב אני - סן ברנרד

מ א מ י2

New member
היי!!! ../images/Emo219.gif

אריאל את תחשבי אפילו לקחת לי את טוני הארגז המאומץ הכוסון שלי!!!!!!

D o o S h a

New member
עשיתי כמה =]

דרך מוות- מתקפת כרישים
פרי- עגבנייה פירסינג- בפופיק עיר- רומא קינוח- גלידת וניל עוגיות דרדס- דרדסית ברבי- באנגלית זה נשמע יותר טוב: spongeBob Barbie!

מ א מ י2

New member
גמני רוצה להיות ספונג'בוב ברבי =P

וזה כן יאמר שאני הומואית
. בסה"כ,אני בת,וכל בת [כמעט] היא הומואית XP עזבו,זה בוקר וכאלה

z u z i

New member
התשובות שלי :)

איזה פרי אני - תות XD הדובי - אני דובי פופולארי =]

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אוקיי אז ככה:

יצאתי ככה: בפוזה: מטאליסט עד כמה אני מסוכן לסביבה: 39% איך אני הולך למות: כריש ינשך אותי איזה פרי אני: תות איזה פירסינג אני: אני נזם באף... איזו עיר אני: ניו יורק

DaNdUsH8

New member
אני יצאתי ../images/Emo9.gif

פוזה- מטאליסט עד כמה אני מסוכנת לסביבה - 25% אני פרי - בננה אני פירסינג -בלשון
אני עיר - ניו יורק אני כלב -

../images/Emo194.gifאז אני וחברתי.

הפוזה היא- רוקר. סכנה לסביבה- 54% היא הולכת למות מתקיפת כריש. היא עגבניה. העיר שלה היא לונדון. היא פיבי מחברים.

למעלה